Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Κοντά σε «Γαλατά» ο Καϊμακόγλου!

 
 Διετές αναμένεται να είναι το συμβόλαιο!
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ για να συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική ομάδα βρίσκεται ο Κώστας Καϊμακόγλου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Τουρκία. Το συμβόλαιο του 29χρονου φόργουορντ με τον Παναθηναϊκό είχε λήξει και στις επαφές για την ανανέωσή του είχε παρουσιαστεί σημαντική διαφορά. Ο διεθνής άσος ήταν και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται πως η προσφορά της ομάδας της Κωνσταντινούπολης ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του.

Όλα δείχνουν πως ο Κώστας Καϊμακόγλου θα υπογράψει για δύο χρόνια με απολαβές, που πιθανώς να αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Σημειώνεται πως η Γαλατάσαραϊ δεν θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο στην Ευρωλίγκα, αλλά στο Eurocup. Νέος προπονητής στην ομάδα ανέλαβε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος φέτος οδηγησε την Μπεσίκτας στην κατάκτηση πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Eurochallenge.

Υπογράφει στην Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Καλάθης!

Στη Ρωσία θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Νικ Καλάθης, καθώς ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κούμπαν αποκάλυψε ότι ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
«Ο Νικ Καλάθης του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι είναι έτοιμος να υπογράψει. Τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι μαζί μας, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη και είμαι πολύ ευχαριστημένος» έγραψε ο Αντρέι Βεντίσεφ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.