Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Νέος έφορος στην πάλη


Νέο έφορο στην πάλη έχει ο Παναθηναϊκός με τον Ευθύμη Μπίρη να αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης του συλλόγου.
Η ανακοίνωση:
«Πάλη: Νέος έφορος ο Ευθύμης Μπίρης
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι χρέη εφόρου στο τμήμα πάλης αναλαμβάνει ο Ευθύμιος Μπίρης. Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του τον μέχρι πρότινος έφορο του τμήματος, κ. Θεόδωρο Συνοδινό.
Σύντομο βιογραφικό του κ. Μπίρη:
-Γιος του Ολυμπιονίκη της πάλης Νικόλαου Μπίρη, που εκτός από τις διακρίσεις του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην Πάλη και γενικότερα στον αθλητισμό.-Διετέλεσε:

Α)Γενικός διευθυντής των διοικητικών υπηρεσιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης για πολλά χρόνια έως το 2011 . 
Β)Διευθυντής του Αθλήματος της πάλης στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004-Εμπειρία σε Οργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων:Εθνικά Πρωταθλήματα: 1500 περίπου εθνικά πρωταθλήματα τα τελευταία 30 χρόνια Διεθνή Πρωταθλήματα: Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 ,σαν διευθυντής αθλήματος Πάλης 2 Παγκόσμια πρωταθλήματα Ανδρών, 2 Ευρωπαϊκά Ανδρών, 1 Παγκόσμιο Γυναικών 1 Παγκόσμιο Έφηβων ,4 Κύπελλα κόσμου,1 Παγκόσμιο Φοιτητικό, Μεσογειακούς αγώνες που έγιναν στην Αθήνα καθώς και τουλάχιστον 100 Διεθνή Τουρνουά.Εκτός Ελλάδος υποστήριξε οργανωτικά: 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Αλβανία1Πρωτάθλημα χώρων κοινοπολιτείας Κύπρος-Το 1999 βραβεύτηκα από την Παγκόσμια ομοσπονδία με chevalier (ανώτατη διάκριση) για την προσφορά μου στο άθλημα.-Ειδικές γνώσεις:Δίπλωμα προπονητή πάλης. Δίπλωμα διαιτητή Πάλης.
-Έχει διδάξει σε σχολές προπονητών και διαιτησίας οργάνωση και γραμματεία αγώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!