Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ρωσική επιβεβαίωση για Ouwo Moussa Maazou!!!


Ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αφρικανού επιθετικού.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μούσα Μααζού, παρακολουθεί τον παίκτη, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση. Αυτά αποκαλύπτει σε αθλητική εφημερίδα ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού της ιταλικής ομάδας, Άντον Γεβμένοφ. Επίσης, ο Ρώσος παράγοντας αποκάλυψε ότι την Δευτέρα θα υπάρξει συνάντηση της ρωσικής ομάδας με την πλευρά του Παναθηναϊκού προκειμένου να συζητήσουν την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ο Μααζού είναι πολύ καλός παίκτης. Το απέδειξε και στη Μονακό, στην οποία πήγε δανεικός, και γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός τον παρακολουθεί και ότι τον θέλει. Ξέρω ότι έχει εκδηλωθεί ένα ενδιαφέρον, αλλά μέχρις εκεί. Κάτι επίσημο δεν έχουμε προς το παρόν. Υπάρχει ενδιαφέρον ωστόσο και από γαλλικούς και πορτογαλικούς συλλόγους. Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει χρόνος για τις ομάδες της Δυτικής Ευρώπης». Έχουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ρωσίας και το Europa League και χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μααζού, αλλά το θέμα είναι τι συμφέρει και τις δύο πλευρές. Θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, θα ενημερωθεί για το ενδιαφέρον που υπάρχει και θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να συνηθίσει εδώ το κλίμα κι επειδή είναι γαλλόφωνος θα έδινε προτεραιότητα σε μία ομάδα από τη Γαλλία ή έστω στο να πρωταγωνιστεί σε μία πιο ζεστή χώρα. Αν ζητήσει μεταγραφή, θα το σεβαστούμε».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός με δανεισμό

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε κάτι επίσημο δεν μπορώ να πω αν τον δίνουμε δανεικό. Θα δούμε τι προτάσεις υπάρχουν και θα αποφασίσουμε»

1 σχόλιο:

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!