Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Με πάθος και μυαλό για το 2-0!

Ο Παναθηναϊκός μετά το 0-1 στο ΣΕΦ ετοιμάζεται να διευρύνει το προβάδισμά του, υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό (21:00 ΝΕΤ) στο «σπίτι» του
Η αλήθεια είναι πως το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος… έγινε. Ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή το βράδυ επικράτησε του Ολυμπιακού μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, «έσπασε» την έδρα των «ερυθρόλευκων» και πήρε στα δικά του χέρια το πλεονέκτημα της έδρας.

Όμως για να έχει ουσία η νίκη της Παρασκευής πρέπει ο Παναθηναϊκός απόψε να κάνει το καθήκον του μέσα στο «σπίτι» του. Να κερδίσει τον Ολυμπιακό, να κάνει το 2-0 και μετά να είναι μια.. ανάσα από την κατάκτηση της κούπας.

Ο Παναθηναϊκός χθες σε μία μόνο προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αποψινό αγώνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό προβλήματα. Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα έριξε το βάρος του προγράμματος σε βίντεο και σε τακτική για να μπορέσει να διορθώσει και τα κακώς κείμενα του πρώτου αγώνα.

Ματσάρα σε παρκέ και σε εξέδρα
Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένεται να… γεμίσουν το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και να βοηθήσουν από την μεριά τους, τους παίκτες του Πεδουλάκη για το 2-0 που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Άλλωστε η διοίκηση της ΚΑΕ με ανακοίνωσή της τόνισε ότι θέλει να δει τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα κόσμια και σε αθλητικά πλαίσια χωρίς καμία ακρότητα. Με τους «πράσινους» στο παρκέ να διδάσκουν μπάσκετ και στην εξέδρα μπασκετική παιδεία.