Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Αλαφούζε μετά τον Φάμπρι άδειασε μας την γωνιά και εσύ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΕ!

 Η υπομονή έχει και τα όριά της. Αυτό το πράγμα που παρακολουθούμε από την αρχή της περιόδου -και δεν αναφερόμαστε μόνο στα αγωνιστικά ζητήματα- δεν είναι Παναθηναϊκός. Δεν είναι καν κάτι σαν Παναθηναϊκός.
Αγωνιστικά υπάρχουν δύο σκέλη.

Από τη μία, παίκτες μέτριοι και κακοί, αδιάφοροι και προκλητικοί. Ελάχιστες οι φωτεινές εξαιρέσεις. Οι αστέρες των τελευταίων ετών αποχώρησαν, αρκετοί εκ των οποίων με ντροπιαστικό για το όνομα του Συλλόγου τρόπο. Ουδέποτε αντικαταστάθηκαν.

Τελείωσε η υπομονή. Πράξεις επιτέλους. Αποδείξτε πως αξίζετε να λέγεστε διοίκηση του Παναθηναϊκού.


Από την άλλη, οι όποιες προσπάθειες κάνουν ακόμα και αυτοί οι μέτριοι, αδιάφοροι ποδοσφαιριστές, πέφτουν στο κενό γιατί το παρασκήνιο έχει αγριέψει και οι διαιτησίες... δεν συγχωρούν. Δεν το συζητάμε καν για τα κέντρα αποφάσεων, τα οποία κάνουν τα χατήρια μίας και μόνο ομάδας και ο Παναθηναϊκός δείχνει λες και έχει ρόλο κομπάρσου.

Πάμε τώρα στα διοικητικά. Μετά τη μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, μπροστάρης της προσπάθεις της... «σωτηρίας» είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο -μη εκλεγμένος στις εκλογές της 'Συμμαχίας- Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ για λόγους που δεν το γνωρίζουμε σε κάθε καίριο πόστο βρίσκονται άνθρωποι του πρώην μεγαλομετόχου (που... δεν ασχολείται).

Η λέξη «διαφάνεια» που ήταν το μότο στην «προεκλογική καμπάνια» της 'Συμμαχίας έχει εξαφανιστεί παντελώς από την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού.

Κανείς πλην των «εκλεκτών» της διοίκησης δε γνωρίζει τι συμβαίνει στα οικονομικά του Τριφυλλιού, κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, κανείς δεν γνωρίζει ποιος βάζει χρήματα, ποιος θα βάλει χρήματα, πόσα χρήματα. Κανείς δεν γνωρίζει το λόγο που η τιμή της μετοχής φέρεται πως ετοιμάζεται να... ανεβοκατέβει. Το απόλυτο σκοτάδι.

Η υπομονή τελείωσε. Μόνο ο κόσμος έχει μείνει να θυμίζει Παναθηναϊκό, και ο κόσμος δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα του Συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός διαλύεται και αυτό επιβάλλεται να σταματήσει.

Κύριοι της διοίκησης, επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της, σας υπενθυμίζουμε πως ούτε καν για τη λογοδοσία της ΓΗΠΕΛ δεν κινηθήκατε.


Κύριοι της διοίκησης εσείς κρατάτε την «καυτή πατάτα». Κύριοι της διοίκησης, επιλογή σας ήταν. Δεν σας χάρισε κανείς τον Παναθηναϊκό με το ζόρι.

Κύριε Αλαφούζο έχετε πει πως θα διαλύσετε την παράγκα. Η παράγκα, κύριε Αλαφούζο διαλύει τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε επιτέλους πράξεις. Περιμένουμε να δούμε το 50-50. Είχατε τον χρόνο να κάνετε τα πειράματα με το "twitter", είδατε πως αυτά απέτυχαν, βρείτε λύσεις.

Κύριοι της διοίκησης έφυγε ένας χρόνος χωρίς να γίνουν αγωγές στο Δήμο για το γηπεδικό, χωρίς να κινηθείτε για την χρησικτησία της Λεωφόρου, χωρίς να αναλάβετε τις ευθύνες της «Διπλής Ανάπλασης» όπως δεσμευτήκατε πως θα κάνετε. Πώς περιμένετε να βρεθεί ο οποιοσδήποτε να επενδύσει όταν εκκρεμούν αγκάθια γύρω από τον Βοτανικό και δεν κάνετε το παραμικρό για να λυθούν; Κύριοι της διοίκησης, επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της, σας υπενθυμίζουμε πως ούτε καν για τη λογοδοσία της ΓΗΠΕΛ δεν κινηθήκατε.

Κύριοι της διοίκησης τα βάζετε με την προπαγάνδα και ανακοινώνετε πως θα προχωρήσετε σε μηνύσεις προς όσους βλάπτουν τον Παναθηναϊκό. Τα media κύριοι της διοίκησης βιάζουν την κοινή λογική κάθε μέρα. Συγκεκριμένοι σταθμοί, συγκεκριμένες εφημερίδες, συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι πολεμούν κάθε ώρα και λεπτό τον Παναθηναϊκό. Τι κάνετε;

Aλήθεια πού βρίσκεται το θέμα με τις μηνύσεις και τις αγωγές προς τον Τσάκα; Θα μάθουμε ποτέ ποιος κρύβεται πίσω από τα παραμύθια;


Με την ευκαιρία, αλήθεια πού βρίσκεται και το θέμα με τις μηνύσεις και τις αγωγές προς τον Τσάκα; Θα ξεσκεπάσετε τελικά όποιον κρυβόταν πίσω από την ιστορία με τους Άραβες;

Κύριοι της διοίκησης υπάρχει πλάνο για την επόμενη χρονιά; Υπάρχει κάποια στοιχειώδης ποδοσφαιρική λογική και σχεδιασμός ή σκοπεύετε να ρίξετε τόσο τον πήχη που σε λίγα χρόνια, σεζόν όπως η φετινή θα θεωρούνται επιτυχημένες;

Κύριοι της διοίκησης, εδώ και πόσους μήνες επιστρέφουμε στην Λεωφόρο; Από το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ φτάσαμε με αναβολές εξ αναβολών να τελειώνει η περίοδος και ακόμα είμαστε στο περίμενε.

Κύριοι της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι αδιανόητο να κάνετε σκληρά παζάρια με τον Ερασιτέχνη που του χρωστάτε τα μαλλιά της κεφαλής σας. Είναι αδιανόητο να ψάχνετε συμβιβαστικές λύσεις με τη Μάνα του Λόχου και τρόπους για να γλιτώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά. Κύριοι της διοίκησης είναι αδιανόητο να ζητάτε ιστορικές αίθουσες, μέσα στις οποίες προπονούνται τμήματα που έχουν μείνει όρθια, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, γιατί πάλεψαν για αυτά αθλητές, προπονητές, οπαδοί, παιδιά και γονείς!

Κύριοι της διοίκησης το μπαλάκι είναι στα δικά σας χέρια. Τελείωσε η υπομονή. Πράξεις επιτέλους. Αποδείξτε πως αξίζετε να λέγεστε διοίκηση του Παναθηναϊκού. Φτιάξτε ομάδα ανταγωνιστική ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, με παίκτες και προπονητή αντάξιους του ονόματος του Παναθηναϊκού, βρείτε λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα, διαλύστε την Παράγκα, στηρίξτε τον Ερασιτέχνη (στις πράξεις), καθαρίστε την ΠΑΕ από αγκάθια. Διοικείτε τον ιστορικότερο, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

 
 
πηγή:greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!