Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Νέος έφορος στο τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού!

 Νέος έφορος στο τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού ανέλαβε ο Απόστολος Μόσχος, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Η ανακοίνωση:
«Στίβος: Νέος ο έφορος ο κ. Μόσχος
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι νέος έφορος στο τμήμα στίβου αναλαμβάνει ο κ. Απόστολος Μόσχος με πολυετή κατάρτιση ως σωματειακός προπονητής στίβου σε αθλητικά σωματεία.
Ο κ. Μόσχος με οκταετή εμπειρία ως Αντιπρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Αθλητισμού στον Δήμο Μελισσιών, σαν προπονητής με τον Παναθηναϊκό έχει γευτεί πολλές επιτυχίες με σημαντικότερες την συμμετοχή των αθλητών του σε δύο παγκόσμια πρωταθλήματα και την συμμετοχή του Πούλιου Κωνσταντίνου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου 2012 στο μαραθώνιο δρόμο.

Ο ίδιος έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστρίου Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί στο Κολέγιο αθλητικών επιστημών διδάσκοντας την ειδικότητα δρόμων. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει την Gosport Training Services
  που έχει ως έδρα το ΟΑΚΑ με σκοπό να μεταφέρει την προπονητική του εμπειρία στον χώρο του μαζικού αθλητισμού ενώ ταυτόχρονα εργάζεται στο ειδικό σχολείο Πεντέλης όπου εκτελεί χρέη διευθυντή.
Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο του και να ευχαριστήσουμε όλους τους προηγούμενους εφόρους που δούλεψαν για το καλό του τμήματος».