Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πρωτάθλημα Α' ΕΣΚΑ ΕΦΗΒΩΝ: Δυνατά για το πρώτο βήμα Τίτλου!

 
Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού υποδέχονται τον Φιλαθλητικό στον πρώτο τελικό της Α ΕΣΚΑ. Η ομάδα καλεί τον κόσμο του Τριφυλλιού να συμπαρασταθεί στους «πράσινους»...
Στις 21:45 διεξάγεται ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος Εφήβων της Α ΕΣΚΑ, στον Τάφο του Ινδού, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φιλαθλητικό.

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών μπάσκετ, μέσω της επίσημης σελίδας του τμήματος στο Facebook καλούν τον κόσμο να υποστηρίξει τα «πράσινα» παιδιά μας:

Ένα μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα το βράδυ (21.45 ) στο κλειστό της Λεωφόρου για το πρωτάθλημα Εφήβων τις Α ΕΣΚΑ. Είναι το πρώτο παιχνίδι των τελικών ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα του Φιλαθλητικού και όποια ομάδα καταφέρει να κερδίσει τρία παιχνίδια κατακτά το πρωτάθλημα Εφήβων Α ΕΣΚΑ. Η κάθε ομάδα «κουβαλάει» από την κανονική διάρκεια τις νίκες που έχει πετύχει κόντρα στην αντίπαλό της και οι ομάδες που βρίσκονται στον τελικό έχουν απο μία.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ Τ. ΙΝΔΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Αλαφούζε μετά τον Φάμπρι άδειασε μας την γωνιά και εσύ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΕ!

 Η υπομονή έχει και τα όριά της. Αυτό το πράγμα που παρακολουθούμε από την αρχή της περιόδου -και δεν αναφερόμαστε μόνο στα αγωνιστικά ζητήματα- δεν είναι Παναθηναϊκός. Δεν είναι καν κάτι σαν Παναθηναϊκός.
Αγωνιστικά υπάρχουν δύο σκέλη.

Από τη μία, παίκτες μέτριοι και κακοί, αδιάφοροι και προκλητικοί. Ελάχιστες οι φωτεινές εξαιρέσεις. Οι αστέρες των τελευταίων ετών αποχώρησαν, αρκετοί εκ των οποίων με ντροπιαστικό για το όνομα του Συλλόγου τρόπο. Ουδέποτε αντικαταστάθηκαν.

Τελείωσε η υπομονή. Πράξεις επιτέλους. Αποδείξτε πως αξίζετε να λέγεστε διοίκηση του Παναθηναϊκού.


Από την άλλη, οι όποιες προσπάθειες κάνουν ακόμα και αυτοί οι μέτριοι, αδιάφοροι ποδοσφαιριστές, πέφτουν στο κενό γιατί το παρασκήνιο έχει αγριέψει και οι διαιτησίες... δεν συγχωρούν. Δεν το συζητάμε καν για τα κέντρα αποφάσεων, τα οποία κάνουν τα χατήρια μίας και μόνο ομάδας και ο Παναθηναϊκός δείχνει λες και έχει ρόλο κομπάρσου.

Πάμε τώρα στα διοικητικά. Μετά τη μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, μπροστάρης της προσπάθεις της... «σωτηρίας» είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο -μη εκλεγμένος στις εκλογές της 'Συμμαχίας- Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ για λόγους που δεν το γνωρίζουμε σε κάθε καίριο πόστο βρίσκονται άνθρωποι του πρώην μεγαλομετόχου (που... δεν ασχολείται).

Η λέξη «διαφάνεια» που ήταν το μότο στην «προεκλογική καμπάνια» της 'Συμμαχίας έχει εξαφανιστεί παντελώς από την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού.

Κανείς πλην των «εκλεκτών» της διοίκησης δε γνωρίζει τι συμβαίνει στα οικονομικά του Τριφυλλιού, κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, κανείς δεν γνωρίζει ποιος βάζει χρήματα, ποιος θα βάλει χρήματα, πόσα χρήματα. Κανείς δεν γνωρίζει το λόγο που η τιμή της μετοχής φέρεται πως ετοιμάζεται να... ανεβοκατέβει. Το απόλυτο σκοτάδι.

Η υπομονή τελείωσε. Μόνο ο κόσμος έχει μείνει να θυμίζει Παναθηναϊκό, και ο κόσμος δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα του Συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός διαλύεται και αυτό επιβάλλεται να σταματήσει.

Κύριοι της διοίκησης, επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της, σας υπενθυμίζουμε πως ούτε καν για τη λογοδοσία της ΓΗΠΕΛ δεν κινηθήκατε.


Κύριοι της διοίκησης εσείς κρατάτε την «καυτή πατάτα». Κύριοι της διοίκησης, επιλογή σας ήταν. Δεν σας χάρισε κανείς τον Παναθηναϊκό με το ζόρι.

Κύριε Αλαφούζο έχετε πει πως θα διαλύσετε την παράγκα. Η παράγκα, κύριε Αλαφούζο διαλύει τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε επιτέλους πράξεις. Περιμένουμε να δούμε το 50-50. Είχατε τον χρόνο να κάνετε τα πειράματα με το "twitter", είδατε πως αυτά απέτυχαν, βρείτε λύσεις.

Κύριοι της διοίκησης έφυγε ένας χρόνος χωρίς να γίνουν αγωγές στο Δήμο για το γηπεδικό, χωρίς να κινηθείτε για την χρησικτησία της Λεωφόρου, χωρίς να αναλάβετε τις ευθύνες της «Διπλής Ανάπλασης» όπως δεσμευτήκατε πως θα κάνετε. Πώς περιμένετε να βρεθεί ο οποιοσδήποτε να επενδύσει όταν εκκρεμούν αγκάθια γύρω από τον Βοτανικό και δεν κάνετε το παραμικρό για να λυθούν; Κύριοι της διοίκησης, επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της, σας υπενθυμίζουμε πως ούτε καν για τη λογοδοσία της ΓΗΠΕΛ δεν κινηθήκατε.

Κύριοι της διοίκησης τα βάζετε με την προπαγάνδα και ανακοινώνετε πως θα προχωρήσετε σε μηνύσεις προς όσους βλάπτουν τον Παναθηναϊκό. Τα media κύριοι της διοίκησης βιάζουν την κοινή λογική κάθε μέρα. Συγκεκριμένοι σταθμοί, συγκεκριμένες εφημερίδες, συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι πολεμούν κάθε ώρα και λεπτό τον Παναθηναϊκό. Τι κάνετε;

Aλήθεια πού βρίσκεται το θέμα με τις μηνύσεις και τις αγωγές προς τον Τσάκα; Θα μάθουμε ποτέ ποιος κρύβεται πίσω από τα παραμύθια;


Με την ευκαιρία, αλήθεια πού βρίσκεται και το θέμα με τις μηνύσεις και τις αγωγές προς τον Τσάκα; Θα ξεσκεπάσετε τελικά όποιον κρυβόταν πίσω από την ιστορία με τους Άραβες;

Κύριοι της διοίκησης υπάρχει πλάνο για την επόμενη χρονιά; Υπάρχει κάποια στοιχειώδης ποδοσφαιρική λογική και σχεδιασμός ή σκοπεύετε να ρίξετε τόσο τον πήχη που σε λίγα χρόνια, σεζόν όπως η φετινή θα θεωρούνται επιτυχημένες;

Κύριοι της διοίκησης, εδώ και πόσους μήνες επιστρέφουμε στην Λεωφόρο; Από το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ φτάσαμε με αναβολές εξ αναβολών να τελειώνει η περίοδος και ακόμα είμαστε στο περίμενε.

Κύριοι της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι αδιανόητο να κάνετε σκληρά παζάρια με τον Ερασιτέχνη που του χρωστάτε τα μαλλιά της κεφαλής σας. Είναι αδιανόητο να ψάχνετε συμβιβαστικές λύσεις με τη Μάνα του Λόχου και τρόπους για να γλιτώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά. Κύριοι της διοίκησης είναι αδιανόητο να ζητάτε ιστορικές αίθουσες, μέσα στις οποίες προπονούνται τμήματα που έχουν μείνει όρθια, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, γιατί πάλεψαν για αυτά αθλητές, προπονητές, οπαδοί, παιδιά και γονείς!

Κύριοι της διοίκησης το μπαλάκι είναι στα δικά σας χέρια. Τελείωσε η υπομονή. Πράξεις επιτέλους. Αποδείξτε πως αξίζετε να λέγεστε διοίκηση του Παναθηναϊκού. Φτιάξτε ομάδα ανταγωνιστική ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, με παίκτες και προπονητή αντάξιους του ονόματος του Παναθηναϊκού, βρείτε λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα, διαλύστε την Παράγκα, στηρίξτε τον Ερασιτέχνη (στις πράξεις), καθαρίστε την ΠΑΕ από αγκάθια. Διοικείτε τον ιστορικότερο, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

 
 
πηγή:greenzone.gr

Θανατηφόρα δαγκωνιά απο τον πάνθηρα.....

 Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με το τελικό 63-56 απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. 

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και το 0-11 (5’45’’) το αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλή άμυνα απέναντι σε έναν άστοχο Πανιώνιο, ο οποίος ευστόχησε για πρώτη φορά σε σουτ εντός πεδιάς στο 2’15’’ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου με τον Πέιν να ευστοχεί έξω από τα 6μ75. Οι «πράσινοι» όμως δεν επέστρεψαν στους «κυανέρυθρους» να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ανεβάζοντας τη διαφορά ως το +15 (9-24, 14’36’’) με ένα εντυπωσιακό ανάποδο κάρφωμα από τον Στεφάν Λάσμε. Στο σημείο αυτό οι γηπεδούχοι έδειξαν να συνέρχονται, να βρίσκουν το ρυθμό τους, παίζοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, για να μειώσουν αρχικά με σουτ τριών πόντων από τους Γιάνκοβιτς και Κις, για να μειώσουν τη διαφορά ως τους 7 πόντους (19-26, 19’), πριν ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ευστοχήσει για μία ακόμη φορά στη λήξη του χρόνου, κάνοντας το 19-28 στα μισά της αναμέτρησης.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έπαιξε καλύτερα στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε άστοχος με αποτέλεσμα το 9-24 (14’36’’), να γίνει 33-33 (26’10’’) και λίγο αργότερα να προηγηθεί για πρώτη φορά στον αγώνα (37-36, 27’20’’) με τον Κρις Μπούκερ. Οι «πράσινοι» απάντησαν με ένα επιμέρους 10-2 για να δημιουργήσουν μια διαφορά επτά πόντων (39-46, 30’30’’) με τον Γιόνας Ματσιούλις να ευστοχεί σε δύο σουτ τριών πόντων. Και πάλι όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Παναθηναϊκού (13 στο 32’), οδήγησαν στην ισοπαλία (46-46, 32’14’’), προσπέρασαν (49-48, 33’35’’) με τρίποντο από τον Μάριο Μπατή και προηγήθηκαν με τρεις (51-48, 34’27’’). Το «τριφύλλι» από το σημείο αυτό και ως το τέλος του αγώνα δεν μπόρεσε να ανακτήσει το προβάδισμα στον αγώνα φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 63-56.


Δεκάλεπτα: 7-17, 19-28, 39-43, 63-56

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 2, Πέιν 6, Αθηναίου 3, Κις 3, Μίλμπουρν 7, Αθανασούλας, Μπατής 5, Γιάνκοβιτς 17, Καββαδάς, Παππάς 8, Αγραβάνης, Μπούκερ 12

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης, Μπράμος 12, Ματσιούλις 15, Ούκιτς 5, Λάσμε 13 (8ρ), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 4 (6 α, 9λ), Γκιστ 2, Μπανκς, Ξανθόπουλος 3 


πηγή:paobc.gr

Εννιά χρόνια από το θάνατο του Γιάννη Κυράστα....

Σαν σήμερα, πριν από εννιά χρόνια, την 1η Απριλίου του 2004, άφησε την τελευταία του πνοή ένα από τα καλύτερα παιδιά των ελληνικών γηπέδων, ο Γιάννης Κυράστας. (VIDEO)
Ήταν Πρωταπριλιά του 2004, όταν ανακοινώθηκε η είδηση που όλοι θα εύχονταν να ήταν ένα ψέμα, μια… φάρσα από αυτές που είναι συνηθισμένες να γίνονται την συγκεκριμένη ημέρα. Δυστυχώς όμως, το ιατρικό ανακοινωθέν της Ευρωκλινικής Αθηνών δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες. Ο Γιάννης Κυράστας, στις 5:30μ.μ. της Πέμπτης 1 Απριλίου του 2004 έφυγε από την ζωή και δεν βρίσκονταν πια κοντά μας. Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα πάγωσε, ακούγοντας την είδηση του θανάτου ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, μόλις στα 53 του χρόνια. Και δυστυχώς δεν ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ήταν αλήθεια…

Ο παλαίμαχος αμυντικός συμπλήρωνε σχεδόν ένα μήνα που νοσηλευόταν στην Ευρωκλινική. Πρώτη φορά μπήκε για νοσηλεία την 5 Μαρτίου του 2004, μετά από μια νύχτα έντονης δυσφορίας. Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν φανέρωσε αμέσως την κρισιμότητα της κατάστασης του: «οξεία μικροβιακή επιδιδυμίτιδα, η οποία είχε εξελιχθεί σε νεκρωτική γάγγραινα της περιοχής, για την οποία χρειάσθηκε να χειρουργηθεί επειγόντως». Διάγνωση που μεταφραζόταν σε σηψαιμία. Σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του, η υγεία του Γιάννη Κυράστα παρουσίαζε μεταπτώσεις. Ο αγώνας που έδινε όμως ήταν άνισος και τελικά αποδείχτηκε αγώνας που δεν μπορούσε να κερδηθεί. Την 1 Απριλίου του 2004, ο Κυράστας έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων…

Η καριέρα του
Ο Γιάννης Κυράστας γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1952. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΟΣΦΠ και σύντομα ξεχώρισε για το μεγάλο ταλέντο του και έτσι προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα. Το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική έγινε στις 10 Δεκεμβρίου του 1972 απέναντι στην Καβάλα. Έκτοτε και για τα επόμενα 9 χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της βασικής ενδεκάδας των Πειραιωτών, με τους οποίους κέρδισε πέντε πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.
Η μεγάλη στροφή στην καριέρα του έγινε το καλοκαίρι του 1981. Μαζί με τον Μαϊκ Γαλάκο, παίρνει την απόφαση να αφήσει τον ΟΣΦΠ και να μεταγραφεί στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό. Μια μεταγραφή που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών των Πειραιωτών και τάραξε τα… λιμνάζοντα ύδατα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο «τριφύλλι» η καριέρα του Κυράστα απογειώθηκε. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ τον πήρε από δεξί μπακ και τον καθιέρωσε ως λίμπερο, θέση στην οποία ο Κυράστας δημιούργησε σχολή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κυράστας τίμησε την «πράσινη» φανέλα για πέντε χρόνια. Στέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής και τρεις κυπελλούχος, ενώ ήταν στέλεχος της ομάδας του «τριφυλλιού» που έφτασε στους «4» του κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1985. Ο Κυράστας είχε σημαντική παρουσία και στην Εθνική Ελλάδας. Από τις 15 Νοεμβρίου 1974 έως τις 19 Μαΐου 1985 αγωνίστηκε με την φανέλα με το εθνόσημο σε 46 αγώνες. Έδωσε το παρόν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1980, στο οποίο η Ελλάδα κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά όχι τους βαθμούς.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ολοκληρώθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1986, στην εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη με 2-0. Στην συνέχεια δεν εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο, αλλά επέλεξε να συνεχίσει την προσφορά του από το πόστο του προπονητή. Δούλεψε κατά σειρά σε Εθνικό Ελληνορώσων, Μεσολόγγι, Προοδευτική, Εθνικό Πειραιώς, Πανηλειακό, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Ηρακλή και έκλεισε την καριέρα του μετά την δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό, απογοητευμένος από τις καταστάσεις που επικρατούσαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως προπονητής
Οι δύο προπονητικές θητείες του το «τριφύλλι» ήταν πολύ καλές. Στην πρώτη, την σεζόν 1999-2000, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μια από τις καλύτερες ομάδες της ιστορίας του και έχασε το πρωτάθλημα λόγω… εξωγενών παραγόντων. Κατά γενική ομολογία όμως, έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η δεύτερη, την σεζόν 2001-02, ο Κυράστας έβαλε τις βάσεις για την πορεία του Παναθηναϊκού στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα.
Σήμερα, συμπληρώνονται εννιά χρόνια από τον θάνατο του Κυράστα. Και δυστυχώς όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, την Πρωταπριλιά, όλοι ευχόμαστε ο θάνατος του να ήταν ένα ψέμα. Γιάννη, θα σε θυμόμαστε πάντα…

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2 - 0 Κυράστας από dinosauros13


πηγή:prasinanea.gr
 

Ferenc Puskas Cup 2013: Μελβούρνη - Παναθηναϊκός 0-5

Σε ένα δυνατό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός Κ17 επικράτησε με 5-0 της ακαδημίας της Μελβούρνης και θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Δευτέρας (1/4) την Ρεάλ Μαδρίτης με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις18:00μ.μ.

Με μια άνετη επικράτηση με 5-0 ο Παναθηναϊκός U-17 κέρδισε την Ακαδημία Μελβούρνης στο δεύτερο ματς του Ferenc Puskas Cup και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Δευτέρας.
Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ρέαλ Μαδρίτης διεκδικώντας το τρόπαιο από την "Βασίλισσα"
Στο παιχνίδι με την ακαδημία της Μελβούρνης οι πράσινοι μπήκαν δυνατά με την σέντρα και στην πρώτη τους επίθεση προηγήθηκαν με τον Μεράι.
Δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα ενώ στο δεύτερο μέρος πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα με τους Τουρούκη (2) και Νιούμαν φτάνοντας στο άνετο 5-0.

Το ματς

1' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Στην πρώτη του επίθεση ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Με την σέντρα οι πράσινοι βγήκαν στην επίθεση η μπάλα έφτασε στον Μεράι ο οποίος πλάσαρε και άνοιξε το σκορ για το Τριφύλλι.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει την υπεροχή να κυκλοφορεί καλά την μπάλα και να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα από την ακαδημία της Μελβούρνης.
37' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Νιούμαν να δίνει στον Ζαφειράκη αυτός πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά έστειλε την μπάλα μόλις έξω.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 1-0.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
42' Ο Νιούμαν απέναντι από τον γκολκίπερ θα πλασάρει με την τον πορτιέρο της Μελβούρνης να διώχνει σε κόρνερ.
44' Στην πρώτη καλή στιγμή της Μελβούρνης ο Κότσαρης θα πει όχι και θα διώξει την μπάλα.
45' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛ. Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αντεπίθεση με τον Τουρούκη ο οποίος θα περάσει και τον αντίπαλο του και με ωραίο πλασέ θα κάνει το 0-2 για το Τριφύλλι και θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.
60 ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει το 3-0 με σέντρα από τα δεξιά του Τουρούκη ο γκολκίπερ της Μελβούρνης θα προσπαθήσει να διώξει την μπάλα αλλά θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του καθώς η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά.
62 ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Νιούμαν. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του η οποία ήταν εύστοχη και έκανε το 4-0.
73' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ωραία επίθεση για τον Παναθηναϊκό με τον Νιούμαν να γίνεται κάτοχος της μπάλας να περνάει τον αντίπαλο γκολκίπερ και με εύστοχο πλασέ να κάνει το 5-0.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Στρατήγης, Αρναούτογλου, Τζανουλίνος (Τριανταφυλλόπουλος), Στάικος (Μπαλατσούρας), Αγγελόπουλος, Ζαφειράκης (Ρούμπος), Τουρούκης, Μεράι, Νιούμαν, Αθανασόπουλος.

Με είκοσι λεπτά καθυστέρηση ξεκινάει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μελβούρνη.
Το Τριφύλλι με νίκη θα παίξει στον τελικό που θα διεξαχθεί την Δευτέρα το απόγευμα.
Τα παιχνίδια του τουρνουά έχουν 40λεπτη διάρκεια.

Ο Κώστας Φραντζέσκος μίλησε στα "Πράσινα Νέα" από την Ουγγαρία για την παρουσία των Εφήβων του Παναθηναϊκού στο τουρνουά του Πούσκας και ενόψει του τελικού της Δευτέρας με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ικανοποιημένος σε πολύ μεγάλο βαθμό από την παρουσία των Εφήβων του Παναθηναϊκού στα δυο πρώτα ματς του τουρνουά του Πούσκας που διεξάγεται στην Ουγγαρία δήλωσε μιλώντας στα "Πράσινα Νέα" ο τεχνικός της ομάδας U-17 Κώστας Φραντζέσκος.

Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι το Τριφύλλι ήταν αρκετά καλό στα δυο πρώτα παιχνίδια ενώ μίλησε και για την παρουσία των πράσινων στον τελικό της Δευτέρας (1/4) κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Χαρακτηριστικά μιλώντας στα "Πράσινα Νέα" είπε αρχικά:
"Ήμασταν αρκετά καλοί και στα δυο παιχνίδια που δώσαμε. Κυρίως στο πρώτο παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ματς κερδίσαμε με 5-0. Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι είμαστε ηλικιακά η πιο μικρή ομάδα που μετέχει στο τουρνουά και αυτό είναι μείον για μας. Ιδίως όταν το παιχνίδι πηγαίνει στην δύναμη όπου υστερούμε. Βέβαια έχουμε παίκτες εξαιρετικά ικανούς τακτικά και στεκόμαστε πολύ καλά και φτάσαμε στον τελικό". 

Σε ερώτηση για τον τελικό κόντρα στην Ρεάλ ο Κώστας Φραντζέσκος είπε:
"Τώρα με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα παίξει ρόλο βέβαια και η κούραση γιατί παίζουμε τρία ματς στην σειρά αλλά ελπίζω να βρεθούμε σε καλή μέρα και να πανηγυρίσουμε για πρώτη φορά το τρόπαιο του Πούσκας Καπ".  

Εκτός ο Τριανταφυλλόπουλος, αμφίβολοι Ξηρός, Παπανικολάου
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ενόψει του τελικού με την Ρεάλ ο Κώστας Φραντζέσκος δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεση του τον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την ακαδημία της Μελβούρνης ενώ οι Παπανικολάου και Ξηρός έχουν μικροενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Χόνβεντ.
Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο παιχνίδι με την ακαδημία της Μελβούρνης και ανάλογα με το πως θα είναι λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους η μη.


πηγή:prasinanea.gr
 

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Θετικός απολογισμός

 Θετικός απολογισμός στον πρώτο αγώνα ανοιχτού χώρου του 2013 για την ομάδα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού, παρά τον  μικρό αριθμό προπονήσεων λόγω των έργων στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο αγώνας διεξήχθη στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο Αττικής, το Σάββατο 30 Μαρτίου και Κυριακή 31 Μαρτίου 2013.

Τα αποτελέσματα: 

Ολυμπιακό τόξο Α’ ανδρών (72 βέλη - 47 συμμ.)
29. Χρονόπουλος Γρηγόρης 242+282=524

Ολυμπιακό τόξο Α’ νέων ανδρών (72 βέλη – 6 συμμ.)
4. Κουκουζέλης Ανδρέας 203+221=424
5. Κωνσταντόπουλος Δημήτρης 218+188=406

Ολυμπιακό τόξο Παίδων (72 βέλη – 11 συμμ.)
10. Μαγγίνας Ηλίας 218+203=421

Ολυμπιακό τόξο Παμπαίδων (72 βέλη - 9 συμμ.)
7. Σαπουντζής Νικόλαος 155+219=374

Ολυμπιακό τόξο Β’ Παμπαίδων (72 βέλη – 16 συμμ.)
11. Σκούρογλου Κωνσταντίνος 259+240=499
 
 

Ξιφασκία: Η Μπουρδάκου Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2013

 Η Άννα Μπουρδάκου κρατά ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού στην ξιφασκία. Η αθλήτριά μας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ξίφος ασκήσεως, στους Πανελλήνιους Αγώνες, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (30/3). 

Η Μπουρδάκου, η οποία δουλεύει σκληρά με τον προπονητή της Δημήτρη Κάσδαγλη είχε στο πλάι της τους γονείς της (φωτό) αλλά και τον έφορο, Δ. Σύριο ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει ακόμα πολλές επιτυχίες να σημειώσει με τα χρώματα του Τριφυλλιού.


Στίβος: 2ος Ημιμαραθώνιος Αθηνών: Πρώτος ο Πούλιος!

O δρομέας του Παναθηναϊκού, Κώστας Πούλιος με 1.09.07 ήταν ο νικητής του 2ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

«Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου και υποτίμησα την διαδρομή,. Είχε αρκετή ζέστη που μας ταλαιπώρησε, παρόλαυτα βγήκε μια καλή επίδοση. Αντιμετωπίζω αρκετές δυσκολίες τον τελευταίο καιρό και με την προπόνηση και οικονομικές. Το οικονομικό κίνητρο για αυτό τον αγώνα ήταν εξίσου σημαντικό όσο και το αγωνιστικό», δήλωσε ο Κώστας Πούλιος λίγα λεπτά μετά τη νίκη του.
 
 

Μπάσκετ Γυναικών: Αδιάφορες στον μικρό τελικό του κυπέλλου οι παίκτριες τις Σαμαντούρα...

 Στον μικρό τελικό του Φάιναλ 4 του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός σε μια αναμέτρηση -διεκπεραιωτικού χαρακτήρα- ηττήθηκε από τον Αθηναϊκό με 75-64, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στη διοργάνωση.

Με τις Ντέλβα-Δίελα εκτός αποστολής και τις "μικρές" Πριόνα-Ακρίβου εντός, η Γιασεμή Σαμαντούρα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της ενώ ξεκούρασε ανά διαστήματα τις βασικές (Μαγκλάρα, Καλέντζου). Στα θετικά η για την ομάδα μας η επανένταξη της Θεολόγου. Πλέον, άπαντες στο Τριφύλλι στρέφουν την προσοχή στο πρωτάθλημα.

Η κόουτς του ΠΑΟ, Γιασεμή Σαμαντούρα στο τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε: "Ο αγώνας ήταν καθαρά διαδικαστικός. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν νέα παιδιά και να βάλουμε και δύο μικρές στην ομάδα. Εν όψει της προετοιμασίας για τα πλέι οφ ξεκουράσαμε κάποιες παίκτριες, τις Δίελα και Ντέλβα. Το Final Four πέρασε. Το αφήσαμε πίσω και συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα με όλες μας τις δυνάμεις. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας".
 
Δεκάλεπτα: 20-14, 38-33, 63-46, 75-64

Αθηναϊκός (Λειβάδης): Ισκιόγλου 5, Λύμουρα 11, Σπαθάρου 4(1), Καζαντζίδου 5(1), Κασάπογλου 10(2), Ζότοβα, κεχαγιά 4, Χαλικιά 8, Καμμένου, Κοσμά 16, Κυριακοπούλου 12
 
Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 18(1), Βλάνη 3(1), Πριονά, Ακριβού 3(1), Μαγκλάρα 4, Κόνιαλη 4, Σλούκα 11(1), Κοτουλα 2, Χρονοπούλου 5, Χριστινάκη 7, Μοσχοπούλου 6, Θεολόγου 1
 
 

Μπάσκετ Γυναικών: Ο Πρωτέας μεταμορφώθηκε σε ομάδα του γυναικείου ΝΒΑ και απέκλεισε τα κορίτσια μας!

 Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε κακή αγωνιστικά μέρα και σε συνδυασμό με την πολύ κακή διαιτησία στο κλειστό της Ν. Ιωνίας Βόλου γνώρισε την ήττα από τον Πρωτέα Β. με 66-79 και αποκλείστηκε από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με την Ντέλβα να αγωνίζεται με ένεση (πρόβλημα στη μέση), τη διαιτησία να "φορτώνει" με φάουλ τις Μαγκλάρα-Ντέλβα και να δημιουργεί απίστευτο εκνευρισμό από την αρχή του αγώνα στο Τριφύλλι, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό ενώ θα αγωνιστεί στον αυριανό μικρό τελικό κόντρα στον Αθηναϊκό (αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ). Το άγχος αλλά και η απειρία λύγισαν τις "πράσινες" που ήθελαν πολύ να βρεθούν στον αυριανό τελικό. 

Για τον Παναθηναϊκό, Καλέντζου και Δίελα σημείωσαν από 14π. έκαστως ενώ η Σλούκα ακολούθησε με 11π.  
Ο Παναθηναϊκός ανασυντάσσεται και πλέον στρέφει την προσοχή του στα πλέι οφ και το πρωτάθλημα, όπου με τη βοήθεια του έκτου παίκτη του θα προσπαθήσει να ξεπεράσει κάθε αντίπαλο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας στερήθηκε την παρουσία του έκτου παίκτη της, των φιλάθλων της αφου η Αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο στους φίλους του Παναθηναϊκού. Αντίθετα ο Πρωτέας δεν στερήθηκε την κερκίδα του στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. 

Στήριξη από τον Πρόεδρο

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος βρέθηκε δίπλα στην προσπάθεια των κοριτσιών ενώ στο τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι πρέπει να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για την επίτευξη του επόμενου στόχου. 

Δηλώσεις 

Τούλα Καλέντζου: «Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στο Φάιναλ 4 και αυτό το πιστεύω ακράδαντα. Δεν ήμασταν καλές στο ματς. Δεν υποτιμήσαμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, είχαμε προετοιμαστεί πολύ, ασχοληθήκαμε με τον αντίπαλο όπως θα ασχολούμασταν με κάθε αντίπαλο. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Η Ντέλβα είχε πρόβλημα και αγωνίστηκε με ένεση, έκανε τεράστια προσπάθεια. Για κάποια πράγματα όμως θλίβομαι πραγματικά. Σίγουρα υπάρχει πικρία αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα πέρυσι πήγε να σωθεί, υπήρχε πίεση λόγω του ονόματος ενώ το ρόστερ της ομάδας που αποτελείται από νεαρές αθλήτριες, οι οποίες δεν είχαν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν σε τέτοια πίεση. Ίσως είναι και ένα μάθημα για όλους μας μικρούς μεγάλους. Χάθηκε ένας στόχος. Συνεχίζουμε. Θα συγκεντρωθούμε, θα ανασυνταχθούμε και θα μπούμε στα πλέι οφ. Το Κύπελλο είναι ένα θεσμός που κρύβει εκπλήξεις. Συγχαρητήρια στις δυο ομάδες που πέρασαν στον τελικό».

Γιασεμή Σαμαντούρα: «Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν για να πάρουμε ούτε Κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα. Αυτό προέκυψε στην πορεία. Έχουμε ξαναπεί, αυτό που κάνουμε είναι ότι δουλεύουμε σε βάθος χρόνου ώστε την επόμενη πενταετία ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται ψηλά και να κάνει πρωταθλητισμό. Όσον αφορά την Ντελβα αγωνίστηκε με ένεση αφού τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Τώρα, η διαιτησία ήταν απαράδεκτη. Ο Πρωτέας έπαιξε πολύ καλά και συγχαρητήρια. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο.
Τα παιδιά και το έχω ξαναπεί στις δηλώσεις, πρέπει να ξεπεράσουν και να ξεπεράσουμε μαζί την αντικειμενική απειρία των αθλητριών μας. Τότε  θα πάμε μπροστά. Εκτός από την Τούλα, οι άλλες όλες είναι μικρές σε ηλικία αθλήτριες». 

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 30-36, 51-57, 66-79

Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 14, Βλάνη 2, Ντέλβα 13, Χριστινάκη, Μαγκλάρα 9, Κόνιαλη, Σλούκα 11, Δίελα 14, Χρονοπούλου 3, Κοτούλα, Μοσχοπούλου, Θεολόγου

Πρωτέας Βούλας: Δασκαλοπούλου 19, Κύρου, Μαγαλιού 22, Μπαρμπερίδου 8, Παυλοπούλου 2, Φασούλα 6, Κίτσιου, Νικολοπούλου 15, Στυλιάρα, Μελά, Βλάχου 5, Τετενέ 2
 
 

ΒόλεΪ Ανδρών: Όρθιος και με ρωμαλέα ψυχή για τα play-out!

 Ο Παναθηναϊκός κάνοντας φοβερή ανατροπή από 0-2 σετ, πήγε την αναμέτρηση με τη Νίκη Αιγινίου στο τάι μπρέικ και κέρδισε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος με το «σπαθί» του την αναμέτρηση αλλά και την είσοδό του στα πλέι άουτ της Α1 βόλεϊ Αντρών. Συγκλονιστική η παρουσία αλλά και η βοήθεια του κόσμου, που κατέκλεισε το κλειστό της Κυψέλης, δίνοντας ρυθμό και δύναμη στους «πράσινους».
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πάρα πολύ αγχωμένος το παιχνίδι, με πολλά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στην φιλοξενούμενη ομάδα να προηγηθεί με 2-0 σετ. Ωστόσο, οι «πράσινοι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, βελτιώνοντας τα στατιστικά τους σε επίθεση, μπλοκ και υποδοχή. Πρωτοψάλτης-Γουόκερ και Ιωάννου «τράβηξαν» επιθετικά το Τριφύλλι, Βόγκελ και Στίγγας στάθηκαν καλά στο φιλέ, με το Λιβαθηνό να μοιράζει όμορφα το παιχνίδι, στη ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ ο Παναθηναϊκός στην Κυψέλη που έβραζε, πήρε ένα πολύτιμο δίποντο και μπήκε στα πλέι άουτ. 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Όπως τελείωσαν οι αναμετρήσεις, το Τριφύλλι μπαίνει στα πλέι άουτ τρίτο με 20β. με διαφορά πέντε βαθμών από τη Νίκη Αιγινίου (25β.) και διαφορά τριών βαθμών από τον Ηρακλή (23β.). Τα πλέι άουτ ξεκινούν στις 4 Απριλίου 2013 ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στις 14.00 στα γραφεία της ΕΣΑΠ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, μιλώντας στη Nova σχολίασε: «Χάναμε δυο σετ, κάναμε την ανατροπή και κερδίσαμε, μειώσαμε τη διαφορά μας και πλέουν πάμε να παλέψουμε στα άλλα παιχνίδια. Στα δυο πρώτα σετ δεν ήμασταν στο γήπεδο, μετά δούλεψαν όλα μπλοκ, άμυνα, σερβίς και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Στα πλέι άουτ θα παλέψουμε. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, να συνεχίσουμε έτσι και να σώσουμε την ομάδα. Μπορούμε».

Τέλος ο Γιώργος Μπακοδήμος ανέφερε: «Θα ήθελα πρώτα να πω τι ξεπεράσαμε: τον σοβαρό τραυματισμό του Λιβαθηνού, την εισαγωγή του Πρωτοψάλτη στο νοσοκομείο, την δεύτερη λιθοτριψία του Ιωάννου εντός τριάντα ημερών, τον πυρετό του Μαδούρα αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό του Μανιόπουλου στον ώμο. Σήμερα ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα αυτά, μπήκαμε στα πλέι οαυτ και όλα τα ματς από εδώ και πέρα θα είναι ντέρμπι. Ο ΠΑΟ έχει μάθει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο και θα ανταπεξέλθει. Εμείς κυνηγάμε πλέον τους πάντους (σ.σ Νίκη Αιγινίου, Ηρακλή)».

Τα σετ: 20-25. 20-25, 25-15, 25-21, 15-13
 
Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:
 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

3

 - 

2

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

 
 
Ημερομηνία - Ώρα Έναρξης 30/3/2013 - 16:30
Θεατές -
- 0
Γήπεδο Ε.Α.Κ. "Μάκης Λιούγκας"
Πόλη
Διαιτητές
ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ - ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
Τα σετ Διάρκεια Σετ Διακύμανση Αποτέλεσμα
1 25' 8 - 6 14 - 16 17 - 21 20 - 25
2 27' 5 - 8 13 - 16 20 - 21 20 - 25
3 23' 8 - 4 16 - 7 21 - 10 25 - 15
4 27' 6 - 8 13 - 16 21 - 20 25 - 21
5 18' 5 - 4 10 - 8 12 - 9 15 - 13
Σύνολο 120'


105 - 99
 
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
(Coach ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ Γιώργος)
indexSETΠόντοιSERVERECEPTIONATTACKBLOCK
12345TotBPW-PTotErrAceTotErrPos%Exc.%TotErrBlockedExc.Exc. %Pts
1 WALKER Joshua 6,2 6 5 5 4 4 22 8 16 15 32 28 1 54% 29% 37 2220 54% .
2 ΛΙΟΝΤΑΣ Μιχάλης .




- . - - .. - . . . - ... . .
5 ΙΩΑΝΝΟΥ Κώστας 6,1 5 4 4 3 3 17 4 11 13 5. - . . . 31 1416 52% 1
7 ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θανάσης 6,6 3 2 2 1 1 18 12 13 23 35 23 1 74% 52% 23 1410 43% 3
8 VOGEL Nick 6,7 4 3 3 2 2 15 7 8 19 3. 1 1 0% 0% 18 3112 67% 3
9 ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Ιωάννης .




- . - - .. - . . . - ... . .
10 ΖΗΣΗΣ Δημήτρης (L) .***** - . - - .. 31 1 68% 39% - ... . .
11 ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ Γιάννης 7,3 2 1 1 6 6 1 . - 13 .. 1 . 100% 100% 3 1.1 33% .
12 ΣΤΙΓΓΑΣ Κάσσανδρος 6,8 1 6 6 5 5 8 3 5 18 2. 2 1 50% 50% 9 ..4 44% 4
13 ΜΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης .*



- . - 1 1. - . . . - ... . .
15 ΜΑΔΟΥΡΑΣ Γιάννης .
*

* - . - 2 .. - . . . - ... . .
16 ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ Χρήστος (L) .




- . - - .. - . . . - ... . .

Team Totals.




81 34 51 104 177 86 5 64% 40% 121 81163 52% 11
Points WonSERVEATTACKBLOCK             
Τα σετ 1 -111 20 5- 19 - 74% 53% 24 3211 46% 1
Τα σετ 2 1133 20 31 24 3 63% 42% 30 1413 43% 3
Τα σετ 3 2162 24 22 15 2 47% 27% 26 2-16 62% 2
Τα σετ 4 4124 25 44 18 - 56% 28% 26 -512 46% 4
Τα σετ 5 -111 15 3- 10 - 90% 50% 15 2-11 73% 1
 
 
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
(Coach ΜΕΛΚΑΣ Γιάννης)
indexSETΠόντοιSERVERECEPTIONATTACKBLOCK
12345TotBPW-PTotErrAceTotErrPos%Exc.%TotErrBlockedExc.Exc. %Pts
1 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλης .

*** 2 1 1 2 .. - . . . 5 1.2 40% .
2 ΒΟΥΛΚΙΔΗΣ Θεόδωρος .




- . - - .. - . . . - ... . .
4 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Θεόδωρος 5,9 4 4 4 1 2 12 4 3 18 22 28 2 54% 32% 22 538 36% 2
6 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Τάσος .*
**
1 1 - 7 11 - . . . - ... . .
7 ΓΚΟΡΙΔΗΣ Χρήστος .

*

1 . 1 2 .. - . . . 2 ..1 50% .
9 ΠΑΡΑΣΟΓΛΟΥ Παναγιώτης .

*

2 1 1 1 .. - . . . 4 1.2 50% .
11 MCLACHLIN Spencer 6,5 1 1 1 4 5 15 5 9 15 21 28 3 50% 39% 20 1111 55% 3
12 ΓΑΤΣΗΣ Τάσος 7 5 5 5 2 3 7 1 7 16 .. 2 . 50% 0% 6 ..4 67% 3
15 DABOVIC Simo 7 6 6 6 3 4 4 2 - 12 4. - . . . 4 ..3 75% 1
16 GEORGIEV Ventsislav 5,7 3 3 3 6 1 16 8 11 12 3. - . . . 37 2615 41% 1
17 ΠΟΤΟΛΙΔΗΣ Πασχαλης 7,3 2 2 2 5 6 10 4 9 14 11 - . . . 12 .18 67% 1
18 ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ Νικήτας (L) .***** - . - - .. 29 2 66% 45% - ... . .

Team Totals.




70 27 40 99 135 87 7 56% 38% 112 101154 48% 11
Points WonSERVEATTACKBLOCK             
Τα σετ 1 -142 25 6- 15 - 73% 53% 25 2114 56% 2
Τα σετ 2 3114 24 -3 17 1 53% 35% 20 2311 55% 4
Τα σετ 3 29- 16 12 22 2 41% 27% 28 429 32% -
Τα σετ 4 -125 21 3- 21 4 57% 38% 25 2412 48% 5
Τα σετ 5 -8- 13 3- 12 - 67% 42% 14 -18 57% -
 
Legend
BP Break Point Err Err W-P Win-Lost Ace Points
Blocked Blocked Exc.% Excellent % Pos% Positivity %
 

Κληρώνει για τα πλέι άουτ την Δευτέρα 1/4 στις 14.00

Στα γραφεία της ΕΣΑΠ θα γίνει την Δευτέρα 1/4 στις 14.00 η κλήρωση των αγώνων των πλέι άουτ του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. Θα αγωνιστούν Νίκη Αιγινίου, Ηρακλής και Παναθηναϊκός και θα μεταφέρουν τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Νίκη Αιγινίου 25
Ηρακλής 23
Παναθηναϊκός 20

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (9-11)
Θέσεις 9-11
Θα συμμετάσχουν Νίκη Αιγινίου, Ηρακλής και Παναθηναϊκός σε μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων: 2 – 3, 1 – 2, 3 – 1 (Α’ Γύρος) και 3 – 2, 2 – 1, 1 – 3 (Β’ Γύρος)»
Η κλήρωση των Play Out θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΑΠ την Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 και ώρα 14:00.
1η Αγωνιστική: Πέμπτη 4 Απριλίου 2013
2η Αγωνιστική: Κυριακή 7 Απριλίου 2013
3η Αγωνιστική: Τετάρτη 10 Απριλίου 2013
4η Αγωνιστική: Σάββατο 13 Απριλίου 2013
5η Αγωνιστική: Τετάρτη 17 Απριλίου 2013
6η Αγωνιστική: Σάββατο 20 Απριλίου 2013
 
 
πηγή:volleyleague.gr,paovolleyball.gr