Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Φουντώνουν… τα «πράσινα» σενάρια για Bennard Yao Kumordzi!!!


Πριν λίγες μέρες ο άσος του Πανιωνίου, Μπερνάρ Κουμορτζί αποκάλυψε πως ενδιαφέρονται γι’ αυτόν τόσο ο oλυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός. Και αν με τους «ερυθρολεύκους» τα πράγματα δεν προχώρησαν (τώρα που έφυγε ο Έβαλντ Λίνεν το ενδιαφέρον πλέον ατονεί) δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με τους «πράσινους».

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Νίκος Νιόπλιας εκτός από επιθετικό αναζητά και έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Γκανέζου και φήμες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννης Βαρδινογιάννης ίσως του ικανοποιήσει την επιθυμία. Τις τελευταίες ώρες αυτή η φημολογία γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Αυτό που αναφέρεται είναι πως για να αποκτηθεί ο Κουμορτζί θα δαπανηθούν χρήματα από αυτά που έχασε ο ΠΑΟΚ από τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Champions League. Τι λένε από τον Πανιώνιο: Ο παίκτης παραχωρείται έναντι του ποσού των 2,5 εκ. ευρώ. Αυτή την στάση είχαν κρατήσει και απέναντι στον oλυμπιακό και γι’ αυτό η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Γιώργος Κιντής φέρεται να «σπρώχνει» τον Γκανέζο μέσο σε ομάδα του εξωτερικού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Στην περίπτωση πάντως που οι «πράσινοι» προσφέρουν τα χρήματα που ζητούν στη Νέα Σμύρνη τότε ο παίκτης θα ντυθεί στα πράσινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!