Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών:Με το ένα πόδι στον γκρεμό...

 
Η ανδρική ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού ηττήθηκε εντός έδρας με 0-3 από τον Φοίνικα και βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο απευκταίο σενάριο του υποβιβασμού...
O Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Γλυφάδας και ηττήθηκε με 0-3 σετ, μετά από κακή εμφάνιση. Πάλεψε μόνο το δεύτερο σετ, το οποίο το έχασε μέσα από τα χέρια του με παιδαριώδη λάθη, δείγμα της κακής ψυχολογίας των παιχτών. Ο Βινίσιους Ραγκουζόνι είδε το ματς από την εξέδρα, ενώ γενικότερα το κλίμα στην ομάδα είναι αρνητικό, λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Πλέον δεν είναι μόνον απλά πιθανόν, αλλά το ενδεχόμενο να πέσει κατηγορία το Τριφύλλι είναι κάτι περισσότερο από ορατό. Mόνο με ένα θαύμα και σοβαρή ενίσχυση θα μπορούσε να κοιτάξει με άλλο μάτι την υπόθεση σωτηρία ο Παναθηναϊκός, ενώ θα πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αγωνίζεται στα εντός έδρας ματς στην Κυψέλη, καθώς στη Γλυφάδα πάλι βρέθηκε πολύ λίγος κόσμος για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Με την ψυχολογία υπό του μηδενός πάντος, το φάσμα του υποβιβασμού είναι πιο ορατό από ποτέ.

O Φοίνικας Σύρου ήταν το φαβορί στον αγώνα, καθώς έχει πλήρες ρόστερ, αλλά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε έναν πόντο στο ματς, εντείνει τα ήδη σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το ΤΑΑ. Ιδίως στο δεύτερο σετ που ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 13-6 και 15-9 και μπορούσε να ισοφαρίσει σε 1-1, έκανε ό, τι περνούσε από τα χέρια του για να χάσει ένα δικό του σετ.
Το Τριφύλλι χρειάζεται επειγόντως βαθμούς στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, καθότι κινδυνεύει να μην παίξει ούτε πλέι άουτ, αφού η διαφορά με τον Ηρακλή αυξήθηκε στους πέντε βαθμούς.
 
Τα σετ: 18-25, 23-25, 16-25


πηγή:http://www.greenzone.gr