Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ποδαρικό με Λεβαδειακό!

Η αυλαία της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου κλείνει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να τίθεται αντιμέτωπος του Λεβαδειακού στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων (19:30, Novasports 2). Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που δεν υπολογίζεται και αναζητάει ομάδα, ενώ ίσως ξαναδούμε με τα πράσινα τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μαρίνος, Βελάσκες, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Σο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης.

Οι φιλοξενούμενοι κατα κοινή ομολογία είναι από τα σύνολα που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε να το κάνουν και το 2013. Ο Γιώργος Παράσχος έχει το δύσκολο έργο να βρει τον αντικαταστάτη του Στέφανο Ναπολεόνι που δεν είναι πλέον μέρος της ομάδας. Εκτός αυτού δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Χοσέμι.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Ζαννιάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!