Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σκοποβολή: Αγώνας ΖΕΥΣ 20-03-2013-Αποτελέσματα!

 Ο όγδοος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο “ΖΕΥΣ” στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2013, διεξήχθη σήμερα με τη συμμετοχή συνολικά 35 σκοπευτών και σκοπευτριών όλων των ηλικιών από 14 διαφορετικούς συλλόγους. Για έναν ακόμα αγώνα, ο  Παναθηναϊκός είχε την πολυπληθέστερη συμμετοχή με 8 αθλητές.
Ειδικότερα είχαμε τις συμμετοχές των Γιάννη Καμπούρη (4ος 554/600), Δημήτρη Κατσίρη (9ος 534/600), Θοδωρή Λουκόπουλου (14ος 509/600), Λιακώνη Φώτη (16ος 479/600) και Σπύρου Σαμούτ (18ος 438/600) στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, των  της Έλενας Μπουζαλά (5η 275/400) στο αεροβόλο πιστόλι Γυναικών καθώς και την συμμετοχή του Νίκου Κόκκινου  (4ος 522/600) και Αλέξη Λιβέρη  (4ος 434/600) στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών.
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε και η επαναδραστηριοποίηση του Αλέξη Λιβέρη στα σκοπευτικά δρώμενα μετά από αρκετό χρόνια, αλλά και η ανοδική πορεία των Θοδωρή και Φώτη.
Επόμενοι αγώνες το ΣΚ 23-34/3 σε Βόλο και Γαργαλιάνους αντίστοιχα, όπου αναμένεται πράσινη συμμετοχή.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τη σελίδα του ΖΕΥΣ


πηγή:http://panathinaikosshooting13.wordpress.com

Ξανθή Μυλωνά: «Όσο αγωνίζομαι θα είναι στον Παναθηναϊκο!»

 Η Ξανθή Μυλωνά ανοίγει την...Παναθηναϊκή καρδιά της, μέσα από τη σημερινή συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πράσινη», μιλώντας για τα... πάντα!
Η Λαρισαία όμορφη και ταλαντούχα βολεϊμπολίστρια, που αγωνίζεται για 9 χρόνια με το τριφύλλι στην καρδιά, και το έχει τιμήσει όσο λίγες, βγάζει την αθλητική της φόρμα και με φόντο τη θάλασσα, μιλάει αποκλειστικά στην «Πράσινη» για:
Την επιστροφή της σε μια δύσκολη χρονιά και αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν πίστεψε πως θα έπεφτε η ομάδα καθώς και τι έλεγε στις συμπαίκτριές της, ενώ αφήνει για το… τέλος ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάει σε άλλη ομάδα, και πως ακόμη και αν σταματήσει ξανά για λίγο, πάλι στον Παναθηναϊκό θα επιτρέψει, στο «σπίτι» της!

Οι κυριότερες ατάκες της συνέντευξης:
-«Και ας γίνω «γραφική». Ακόμη και να σταματήσω πάλι, εδώ θα επιστρέψω. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου!».
-«Η νίκη με την ΑΕΚ, ήταν το δικό μας «ευχαριστώ» προς τον κόσμο και όσους μας στήριζαν όλη την χρονιά».
-«Πολλοί μας ήθελαν στην Α2, αλλά εμείς μείναμε και κερδίσαμε Ολυμπιακό και ΑΕΚ!».
-«Ήταν τεράστια η τιμή για μένα βλέποντας αυτό το πανό. Τα έχασα. Ανατρίχιασα. Όσα ευχαριστώ και να πω για αυτό, δεν φτάνουν!».
-«Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τον σύλλογο, ωστόσο εύχομαι να μην ξαναβρεθεί ο Παναθηναϊκός σε τέτοια κατάσταση, να αγωνίζεται για την παραμονή του στην κατηγορία».
-«Το μόνο σίγουρο όσον αφορά εμένα, είναι ότι όσο μπορώ να αγωνίζομαι και το επιτρέπουν οι καταστάσεις θα αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα είναι πάντα ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου!».
 Απολαύστε αποσπάσματα από τα όσα είπε η αρχηγός του Παναθηναϊκού: 

Η κατάκτηση της 5ης θέσης μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για τον Παναθηναϊκό;

«Οποιαδήποτε χρονιά αν μου έκανες αυτήν την ερώτηση θα σου έλεγα ότι είναι τεράστια αποτυχία! Φέτος όμως όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και η ομάδα βρισκόταν στην 11η θέση και μέχρι την προ τελευταία αγωνιστική πάλευε για να σωθεί -γιατί σύμφωνα με το πρόγραμμα ένα μόνο ατυχές αποτέλεσμα να έκανες θα μπορούσες να πέσεις κατηγορία-  θεωρείται επιτυχία».

Αμφισβήτησες ποτέ την επιλογή σου να επιστρέψεις σε μια τόσο δύσκολη χρονιά;

«Δε μετάνιωσα καμία στιγμή για την επιλογή μου να επιστρέψω. Για μένα ήταν πρωτόγνωρη κατάσταση να παλεύουμε για την παραμονή μας. Δεν το είχα ξαναζήσει, ήταν απίστευτα ψυχοφθόρο, βλέποντας πως φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά. Όμως στο τέλος χαμογελάσαμε! Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το Φλεβάρη πολλοί ήταν αυτοί που μας ήθελαν στην Α2, όμως εμείς είμαστε η μοναδική ομάδα που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και την αήττητη μέχρι τότε και πρωταθλήτρια, ΑΕΚ! Αυτό ήταν ηθική δικαίωση για όλες μας και η καλύτερη  απάντηση προς όλους αυτούς που δεν μας ήθελαν στην κατηγορία»!  

Έχεις ζήσει απίστευτες στιγμές με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ιδιαίτερα μετά από κατάκτηση πολλών τίτλων -7 Πρωταθλημάτων και 5 Κυπέλλων- φέτος θεωρείς καταλυτική την παρουσία του στην Κυψέλη;

«Φέτος η παρουσία του κόσμου σίγουρα ήταν πιο καταλυτική από κάθε άλλη φορά. Μας στήριζαν. Μας πίστευαν, μας έδιναν θάρρος τραγουδώντας «Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ»! Πιστεύω ότι βοήθησε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο κόσμος σε κάθε ματς. Ειδικά τις νίκες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό τις χρωστάμε σε αυτούς. Έχουν μεγάλο μερίδιο για αυτές τις νίκες, γιατί έκαναν και τις μικρές να καταλάβουν τι εστί ντέρμπι και τους το πέρασαν με τον καλύτερο τρόπο»! 
Η σπουδαία  νίκη επί της ΑΕΚ στο τελευταίο ματς  του πρωταθλήματος, ήταν ονειρεμένο τελείωμα της χρονιάς για το «τριφύλλι»;

«Εγώ το είχα το πει ότι θα κερδίσουμε. Όπως το είχα πει και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Πλέον μας είχε φύγει το άγχος. Το να παίζεις για τον Παναθηναϊκό ξέροντας ότι η φανέλα είναι βαριά. Ή ότι μπορείς να είσαι ένας από αυτούς που θα «γράψει» την μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου με τον υποβιβασμό στην Α2, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. 
Πίστευα λοιπόν ότι θα κερδίσουμε την ΑΕΚ. Μας έφυγε το άγχος. Είχαμε πει ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι και θα παίξουμε ελεύθερα. Θα παίξουμε για τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο. Αυτό το ματς, αυτή η εμφάνιση ήταν το δικό μας ευχαριστώ προς τον κόσμο και την διοίκηση και τους ανθρώπους που μας στήριζαν και ήταν καθημερινά δίπλα μας»!
Ποια είναι η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό για την Ξανθή Μυλωνά;
«Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τον σύλλογο, ωστόσο εύχομαι να μην ξαναβρεθεί ο Παναθηναϊκός σε τέτοια κατάσταση, να αγωνίζεται για την παραμονή του στην κατηγορία. Είναι ευκαιρία να «χτιστεί» μια νέα ομάδα πάνω σε κάποιες από τις νεαρές αθλήτριες, που απέδειξαν φέτος πως το μέλλον τους ανήκει. 
Το μόνο σίγουρο όσον αφορά εμένα, είναι ότι όσο μπορώ να αγωνίζομαι και το επιτρέπουν οι καταστάσεις θα αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Το είπα το καλοκαίρι πως θα τα ξαναλέγαμε σύντομα και τα ξαναείπαμε. Και ας γίνω «γραφική» και να σταματήσω πάλι εδώ θα επιστρέψω. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»!


πηγή:prasini.gr,panathinaikos1908.gr

Βόλεϊ Γυναικών: Ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, Γιώργο Ρούση!

 Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, Γιώργο Ρούση, όπως αυτή προβλεπόταν στο συμβόλαιό του με την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. 

Ο πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος και οι υπεύθυνοι του τμήματος έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, στην εργατικότητα και στην αφοσίωσή του, του εύχονται καλή, επιτυχή και μακροχρόνια συνεργασία με το Σύλλογο.
 
 
πηγή:panathinaikos1908.gr

Ποδηλασία: Η Ποδηλατική ομάδα του Παναθηναϊκού συμπορεύεται με τη BikePure!

 Ο υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος και αθλητής Γιώργος Φωκάς ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της οργάνωσης συνεργάζεται στο τομέα της ενημέρωσης των αθλητών και της εκπαίδευσης σε σχέση με το ντόπινγκ.

Πότε ξεκίνησε η ομάδα ; Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας?

Το τμήμα ιδρύθηκε το 1928 και γρήγορα διακρίθηκε με την δεύτερη θέση του Λεωνίδα Ρογκάκου πριν την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Στελέχη που ξεχώρισαν και οδήγησαν το τμήμα στους τίτλους ήταν οι Ακριβόπουλος, Σταματάκης, Ραφτόπουλος και Τσαφαντάκης.
Μετά το τέλος του πολέμου το τμήμα επανιδρύεται το 1948 και για μια 20ετία φτιάχνεται μια αυτοκρατορία στην ποδηλασία δρόμου η οποία κατακτά 18/20 πρωταθλήματα!
Ο πρώτος τίτλος ήρθε το 1951 όταν κατακτήθηκε το ομαδικό δρόμου από τους Καλέργη, Παγάνη, Σταυρακάκη, Πουλόπουλο, Γεωργόπουλο, Βασιλείου, Λάβδα, Ρογκάκο και Καψάλα.

Άλλες σημαντικές στιγμές στα πρώτα χρόνια του τμήματος είναι: η πρώτη θέση του θέση του Γιώργου Ακριβόπουλου σε πίστα και δημόσια οδό το 1954 , η 4 θέση των Τσαφαντάκη και Νταουνασάκης στους Μεσογειακούς της Βυρρητού  και το 1956 η κατάκτηση του τρέμπλ με το τμήμα να τερματίζει πρώτο στην γενική κατάταξη, την πίστα και την δημοσία οδό.
Τις επόμενες δεκαετίες το τμήμα συνέχισε να πρωταγωνιστεί και να προσθέτει διακρίσεις και επιτυχίες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Από τα αξιοσημείωτα είναι ότι από το από το 1978 έως το 1986 ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να έχει στις τάξεις του τον Ηλία Κελεσίδη, έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδηλάτες.
Την δεκαετία του 1990 η πορεία του τμήματος ήταν αντίθετη σε σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει (δηλ. να πρωταγωνιστεί) μέχρι τότε κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων  που ταλαιπωρούσαν τον ερασιτέχνη. 
Μοναδική διάκριση ήταν η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της δημοσίας οδού το 1997 από τους Μανιάτη και Κατσέλη οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 8 τίτλους σε 14 χρόνια!

Γιατί τα περασμένα χρόνια η ομάδα ήταν ανύπαρκτη στους αγώνες; Τι άλλαξε;

Λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών και μη μπορώντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αθλητών η ομάδα, πολλοί αθλητές αναγκάστηκαν να αποχωρίσουν ζητώντας μεταγραφή σε κάποια άλλη. Με την πάροδο του χρόνου, ξεκινώντας με πρώτο στόχο την αναδιοργάνωση του τμήματος, πολλά προβλήματα εξαλείφτηκαν , βρέθηκαν πολλοί νέοι αθλητές που θέλησαν να έρθουν στον Παναθηναϊκό και κάποιοι αθλητές από αυτούς που είχαν φύγει επανήλθαν. Με την βοήθεια των νέων χορηγών μας, άρχισε να γίνεται πολύ καλύτερη η κατάσταση από πολλές απόψεις.

Πόσα μέλη αριθμεί η ομάδα; Πως γίνεται κανείς μέλος της ομάδας;

Αυτή την στιγμή είμαστε 52 αθλητές, σχεδόν όλων των κατηγοριών. Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά από φέτος να έχουμε και γυναικείο τμήμα, το οποίο αν και ξεκίνησε από πέρυσι, φέτος ενισχύθηκε πάρα πολύ.
Επίσης έχουμε αθλητές στις κατηγορίες Μίνι Μικρά και Μεγάλα καθώς και στην κατηγορία Παμπαίδων και Παίδων. Οι μικρές κατηγορίες είναι αυτές που θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία διότι οφείλουμε να προωθήσουμε προς το καλύτερο τα μικρά παιδιά που τους ανήκει το μέλλον του αθλήματος.

Από κει και πέρα, όποιος θέλει να λαμβάνει επίσημα μέρος σε αγώνες με τα χρώματα της ομάδας μας, δεν έχει παρά να προσκομίσει κάποια έγγραφα-δικαιολογητικά τα οποία παραδίδονται στην Ομοσπονδία, η οποία είναι και αρμόδια για την έκδοση του δελτίου αθλητικής δραστηριότητας.

Πως βλέπετε το μέλλον στην αθλητική ποδηλασία? Υπάρχει ανάπτυξη? Η οικονομική κρίση βοηθάει?

Πιστεύω πως υπάρχει μέλλον για την αγωνιστική ποδηλασία αλλά και την χομπίστικη.
Στην αγωνιστική ποδηλασία σίγουρα απαιτείται πολύ παραπάνω χρόνος, παραπάνω έξοδα λόγω εξοπλισμού και σίγουρα κάποιες «θυσίες» όταν υπάρχουν μεγάλοι στόχοι. 
Υπάρχουν όμως πολλά θετικά παραδείγματα με όλες αυτές τις ομάδες που έχουν γίνει τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, χρησιμοποιώντας το ποδήλατο ως χόμπι. Άτομα όλων των ηλικιών άντρες και γυναίκες έχουν κάνει γκρουπάκια και κυρίως μέσω ίντερνετ ορίζουν ραντεβού, διανύοντας αμέτρητα χιλιόμετρα πολλές φορές, ακόμη και τα βράδια με φωτάκια και φωσφορούχα γιλέκα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει νομίζω σε όλες τις επαρχίες.

Αυτό που πρόσεξα με την οικονομική κρίση σε ότι αφορά το ποδήλατο είναι ότι, αρκετός κόσμος για διάφορους οικονομικούς λόγους, όπως π.χ. η αύξηση της τιμής των καυσίμων, κατέφυγε είτε στο «ξεσκόνισμα» του ποδηλάτου που είχε αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό, είτε στην αγορά κάποιου καινούργιου. Δεν είναι ανάγκη να καταλήγουμε όμως στην χρήση του ποδηλάτου, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα μας μόνο, δεν το θεωρώ κακή επιλογή, ίσα ίσα που είναι έξυπνη. Θα πρέπει ο καθένας μας όμως να καταλάβει τα οφέλη του πάνω στην υγεία μας και παράλληλα να προωθηθεί το άθλημα είτε αγωνιστικά είτε ως χόμπι.

Υπάρχει οικονομική στήριξη στην ομάδα; Έχει σχέση το ποδηλατικό τμήμα με το σύλλογο;

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός , προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί τους αθλητές, με οποιοδήποτε μέσο.
Το ποδηλατικό τμήμα ανήκει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό οπότε και ελέγχεται από το Δ.Σ. του.
 
Αν ένας αθλητής σας πιαστεί ντοπαρισμένος τι θα κάνατε?

Δύσκολη ερώτηση… Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν συνάντησα κανένα κρούσμα στους αθλητές της ομάδας μου, αλλά σε περίπτωση που συνέβαινε θα βρισκόμουν σε πολύ δύσκολη θέση και πιστεύω το ίδιο για τον εκάστοτε υπεύθυνο, αλλά προσωπικά θα το αντιμετώπιζα με όσο καλύτερο και ψύχραιμο τρόπο γίνεται. 

Νομίζω ότι το πρώτο βήμα που θα έκανα, είναι μία κουβέντα καθαρά προσωπική με τον-ην εμπλεκόμενο-η αθλητή-τρια προκειμένου να μου εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε χρήση αναβολικών ουσιών. Δεν είναι μόνο ότι μπλέκει σε προβλήματα υγείας που είναι και το σοβαρότερο, αλλά και μετέπειτα που θα κλιθεί να απολογηθεί για την πράξη του ενώπιον δικαστηρίου, μιας ψυχοφθόρας διαδικασίας. Επειδή πιστεύω όμως ότι όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία, θα του-ης ζητούσα να παραμείνει στην ομάδα με το σκεπτικό ότι δεν θα επαναληφθεί το συγκεκριμένο και να συνεχίσει τους αγώνες κατόπιν της λήξης του προβλεπόμενου αποκλεισμού . Αν ήταν κάποιος που είχε δώσει δικαίωμα στο παρελθόν, τότε είμαι σίγουρος πως ένας υπότροπος δεν θα χωρούσε στην ομάδα του Παναθηναϊκού. 
Στην συνέχεια θα φρόντιζα να μάθω(εφόσον γινόταν) ποιος είναι η «αιτία του κακού», ο παράνομος προμηθευτής. Το να προστατεύσω άλλους αθλητές εφόσον περνάει από το χέρι μου, το θεωρώ υποχρέωσή μου μετά από ένα περιστατικό. 
Κάνουμε ποδήλατο γιατί μας προσφέρει πολλά και κρατάμε «καθαρούς» τους αθλητές.

Τόσα χρόνια στο χώρο του αθλητισμού έχετε εντοπίσει κάποιο «ύποπτο» περιστατικό; Απ’οσο έχει υποπέσει στην αντίληψη σας έχει γίνει ποτέ έλεγχος ντόπινγκ σε αγώνες;

Δεν θα ήθελα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για το αν κάποιος αθλητής ή αθλήτρια λόγω της καλής επίδοσης σε κάποιο-οιους αγώνες έχει κερδίσει, λόγω χρήσης παράνομων ουσιών. Για αυτό είναι μόνο αρμόδιο το αντιντόπινγκ-κοντρόλ, το οποίο πολύ δυστυχώς έχει εξαφανιστεί εδώ και χρόνια σε πολύ σημαντικές διοργανώσεις για την χώρα μας.

Έχει γίνει μπροστά μου έλεγχος και συγκεκριμένα το 2008, σε ένα Τοπικό Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης κατηγορίας αντρών. Βέβαια δεν έμαθα ποτέ αν υπήρξε κάποιος θετικός ή όχι, όπως επίσης ουδέποτε ξανά πέτυχα κάποιον άλλο έλεγχο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει γίνει κιόλας. Προσωπικά δεν μου έχουν κάνει ποτέ!
 
 
πηγή:panathinaikos1908.gr

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ:«Πράσινες» συμμετοχές και εντυπώσεις στη Σαλαμίνα

 Οι «πράσινοι» ποδηλάτες για ακόμα μια φορά έδωσαν το παρών στο Criterium που διοργάνωσε ο Πρωτέας στην Σαλαμινα.

Στην κατηγορία Μάστερ, στην γενική κατάταξη ο Αλέξης Μπρουλής ήρθε 14ος ενώ 20ος κατετάγη ο Θανάσης Περίδης.
Στην κατηγορία Αντρών με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Κωνσταντίνος Νικολαίδης κατέλαβε την 18η θεση, παραμένοντας πολύ κοντά με το πρώτο γκρουπ και τερματίζοντας με διαφορά μόλις 1'23'' από τον πρώτο. Στην ίδια κατηγορία ο Ματίας Κρίπελ δοκίμασε τις δυνάμεις του καταλαμβάνοντας την 27η θέση, ο Κώστας Ζδράλης την 41η θέση και ο Κωστής Ξηρογιάννης την 45η θέση. Για τους δυο τελευταίους να σημειωθεί ότι δεν λαμβάνουν συχνά μέρος σε αγώνες δρόμου, για τον Ζδράλη είναι ο πρώτος φέτος και ο Ξηρογιάννης είναι λάτρης του τρεξίματος, του cyclo cross αλλά του αρέσει η εμπειρία.

Στις γυναίκες, δυστυχώς, η Μαρκέλλα Οικονόμου δεν κατάφερε να τερματίσει αλλά είναι θετική για τον επόμενο αγώνα της.
Στην κατηγορία των Παίδων, ο Παναγιώτης Ζούμας κέρδισε πολύ εντυπωσιακά άλλη μια 6η θέση ανάμεσα σε αθλητές που τρέχουν ήδη τρία χρόνια, ενώ ο ίδιος έχει κάνει τον δεύτερο αγώνα του στον δρόμο.

Και τέλος στην κατηγορία των Παμπαίδων, ο μικρός μας Στέφανος Κρίπελ έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα δρόμου και χωρίς πείρα και εμπειρία κέρδισε την 10η θέση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις ότι στο μέλλον μπορεί και καλύτερα.
 
 
πηγή:panathinaikos1908.gr

Μπάσκετ Νεανίδων: Δέν τα κατάφεραν στο Γαλάτσι...

 
Οι «πράσινες» Νεάνιδες ηττήθηκαν από την ομάδα του Γαλατσίου με 74-59. Και μόνο η παρουσία των κοριτσιών του Παναθηναϊκού στον τελικό είναι σημαντική. Το πάλεψαν οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού, όμως το Γαλάτσι ήταν ανώτερο και νίκησε στον τελικό με 74-59. Οι «πράσινες» έμειναν κοντά στο σκορ μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως σιγά-σιγά η ψαλίδα άνοιγε, το Γαλάτσι ήταν σε μεγάλη μέρα επιθετικά και νίκησε δίκαια. Καλύτερη για την ομάδα του Τριφυλλιού ήταν η Χριστινάκη που πέτυχε 24 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 21-14, 51-28, 66-43, 74-59

Παναθηναϊκός (Παναγόπολος):
Κατσιμάρδου 10 (1), Χριστινάκη 24, Λεντζάκη 2, Πριόνα 7 (1), Ακρίβου 10, Λαψάνα 6 (2), Τολιοπούλου, Οικονόμου, Κακούρη
πηγή:greenzone.gr