Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Αηδία-Κατάντια-Σιχαμάρα................

Ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ είναι με το… 1,5 πόδι εκτός Παναθηναϊκού, καθώς εδώ και καιρό είναι σε εξέλιξη οι επαφές για να λυθεί το συμβόλαιό του. Επέστρεψε στην 11άδα των «πράσινων» μετά από 3,5 μήνες και έμελλε να είναι ο μοιραίος παίκτης, αυτός που μετέτρεψε σε «ήρωα» τον Στέλιο Βασιλείου! Δύο ολέθρια λάθη του Γάλλου, έφεραν ισάριθμα γκολ του επιθετικού του Λεβαδειακού και οι Βοιωτοί νίκησαν 2-1 τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της Superleague!

Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

 
Ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με τις εξελίξεις στο θέμα της Πριγκιπιάδας, «φωτογραφίζοντας» τον... εχθρό πίσω από τον Τσάκα!

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Χρειάστηκαν 15 μήνες για να καταλάβουν κάποιοι τα αυτονόητα. Χρειάστηκαν 15 μήνες για να πειστούν κάποιοι ότι, ευτυχώς ή δυστυχώς, πρίγκηπας δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ. Τα πράγματα από την αρχή οδηγούσαν κάπου, σε κάποιον αλλά πολλοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Τα γράψαμε από την αρχή, όταν δηλαδή, πρωτοεμφανίστηκε το συμπαθέστατο χοντροειδές υποκείμενο στην ΠΑΕ, που όχι συνεργάτης πρίγκιπα δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ αλλά μόνο σφουγγοκωλάριος του. Στην ανακοίνωση μας τότε γράφαμε ότι το όλο θέμα είναι απάτη, πολλοί μας χλεύασαν και μας είπαν τσάτσους του Βγενόπουλου. Οι ενδείξεις και τα σημεία, που έδειχναν το πόσο πλαστή είναι η όλη αυτή κατάσταση ήταν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες. Μόνο οι ‘’τυφλοί’’ δεν τα έβλεπαν και αυτοί που τους τύφλωναν τα χρήματα. Και δυστυχώς ήταν πολλοί αυτοί, ειδικά οι δεύτεροι. Είναι όλοι αυτοί που δεν θα “ταΐζονται″ πια και πονάνε τα λεφτά που θα χάσουνε. Μαζί και κάποιοι άλλοι που το παίζουν ουδέτεροι και αντικειμενικοί αλλά τα συμφέροντα ήταν πολλά και έπρεπε να στηρίξουν τον πρίγκηπα και το κοντόχοντρο πλάσμα δίπλα του. Άλλα άμα έχεις όλα τα κανάλια δικά σου υποστηρίζεις και γράφεις ότι θες. Κάποιοι θα σε πιστέψουν σίγουρα…
Κι αφού τελείωσε όλο αυτό το παραμύθι με τους πρίγκιπες και τα λεφτά που δεν θα έρθουν ποτέ, ήρθε επιτέλους η στιγμή της αλήθειας. Και η αλήθεια, δυστυχώς, είναι σκληρή και αδυσώπητη. Μέσα στην ομάδα, στη διοίκηση, σε όλα τα τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟ, υπάρχει μία γάγγραινα που κατατρώει τον Παναθηναϊκό μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει ΣΗΜΕΡΑ. Ούτε αύριο, ούτε από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτός που είναι πίσω από τον τσάκα δεν είναι σύμμαχος αλλά πλέον εχθρός. Τα κανάλια του και οι εφημερίδες των συνεργατών του, που προέβαλαν συνεχώς το θέμα του πρίγκηπα, το επιβεβαιώνουν. Ο Γιάννης Αλαφούζος, από τη στιγμή που αποφάσισε να σώσει την ομάδα μας, πρέπει να το καταλάβει έστω και τώρα. Δε γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΠΑΕ που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, τα συμφέροντα δηλαδή του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Η ΠΑΕ πρέπει να ‘’καθαρίσει’’ όχι γιατί το θέλουμε εμείς αλλά γιατί αν δεν γίνει ΤΩΡΑ, δεν θα γίνει ποτέ. Δεν γίνεται να υπάρχει ακόμα στην ομάδα ο άνθρωπος που συνάντησε τον τσάκα πριν ακόμα έρθει στην ΠΑΕ. Δυστυχώς, κάποιοι έχουν συμφέροντα και καθοδηγούνται, όχι από τη νέα διοίκηση αλλά από την παλιά. Αυτοί καταστρέφουν και υπονομεύουν το έργο του Γ.Αλαφούζου. Για να προχωρήσουμε πρέπει η ομάδα να καθαρίσει άμεσα, όχι κάποτε στο μέλλον. Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να γίνει η ομάδα πάλι γρήγορα ανταγωνιστική και αξιόμαχη. Ο χρόνος κυλά εναντίον μας, η χρονιά χάθηκε αλλά υπάρχουν πολλές ακόμα μπροστά μας. Προχωρήστε στην ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ.
Κλείνοντας, λυπόμαστε πραγματικά για τους περισσότερους από τους παλαίμαχους μας. Μπορεί σαν παίχτες να έγραψαν ιστορία και τους σεβόμαστε γι’αυτό αλλά σαν παράγοντες της ομάδας, μόνο αρνητικά λειτούργησαν. Όσο για τον τσάκα, θα πρέπει να του γίνουν άμεσα ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδας μας και να μας γελοιοποιεί συνεχώς. Αυτά και ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε επί του θέματος.



πηγή:http://gate13.gr

Ποδαρικό με Λεβαδειακό!

Η αυλαία της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου κλείνει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να τίθεται αντιμέτωπος του Λεβαδειακού στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων (19:30, Novasports 2). Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που δεν υπολογίζεται και αναζητάει ομάδα, ενώ ίσως ξαναδούμε με τα πράσινα τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μαρίνος, Βελάσκες, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Σο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης.

Οι φιλοξενούμενοι κατα κοινή ομολογία είναι από τα σύνολα που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε να το κάνουν και το 2013. Ο Γιώργος Παράσχος έχει το δύσκολο έργο να βρει τον αντικαταστάτη του Στέφανο Ναπολεόνι που δεν είναι πλέον μέρος της ομάδας. Εκτός αυτού δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Χοσέμι.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Ζαννιάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Ο Δημήτρης Μούρτος, ο «Στρατηγός» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, δεν είναι πια ανάμεσά μας...

 Παγωμάρα. Μία προσωπικότητα που άφησε τεράστιο έργο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, παρόλο που επιθυμούσε το όνομά του να μην ακούγεται συχνά, ένας χαρακτήρας που σπάνια συναντάς, αληθινός, δυναμικός και εγκάρδιος δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Παναθηναϊκός θρηνεί τον χαμό του Δημήτρη Μούρτου. Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου από οξύ έμφραγμα στο νοσοκομείο του Ρίου. Τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία του στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:


«Το 2013 μπήκε με τον πιο οδυνηρό τρόπο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο, που θρηνεί από το πρωί του Σαββάτου (5/1/2013) το χαμό του γενικού αρχηγού, Δημήτρη Μούρτου.

Ο αγαπημένος μας Στρατηγός, έδινε την τελευταία εβδομάδα «μάχη» να κρατηθεί κοντά μας, αλλά η καρδιά του τον πρόδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

Ο πρόεδρος, Α. Μακρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ομόφωνα αποφάσισε :
- Να σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος.
- Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στην κηδεία.
- Να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία του Συλλόγου.

Η κηδεία του αξιομνημόνευτου συνεργάτη, φίλου, μέλους του Παναθηναϊκού θα τελεστεί τη Δευτέρα (7/01/2013) στις 12:00 στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας».



πηγή:http://www.greenzone.gr

Αναβλήθηκε το Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Παναθηναϊκός

 Μετά απο απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ, αναβάλλεται ο αγώνας Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Παναθηναϊκός λόγω του πένθους για τον χαμό του αθλητή Νίκου Σαμαρά.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα ορίσει τον αγώνα σε νεα ημερομηνία. 
 
 
 
πηγή:http://www.paovolleyball.gr

Ο "Baby Shaq" στο Internet!

 Στον "αέρα" βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η επίσημη ιστοσελίδα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. 
Ο θηριώδης σέντερ θα έχει, πλέον, τον δικό του διαδικτυακό χώρο αφού οι υποστηρικτές του θα μπορούν να μαθαίνουν ό,τι νέο υπάρχει σχετικά με την πορεία του στη διεύθυνση bigsofo.gr. Ο "Big Sofo" δεν σταματά, όμως, εδώ καθώς μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους φίλους του μπάσκετ -και όχι μόνο- απαντώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα μηνύματά τους.

Παράλληλα, διατηρεί σελίδες τόσο στο facebook (Sofoklis Schortsanitis - bigsofo.gr) και στο twitter (@bigsofoGR), μέσα από τις οποίες ο καθένας θα μπορεί να μαθαίνει τα τελευταία νέα του σέντερ του Παναθηναϊκού.




πηγή: http://www.newspao.gr

Έφυγε ο Αετός του Φιλέ...

Δυστυχώς για όλους μας υπάρχουν πολύ πιο σοβαρές στιγμές από τον Τσάκα και τον κάθε Τσάκα. Στιγμές που ενώ είσαι έτοιμος να γράψεις για το φιάσκο του πρίγκιπα και να βγάλεις το άχτι σου για την κοροϊδία που βιώνει ο σύλλογος ενάμιση χρόνο, για τους βλάκες που πίστεψαν όλο αυτό, για, για, για… σε κάνουν να βλέπεις πόσο ασήμαντα είναι τα παραπάνω.
Μια τέτοια στιγμή είναι και η είδηση του χαμού του Νίκου Σαμαρά. Ενός ανθρώπου που δεν έγραψε ιστορία στον Παναθηναϊκό, αλλά στο βόλεϊ συνολικά, ένα άθλημα που υπηρέτησε όσο λίγοι και το ήξερε όσο ελάχιστοι στην χώρα μας. Το πόσο μεγάλη είναι η απώλεια κάποιου, φαίνεται από τις πρώτες αντιδράσεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση η απώλεια του Εβρίτη Νίκου είναι τεράστια και θα κάνει το άθλημα πολύ πιο φτωχό. Τα σχόλια ακόμα και από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το άθλημα, αλλά έχουν στο μυαλό τους τον Σαμαρά της Ορεστιάδας δείχνουν στο μέγιστο βαθμό για πόσο μεγάλο είναι το κενό που αφήνει.
Πραγματικά θα μπορούσα να γράψω πολλά για τον μεγαλύτερο βολεϊμπολίστα που είδε η γενιά μου, αλλά ότι και να πεις είναι λίγο, προσπάθησα να αποτυπώσω τις σκέψεις μου αλλά πάντα σκεφτόμουν και άλλα πράγματα και άλλα και άλλα και οι σκέψεις δεν είχαν σταματημό. Μια βδομάδα πριν μιλώντας με τον κουνιάδο μου του έλεγα πως ο Κουμεντάκης μου θυμίζει σε κορμί αλλά και σε στοιχεία τον μεγάλο Νίκο Σαμαρά και στην συνέχεια της συζήτησης του είπα πως μετά τον Καζάζη θα έβαζα τον εκλιπόντα παρότι δεν κέρδισε τους τίτλους που θα άξιζε. Ο πρώτος άλλωστε ήταν ο άνθρωπος που βλέποντάς τον με έκανε να ασχοληθώ με το βόλεϊ και ο δεύτερος να το αγαπήσω ακόμα περισσότερο.
Προσωπικά θα τον θυμάμαι τα δύο χρόνια που βρέθηκε στον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, έχοντας για συμπαίκτες τους Σιδηρόπουλο, Πανταλέων, Χατζηαντωνίου, Μαυράκη, Ντονά, Παπακοσμά την πρώτη χρονιά, συν τους Μούρεκ, Δημητρακόπουλο, Τσέργα, Χριστοφορίδη την δεύτερη. Και τις δύο χρονιές η ομάδα είχε κατακτήσει την 3η θέση, αλλά όσοι πηγαίναμε στον… Τάφο του Ινδού χαιρόμασταν βόλεϊ και ο αδικοχαμένος Νίκος ήταν ένας από τους λόγους. Και πραγματικά είναι κρίμα που κάθισε λίγο στο «τριφύλλι» και δεν ήταν στην ομάδα τα επόμενα χρόνια που ήταν σαφώς καλύτερα με περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες.
Όλος ο κόσμος βέβαια θα τον θυμάται για τις μεγάλες εμφανίσεις με την Εθνική, για τις αξέχαστες στιγμές με την Ορεστιάδα, τον έναν και μοναδικό τίτλο του με τον Ηρακλή, την αποθέωση που γνώρισε στην Τουρκία και την Φενέρ, αλλά κυρίως θα τον θυμάται γιατί ήταν αυτός που βοήθησε τα μέγιστα στο να μπει και πάλι για τα καλά το βόλεϊ στην ζωή μας. Με το στρατιωτικό και χαρακτηριστικό κούρεμα, το πάθος του, το σερβίς-δυναμίτη, την απίστευτη τεχνική και τον δυναμισμό του. Ο Νίκος Σαμαράς δεν θα είναι πλέον ανάμεσά μας, αλλά όσοι πραγματικά αγαπάνε το βόλεϊ δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν.
Θα τον ευχαριστούν για τις στιγμές που τους χάρισε και οι οποίες ήταν πολλές και σημαντικές με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα βρεθεί ο παίκτης που να μπορέσει να τους χαρίσει ανάλογες στιγμές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα του και συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους…


πηγή:http://www.leoforos.gr