Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Φουντώνουν… τα «πράσινα» σενάρια για Bennard Yao Kumordzi!!!


Πριν λίγες μέρες ο άσος του Πανιωνίου, Μπερνάρ Κουμορτζί αποκάλυψε πως ενδιαφέρονται γι’ αυτόν τόσο ο oλυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός. Και αν με τους «ερυθρολεύκους» τα πράγματα δεν προχώρησαν (τώρα που έφυγε ο Έβαλντ Λίνεν το ενδιαφέρον πλέον ατονεί) δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με τους «πράσινους».

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Νίκος Νιόπλιας εκτός από επιθετικό αναζητά και έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Γκανέζου και φήμες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννης Βαρδινογιάννης ίσως του ικανοποιήσει την επιθυμία. Τις τελευταίες ώρες αυτή η φημολογία γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Αυτό που αναφέρεται είναι πως για να αποκτηθεί ο Κουμορτζί θα δαπανηθούν χρήματα από αυτά που έχασε ο ΠΑΟΚ από τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Champions League. Τι λένε από τον Πανιώνιο: Ο παίκτης παραχωρείται έναντι του ποσού των 2,5 εκ. ευρώ. Αυτή την στάση είχαν κρατήσει και απέναντι στον oλυμπιακό και γι’ αυτό η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Γιώργος Κιντής φέρεται να «σπρώχνει» τον Γκανέζο μέσο σε ομάδα του εξωτερικού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Στην περίπτωση πάντως που οι «πράσινοι» προσφέρουν τα χρήματα που ζητούν στη Νέα Σμύρνη τότε ο παίκτης θα ντυθεί στα πράσινα.

Ψηλά στη λίστα ο Victor Obinna!!!


Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βίκτορ Ομπίνα κάνουν λόγο δημοσιεύματα από την Νιγηρία. Ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τους «πράσινους».

Σύμφωνα με την «Saturday Tribune» , ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Νιγηριανό μία μέρα μετά το φιλικό με την Ιντερ στο Τόρόντο. Επίσης, νιγηριανή εφημερίδα κάνει λόγο για το ήδη γνωστό ενδιαφέρον Στόουκ Σίτι, Λέτσε και Μπρέσια, προσθέτοντας ότι στη λίστα των μνηστήρων έχουν προστεθεί η Τορίνο, η Τσεζένα και η Κιέβο Βερόνα.

Σύμφωνα με τους Νιγηριανούς, η Ιντερ θα αποφασίσει οριστικά για το αν θα τον παραχωρήσει όταν κλείσει το θέμα του Μάριο Μπαλοτέλι και η μετακίνησή του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Τα καλά νέα για τον Παναθηναϊκό έρχονται με την εμπλοκή στο θέμα του γνωστού Ισραηλινού ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι, με τον οποίο οι πράσινοι διατηρούν καλές σχέσεις. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε αποτελεί ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς από τους υπόλοιπους που θέλουν τον παίκτη, ενώ η συμμετοχή στο Champions League αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους «πράσινους».

Στη λίστα του τριφυλλιού συνεχίζει να βρίσκεται και ο Κρίστιαν Νέμεθ, για τον οποίο έκανε αναφορά το ουγγρικό «telesport.hu». Οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή και από τη στιγμή που η Λίβερπουλ δεν βρίσκει ομάδα που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της, παραμένουν στο κόλπο.

Ρωσική επιβεβαίωση για Ouwo Moussa Maazou!!!


Ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αφρικανού επιθετικού.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μούσα Μααζού, παρακολουθεί τον παίκτη, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση. Αυτά αποκαλύπτει σε αθλητική εφημερίδα ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού της ιταλικής ομάδας, Άντον Γεβμένοφ. Επίσης, ο Ρώσος παράγοντας αποκάλυψε ότι την Δευτέρα θα υπάρξει συνάντηση της ρωσικής ομάδας με την πλευρά του Παναθηναϊκού προκειμένου να συζητήσουν την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ο Μααζού είναι πολύ καλός παίκτης. Το απέδειξε και στη Μονακό, στην οποία πήγε δανεικός, και γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός τον παρακολουθεί και ότι τον θέλει. Ξέρω ότι έχει εκδηλωθεί ένα ενδιαφέρον, αλλά μέχρις εκεί. Κάτι επίσημο δεν έχουμε προς το παρόν. Υπάρχει ενδιαφέρον ωστόσο και από γαλλικούς και πορτογαλικούς συλλόγους. Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει χρόνος για τις ομάδες της Δυτικής Ευρώπης». Έχουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ρωσίας και το Europa League και χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μααζού, αλλά το θέμα είναι τι συμφέρει και τις δύο πλευρές. Θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, θα ενημερωθεί για το ενδιαφέρον που υπάρχει και θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να συνηθίσει εδώ το κλίμα κι επειδή είναι γαλλόφωνος θα έδινε προτεραιότητα σε μία ομάδα από τη Γαλλία ή έστω στο να πρωταγωνιστεί σε μία πιο ζεστή χώρα. Αν ζητήσει μεταγραφή, θα το σεβαστούμε».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός με δανεισμό

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε κάτι επίσημο δεν μπορώ να πω αν τον δίνουμε δανεικό. Θα δούμε τι προτάσεις υπάρχουν και θα αποφασίσουμε»