Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Ψηλά το Κεφάλι!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!

«Εγώ θα σ' αγαπώ και μην σε νοιάζει, όπου και αν παίζεις θα σ' ακολουθώ, κερδίζεις, χάνεις ΠΑΟ δεν πειράζει θα με κοντά σου για να τραγουδώ».... Μόνο έτσι θα μπορούσε να αρχίσει αυτό το κείμενο. Μια ομάδα που έχει κάνει κάθε φίλο του Παναθηναϊκού περήφανο, έχασε ένα πρωτάθλημα μετά τα 9 σερί. Δεν πειράζει ρε μάγκες, η δυναστεία θα επιστρέψει και θα είναι μεγαλύτερη, το 82-76 στο ΣΕΦ και απώλεια του τίτλου δεν υπάρχει περίπτωση να μας πτοήσει...

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ είναι ένας και μοναδικός. Το έχει αποδείξει τόσα χρόνια και το έκανε και σήμερα, όταν μέσα σε τέσσερα λεπτά πήγε να γυρίσει μια διαφορά 16 πόντων και θα το έκανε αν η πόρνη η μπάλα δεν έμπαινε και έβγαινε στο τρίποντο του Καλάθη. Εκεί κρίθηκαν όλα. Το ματς θα πήγαινε στο πόντο και θα υπήρχαν δύο λεπτά ακόμα, με τους γαύρους να είχαν χεστεί επάνω τους από τον φόβο. Όμως η ταναπού δεν μπήκε, δεν πειράζει όμως ρε μάγκες δεν πειράζει, μια ζωή θα είμαστε περήφανοι για εσάς, μια ζωή και όχι γιατί μας έχετε χαρίσει, αλλά γι' αυτά που θα μας χαρίσετε στο μέλλον...

Ο αληθινός Αυτοκράτορας της Ελλάδας και της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός μετά από μία χρονιά με πάρα πολλές δυσκολίες δεν κατάφερε να σηκώσει το 14ο πρωτάθλημα τα τελευταία 15 χρόνια και το 33ο συνολικά στην ιστορία του! Η χρονιά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί  αποτυχημένη παρόλο που για τα στάνταρ της πιο επιτυχημένης Ευρωπαϊκής ομάδας την τελευταία εικοσαετία το να κλείνεις μια χρόνια έχοντας κατάκτηση μόνο το κύπελλο Ελλάδας δεν θεωρείται και κανένα αξιοζήλευτο κατόρθωμα…Βλέπετε όμως έτσι μας καλόμαθε ο Εξάστερος 20 χρόνια τώρα… 
Κανένα δάκρυ λοιπόν για τον Αυτοκράτορα όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν ένα τέλος. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός για σχεδόν δυο δεκαετίες μας ταξίδεψε εκεί που ούτε καν μπορούσαμε να ονειρευτούμε, μας έκανε περήφανους σαν Παναθηναϊκούς αλλά και σαν Έλληνες αυτό τίποτα και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει όσα χρόνια και αν περάσουν όση προπαγάνδα και αν γίνει από τα κάθε λογής παπαγαλάκια και τους ορκισμένους εχθρούς της πράσινης Αυτοκρατορίας!
Ο Παναθηναϊκός υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει όσο γυρίζει η γη!
Στα χρόνια των αδελφών Γιαννακόπουλων ο Παναθηναϊκός, γιγαντώθηκε σε Ελλάδα και Ευρώπη, με προπονητή τον Μέγα Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς η ομάδα σάρωσε τα πάντα στο δρόμο της και γι΄αυτό θα τους είμαστε για πάντα ευγνώμονες και θα μείνουν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Τριφυλλίου!!!
Αυτό που πιστεύω πως εύχονται τώρα τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών φιλάθλων για την επόμενη μέρα είναι να παραμείνουν αναλλοίωτα τα βασικά συστατικά της επιτυχίας που δεν είναι άλλα από αδελφούς Γιαννακόπουλους και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!  
Καμία απώλεια τίτλου δεν θα πονέσει περισσότερο όσο θα πονέσει μία ενδεχόμενη αποχώρηση κάποιου εκ των τριών προαναφερθέντων!
Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες μας αφήνουν μια νότα αισιοδοξίας αλλά και πάλι αν δεν οριστικοποιηθεί κάτι κρατάμε μικρό καλάθι…
Αν όλα εξελιχθούν όπως τα περιμένουμε και ελπίζουμε, τότε είμαι σίγουρος ότι η φετινή απώλεια του τίτλου σε μερικά χρόνια θα αποτελεί απλά μια κακή ανάμνηση και ένα τυχαίο γεγονός!


Και Ναι! Ο τεράστιος Ζέλικο θα μείνει εδώ, καθώς μετά την αποθέωση στο ξενοδοχείο, μίλησε στους οπαδούς και είπε πως «το μέλλον μου είναι εδώ»!
Η αγάπη, το δέσιμο, η γροθιά που αποτελεί τον μπασκετικό Παναθηναϊκό είναι ΕΔΩ. Πιο δυνατή από ποτέ, πιο ενωμένη από κάθε άλλη φορά! Οι οπαδοί του Τριφυλλιού δεν είναι αχάριστοι, ούτε αγνώμονες, ούτε λίγοι μπροστά στο μεγαλείο αυτής της τεράστιας ομάδας. Τώρα μιλάνε οι πράξεις και όχι τα λόγια. Για αυτό και εκατοντάδες φίλοι των «πρασίνων» βρέθηκαν στο Caravel και αποθέωσαν την απσοτολή. Υποδοχή πρωταθλητών! Εξάλλου το σύνθημα το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!

Το... καλύτερο, πάντως τους το φυλούσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μόλις μπήκε στο λόμπι, ανέβηκε σε ένα σημείο ώστε να τον βλέπουν και να τον κάνουν όλοι. Και εκεί είπε αυτό που παρακαλούσαν να ακούσουν οι φίλοι της ομάδας! Ότι θα παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου. «Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω. Τόσα χρόνια όλους τους τίτλους τους πέρναμε για εσάς. Να ξέρετε ότι θα κάνω τα πάντα για να μείνουμε μαζί. Η καρδιά μου, το σπίτι μου και η ζωή μου είναι εδώ» είπε αρχικά και σε εκείνο το σημείο επικράτησε χαμός, καθώς έπεσαν όλοι πάνω του!
Λίγο αργότερα συμπλήρωσε πως: «Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε τίποτα, αυτό που θέλω είναι να κάνουμε τα πάντα για να μείνουν οι παίκτες εδώ»!