Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού (19.9.2013)
Στη χθεσινή προπόνηση στο «Απήλιον» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Δώνης και Κουσίδης, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Αναστασόπουλος, Σταματάκης, Γιαννιτσάνης και Μουζακίτης που θα λάβουν μέρος στην προπόνηση της ομάδας Κ-20.

Μπάσκετ Γυναικών:Το πρώτο crash test για την ομαδάρα της Σαμαντούρα!

Τον Αθηναϊκό αντιμετωπίζει απόψε στις 19:15μ.μ. η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού! 
Οι παίκτριες της Γιασεμής Σαμαντούρα ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο φιλικό τουρνουά του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με ένα γερό crash test ενόψει της νέας σεζόν, κατά την οποία αισιοδοξούν να... σαρώσουν τους τίτλους.

Η Γιασεμή Σαμαντούρα θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά της Πρωταθλήτριές της να αντιμετωπίζουν έναν ισχυρό αντίπαλο, με τον οποίο ουσιαστικά θα... συγκρουστούν και στο Πρωτάθλημα, όντας τα δυο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Παρασκευή 20/9: Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός 7.15μ.μ.
Σάββατο 21/9: Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Παναθηναϊκός 8 μ.μ.
Κυριακή 22/9: Παναθηναϊκός-Ίκαρος Καλλιθέας 6μ.μ.

Όλα τα παιχνίδια θα καλυφθούν σε LIVE Streaming από το sportshero.gr!

Η Τζίνα Καζαντζίδου βρέθηκε στο πλευρό του Γ.Σ Κρόνου από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του σωματείου. Όλα αυτά τα χρόνια κυριολεκτικά αφιερώθηκε στην υπηρεσία του συλλόγου.
Η αγάπη της για όλα τα παιδιά και τους ανθρώπους του Συλλόγου, η πολυδιάστατη και αθόρυβη προσφορά της και ο σεμνός και υπέροχος χαρακτήρας της, οδήγησαν στο να θεωρείται από όλους ως η ψυχή του Συλλόγου.

Το περίσσευμα της ψυχικής της δύναμης και το πάθος για ζωή και τον αθλητισμό ήταν η κινητήριος δύναμη της ομάδας. Πάλεψε την επάρατη νόσο για 11 χρόνια αλλά έχασε την μάχη την άνοιξη του 2011.
Το Δ.Σ του Κρόνου  Αγίου Δημητρίου, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την τεράστια προσφορά της Τζίνας Καζαντζίδου διοργανώνει το 3ο Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών-Γυναικών, αφιερωμένο στην μνήμη της.

πηγή

Συγχαρητήρια της ΚΑΕ σε Ούκιτς και Ματσιούλις

 Κροατία και Λιθουανία θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει τους «πράσινους» Ρόκο Λένι Ούκιτς και Γιόνας Ματσιούλις που θα τεθούν αντίπαλοι.

Το μήνυμα της ΚΑΕ μέσω twitter:

«Συγχαρητήρια στον Ρόκο Λένι Ούκιτς και στον Γιόνας Ματσιούλις για την παρουσία τους στον ημιτελικό του eurobasket!»

Με Ζέκα και πολλές αλλαγές στην 11άδα!

 Στο βασικό σχήμα της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Ζέκα, παρά τις χαμηλές πτήσεις (εμφανίσεις) στα τελευταία παιχνίδια.

Παράλληλα αρκετά πιθανή όπως φαίνεται είναι η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΟΦΗ και των Σίλντενφελντ, Μέντες, Μπαϊράμι.

Από εκεί και πέρα η έκπληξη που σκέφτεται ο 40χρονος τεχνικός αφορά στον Βίκτορα Κλωναρίδη, που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει αντί του Θανάση Ντίνα, ο οποίος πάντως έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα τη θέση τους στην ενδεκάδα διατηρούν και οι Καπίνο, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, με τον Αμπέιντ να προλαβαίνει όπως φαίνεται το ματς και τον Μπεργκ να είναι ο σίγουρος για την κορυφή της επίθεσης.

Κύπελλο:Τετάρτη βράδυ με Εργοτέλη

 Στις 25 Σεπτεμβρίου, στις 8:30μ.μ. στην Λεωφόρο, προγραμματίστηκε το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη ως γνωστόν...

Κι αν η ημέρα διεξαγωγής του πρώτου ματς, στην Λεωφόρο ήταν δεδομένη (σ.σ. Τετάρτη 25/09), πλέον έγινε γνωστή και η ώρα διεξαγωγής του που θα είναι στις 8:30 το βράδυ. Παράλληλα, η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι η ρεβάνς στο Παγκρήτιο στάδιο θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου, στις 6μ.μ.


«Συγκέντρωση και προσοχή...»

 Ο Αναστασίου ζήτησε τη νίκη επί του ΟΦΗ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ εξήγησε και τι πρέπει να κάνουν…

Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό, μεθαύριο το βράδυ στην Λεωφόρο επί του ΟΦΗ, προκειμένου η ομάδα να μπει σε νέα μονοπάτι επιτυχιών, με τον Γιάννη Αναστασίου να γνωρίζει… καλά τη σημασία του «τριπόντου»!

Κάτι για το οποίο μίλησε σήμερα στην προπόνηση στο «Απήλιον», εξηγώντας τους παράλληλα τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την συγκέντρωση αλλά και την προσοχή να… κυριαρχούν στις οδηγίες του 40χρονου τεχνικού.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο όμως πρέπει να το κερδίσουμε. Θέλω συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό απ’ όλους. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να πάρουμε την νίκη», τους τόνισε μεταξύ άλλων.

Βόλεϊ Ανδρών:Έχει περιθώρια βελτίωσης!

 Έδειξε καλά στοιχεία ο Παναθηναϊκός στο φιλικό που έδωσε απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, αλλά εξαιτίας των πολλών απουσιών, ηττήθηκε με 3-0 (25-20, 27-25, 25-18).

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν στο  ματς που έγινε στο κλειστό της Κυψέλης χωρίς τους Καριπίδη, Αμορόσο, Κουρούπη και Καπίρη και πολλά θα ήταν διαφορετικά αν η ομάδα ήταν πλήρης. Για δύο σετ κόντραρε στα ίσα τον ιδιαίτερα φιλόδοξο Φοίνικα και άφησε πολλές υποσχέσεις ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος έχοντας περιθώρια βελτίωσης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Λάιος τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Παρόλο που ήμασταν η μισή σαν ομάδα, για δυο σετ ήμασταν καλοί στο ρυθμό μας και δείξαμε και καλά στοιχεία στην υποδοχή. Τα χαλάσαμε στο τρίτο με τα σερβίς του Λάππα και εκεί μεγάλωσε η διαφορά. Ζήτησα από τα παιδιά να μειώσουμε και εν μέρει τα καταφέραμε».

Λακωνικός ήταν ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος αρκέστηκε να πει: «Δοκιμάζουμε κάποια σχήματα και σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι».

Παναθηναϊκός (Λάιος): Στιβαχτής 1, Μανιόπουλος 5 (5/13 , υπ. 79%), Πενόλιο 7(7/14 επ., 50% επ., 48%υπ.), Μουρ 6  (4/11 36% επ., 2μπλοκ ), Μαδούρας 5 (1/3, 33% επ, 3μπλοκ, 1ασ), Μπέλος 12 (11/22, 50%επ., 1ασ.), Πολυχρονιάδης  (λ- 62% υπ.- 31% άριστες), Λιόντας

Φοίνικας Σύρου (Ανδρεόπουλος): Τακουρίδης 4 (1/5, 3μπλοκ), Λάππας 5 (4/9, 44%π., 1ασ) Ντιάτσκοφ 5 (5/9,  56%επ), Ζατς 19 (13/26, 3ασ, 3μπλοκ), Πελεκούδας 5 (4/6 67%επ, 1μπλοκ) Τερζής 1, Παπαδημητρίου (λ.- 70%υπ-30%αρ), Γιάνουσεκ 5 (3/7 επ, 2μπλοκ.), Αρβανίτης, Τσέργας 1μπλοκ.

Μπάσκετ Γυναικών:«Μοιράζει» το χρόνο η Σαμαντούρα

 Rotation σκοπεύει να κάνει η Γιασεμή Σαμαντούρα στα δυο φιλικά που δίνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ την Κυριακή.
Το μεσημέρι (3μ.μ.) της Κυριακής οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού θα αντιμετωπίσουν τον Αμύντα στο πλαίσιο της «Ημέρας μνήμης για τον Στρατηγό» ενώ το απόγευμα (6μ.μ.) της ίδιας μέρας θα παίξουν με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο τουρνουά Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Ετσι η Γιασεμή Σαμαντούρα κατέληξε σε αυτή τη λύση, «μοιράζοντας» το χρόνο συμμετοχής των παικτριών της.

Σκοποβολή:Καλές επιδόσεις οι σκοπευτές

 Ο δεύτερος από τους 15 αγώνες που διοργανώνει ο «ΖΕΥΣ» για το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο της Λέσχης στην Καλλιθέα με τον Παναθηναϊκό να έχει καλή παρουσία.

Συνολικά συμμετείχαν 16 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 6 διαφορετικούς συλλόγους. Ο Παναθηναϊκός, εκπροσωπήθηκε από τέσσερις σκοπευτές, τους Δημήτρη Κρανά, Νίκο Κόκκινο, Γιάννη Καμπούρη και Δημήτρη Κατσίρη οι οποίοι είχαν καλές επιδόσεις. Ο Γιάννης Καμπούρης πήρε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε δέκα αθλητές με επίδοση 552/600, ενώ ο Δημήτρης Κρανάς, με επίδοση 546/600, κατέλαβε την 4η θέση. Ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Κατσίρης, ο οποίος πήρε και αυτός μέρος στους αγώνες είχε επίδοση 544/600. Στα τουφέκια, ο Νίκος Κόκκινος, ήταν ο μόνος σκοπευτής σε αυτή την κατηγορία. Η επίδοση του ήταν λίγο πιο κάτω από τα γνωστά του νούμερα, αλλά σίγουρα μπορεί πολύ ψηλότερα. Na σημειωθεί ότι κανονικά οι αγώνες διεξάγονται στο εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα, αλλά αυτή την εποχή γίνονται εκεί διάφορες εργασίες.

Τα πράσινα πιστόλια, θα είναι έτοιμα για το Σαββατοκύριακο (21-22/9), που ξεκινάει το πολύ μεγάλο event της Ομοσπονδίας και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το επόμενο σαββατοκύριακο (28-29/9). Το γνωστό στον σκοπευτικό κόσμο, “Grand Prix” το οποίο καλύπτει τα περισσότερα αγωνίσματα σκοποβολής και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να γεμίσει τα σκοπευτήρια του Βύρωνα και της Μαλακάσας.

Νέος έφορος στην πάλη


Νέο έφορο στην πάλη έχει ο Παναθηναϊκός με τον Ευθύμη Μπίρη να αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης του συλλόγου.
Η ανακοίνωση:
«Πάλη: Νέος έφορος ο Ευθύμης Μπίρης
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι χρέη εφόρου στο τμήμα πάλης αναλαμβάνει ο Ευθύμιος Μπίρης. Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του τον μέχρι πρότινος έφορο του τμήματος, κ. Θεόδωρο Συνοδινό.
Σύντομο βιογραφικό του κ. Μπίρη:
-Γιος του Ολυμπιονίκη της πάλης Νικόλαου Μπίρη, που εκτός από τις διακρίσεις του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην Πάλη και γενικότερα στον αθλητισμό.-Διετέλεσε:

Α)Γενικός διευθυντής των διοικητικών υπηρεσιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης για πολλά χρόνια έως το 2011 . 
Β)Διευθυντής του Αθλήματος της πάλης στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004-Εμπειρία σε Οργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων:Εθνικά Πρωταθλήματα: 1500 περίπου εθνικά πρωταθλήματα τα τελευταία 30 χρόνια Διεθνή Πρωταθλήματα: Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 ,σαν διευθυντής αθλήματος Πάλης 2 Παγκόσμια πρωταθλήματα Ανδρών, 2 Ευρωπαϊκά Ανδρών, 1 Παγκόσμιο Γυναικών 1 Παγκόσμιο Έφηβων ,4 Κύπελλα κόσμου,1 Παγκόσμιο Φοιτητικό, Μεσογειακούς αγώνες που έγιναν στην Αθήνα καθώς και τουλάχιστον 100 Διεθνή Τουρνουά.Εκτός Ελλάδος υποστήριξε οργανωτικά: 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Αλβανία1Πρωτάθλημα χώρων κοινοπολιτείας Κύπρος-Το 1999 βραβεύτηκα από την Παγκόσμια ομοσπονδία με chevalier (ανώτατη διάκριση) για την προσφορά μου στο άθλημα.-Ειδικές γνώσεις:Δίπλωμα προπονητή πάλης. Δίπλωμα διαιτητή Πάλης.
-Έχει διδάξει σε σχολές προπονητών και διαιτησίας οργάνωση και γραμματεία αγώνων».