Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών:Στο κλειστό της Βόχας, ο Παναθηναϊκός με στόχο την έκπληξη!


 Στο κλειστό της Βόχας, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να προσπαθήσει να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από τον Παμβοχαϊκό στις 7μ.μ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. 

Με πρώτο προπονητή στον πάγκο τον Ματθαίο Φορτούνα, ο οποίος παραλαμβάνει –μετά από την παραίτηση του Στέλιου Καζάζη- σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή του Τριφυλλιού στη Βόχα χωρίς φόβο και με μεγάλη αποφασιστικότητα να βοηθήσει τα μέγιστα τους «πράσινους». 

Ο έμπειρος προπονητής, μιλώντας στο paovolleyball.gr τόνισε: « Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες. Αυτό είναι αυστηρή υποχρέωση και είναι ξεκάθαρο στο μυαλό όλων μας που έχουμε παραμείνει στην ομάδα ότι ο Παναθηναϊκός όπου κι αγωνίζεται, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και με οποιονδήποτε αντίπαλο απέναντι του, έχει την «υποχρέωση» να διεκδικήσει τη νίκη και μόνο η νίκη». 

Αναφορικά με τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Κώστας Ιωάννου που χθες υποβλήθηκε σε λιθοτριψία (λόγω πέτρας στα νεφρά) είναι αμφίβολος, ωστόσο θα είναι στην αποστολή του Σαββάτου (16/2) και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα είναι ή όχι σε θέση να βοηθήσει. 

Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13

Πρόγραμμα - 18η αγωνιστική

Παρασκευή 15/2/2013

Γυμναστήριο Μίκρας 18.00 (Novasports): Ηρακλής - ΑΟ Κηφισιάς (Διαιτητές: Θεμελής, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Λαδάς, Επόπτες: Παπαδόπουλος Αρ., Κύρκος, Γραμματεία: Λάμπρου)

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 20.00 (Novasports): Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Τρύπας, Τοψιδέλης, Γραμματεία: Νιζάμη)

Σάββατο 16/2/2013

Γυμναστήριο ΠΑΟΚ 18.00: ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου (Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Σιμίδης, Παρατηρητής: Επόπτες: Δημητρίου, Πεχλίδης, Γραμματεία: Κυριακίδου)

Γυμναστήριο Μίλωνα 18.00 Μίλωνας - Φοίνικας Σύρου (Διαιτητές: Ονόπας, Ράπτης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Χλωρός, Βλάχος Γ. Μαυρικϊδου)

Γυμναστήριο Λαμίας 19.00 ΓΣ Λαμία - Άρης Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Καλαντζής, Σακελλάρης, Γραμματεία: Σάλτα

Γυμναστήριο Βόχας 19.00 Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός (Διαιτητές: Κουτσούλας, Καραμπέτσος, Επόπτες: Γκολφινόπουλος, Γεράνιος, Κτενά)
 
 
πηγή:www.paovolleyball.gr

Σκοποβολή:Καλές εμφανίσεις για Καμπούρη-Κατσίρη

 Με τη συμμετοχή 17 σκοπευτών και σκοπευτριών όλων των ηλικιών από 6 συλλόγους, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/2), ο τρίτος από τους δεκαεννέα αγώνες που διοργανώνει ο “ΖΕΥΣ” στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2013.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές του Γιάννη Καμπούρη και Δημήτρη Κατσίρη.
Σταθερός στις επιδόσεις του, ο Καμπούρης με 552/600 κατέλαβε την έβδομη θέση ενώ μια πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Κατσίρης καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 545/600 που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα, αγώνες πρόκρισης για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας. Την ομάδα του Παναθηναϊκού θα εκπροσωπήσουν οι Δ. Κρανάς, Δ. Λιβέρης και Γ. Καμπούρης.
 
 
πηγή:www.panathinaikos1908.gr

Μπάσκετ Γυναικών:Λιώστε τον αθηναϊκό στον Τάφο του Ινδού!

 Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον αθηναϊκό (12:15) στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. 

Οι «πράσινες» με τον κόσμο στο πλευρό τους είναι αήττητες μέσα στον Τάφο του Ινδού και φυσικά θέλουν νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Σάββατο 16/2

A1 Μπάσκετ Γυναικών: Παναθηναϊκός - Αθηναϊκός

Γήπεδο: Κλειστό Λεωφόρου

Ώρα: 12:15

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Πέντε οι "πράσινες" συμμετοχές

 Με πέντε συμμετοχές θα εκπροσωπηθεί ο Παναθηναϊκός στους αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας στο Ο.Α.Κ.Α., την Κυριακή 17/2/2013.

Συγκεκριμένα:

Α΄ Ανδρών ολυμπιακού τόξου
Μπλάνης Φώτης 
Χρονόπουλος Γρηγόρης

A' Νέων Ανδρών ολυμπιακού τόξου
Κωσταντόπουλος Δημήτρης
Κουκουζέλης Ανδρέας
Δούκας Σπυρίδων
 
 
πηγή:www.panathinaikos1908.gr