Σάββατο 12 Μαΐου 2012

U20 PANATHINAIKOS CAMPEONES!!!

 
Τον τίτλο του πρωταθλητή Κ20 κατέκτησε ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα επικράτησαν με 3-1 του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και έκοψαν πρώτοι το νήμα στην κούρσα του πρωταθλήματος.  
Πανάξιος και δίκαιος πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Παναθηναϊκός Κ20, αφού επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Όντας ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αποδεικνύοντας ότι το θέλει περισσότερο, έφτασε στη νίκη επί του πολύ δυνατού αντιπάλου του και πανηγυρίζει τη δεύτερη κατάκτηση τροπαίου στη διοργάνωση.
Με τέρματα των Μαυρία, Σταματάκη, Δώνη, αλλά και με καλή εμφάνιση όλων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν, οι νεαροί πράσινοι έδειξαν ότι στην ακαδημία της Παιανίας υπάρχει πολύ ταλέντο και απλά περιμένει την αξιοποίηση του.
Στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, ο Παναθηναϊκός Κ20 είχε τη συμπαράσταση περίπου 1.500 οπαδών του, οι οποίοι κατέκλυσαν τη θύρα 10 του "Απόστολος Νικολαϊδης" και θύμισαν άλλες ένδοξες εποχές για την ιστορική έδρα του Τριφυλλιού.

Τα επινίκια
Πριν από το σφύριγμα της λήξης, στον πάγκο του Παναθηναϊκού άνοιξαν σαμπάνιες, ενώ με τη λήξη όλοι μπήκαν μέσα και αγκαλιάστηκαν. Φυσικά, γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς του Τριφυλλιού και με τη σειρά τους, ανταπέδωσαν το χειροκρότημα.














ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
Παναθηναϊκός: Καπίνος, Καστράτι, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Φουρλάνος, Δώνης, Μαυρίας, Μαραθιανός (65' Μουζακίτης), Σταματάκης (83' Κασαπάκης), Αποστολόπουλος (87' Σκούφος).
Αναπληρωματικοί: Αναγνωστόπουλος, Σκούφος, Φαφούτης, Ρισβάνης, Κασαπάκης, Μουζακίτης.
ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης, Κατσικάς, Ιντζίδης, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος (65' Ανδριόπουλος), Παναγιωτούδης, Ταουσιάνης, Πέλκας, Κιοσέ (38' Κρίνιτσας).
Αναπληρωτικοί: Ταχματζίδης, Κρίνιτσας, Γεωργιάδης, Δεμιρτζόγλου, Ανδριόπουλος, Χατζόπουλος, Μπολόσης.
10.46 Αρκετός κόσμος υπάρχει τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο με την ατμόσφαιρα να θυμίζει αγώνα της ανδρικής ομάδας.
10.58 Σχεδόν 1.000 θεατές στις εξέδρες. Ισχυρή παρουσία των αστυνομικών αρχών με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, μία πάνω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και μία μπροστά από ένα κομμάτι της εξέδρας όπου βρίσκονται κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.
10.59 Παρών ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας και ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώγος Δώνης.
ΤΟ ΜΑΤΣ
1' Άρχισε ο αγώνας.

1' Από κάθετη πάσα του Φουρλάνου, ο Μαυρίας πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά μέσα από την περιοχή πλάσαρε άουτ.

3' Κίτρινη κάρτα στον Κιοσέ.

11΄ Ο Πέλκας μπαίνει από αριστέρα, δίνει στον Παπαδόπουλο. Το πλασέ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής περνάει άουτ.

15' Σουτ του Δώνη με φάλτσο, αουτ.

28' Κίτρινη κάρτα στον Σταματάκη.

29' ΓΚΟΟΛ!!! Ο Μαυρίας φεύγει με την μπάλα από τα δεξιά, περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο, μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.34' Κεφαλιά του Κατσικά, άουτ.

36' Κίτρινη κάρτα στον Κάτσικα.

37' Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας εκτελεί φάουλ και ο Λαμπάκης με κεφαλιά ισοφαρίζει για τον ΠΑΟΚ. Ο σκόρερ στην συνέχεια έκανε χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.38' Κίτρινη κάρτα στον Αποστολόπουλο.
40' Κάθετη πάσα του Δώνη, ο Αποστολόπουλος είναι μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά πλασάρει άουτ.

45' Τέλος Ημιχρόνου.
46' Αρχίζει το δεύτερο μέρος.

48' Συρτό σουτ του Σταματάκη, μπλόκαρε ο Μελισσάς.

50' Διακοπή στο ματς από τον διαιτητή, επειδή επικρατεί ένταση ανάμεσα στον Λαμπάκη και σε φίλους του Τριφυλλιού.

53' Το ματς αρχίζει ξανά.

53' Φάουλ από τον Φουρλάνο, ο Τριανταφυλλόπουλος δεν πρόλαβε να μπει στη φάση.

54' Ο Κρίνιτσας έκανε τη παράλληλη πάσα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Πέλκας σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.

54' Κίτρινη κάρτα στον Καστράτι.

57' Απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σταματάκη, ο Μελισσάς απέκρουσε δύσκολα με γροθιές.

58' Μακρινό σουτ του Πέλκα, η μπάλα λίγο άουτ.

62' Συρτό του Παπαδόπουλου από το ημικύκλιο, ασταθής επέμβαση του Καπίνου, ο Τζανδάρης με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ του Τριφυλλιού δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

64' Ο Μαυρίας σούταρε άουτ έξω από την περιοχή.

68' ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Ο Δώνης έξω από την περιοχή βρήκε τον Σταματάκη στο ύψος του πέναλτι και αυτός με ιδανικό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.70' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Δεμιρτζόγλου στη θέση του Ταουσιάνη.

74' ΓΚΟΟΟΛ!!! Ο Δώνης με κεφαλιά κάνει το 3-1 για τον Παναθηναϊκό και, ουσιαστικά, "σφραγίζει" τον τίτλο για τον Παναθηναϊκό.83' Ο Κασαπάκης στη θέση του Σταματάκη.

85' ο Δώνης σουτάρει μέσα από την περιοχή, όμως απέκρουσε ο Μελισσάς.
86' ο Σκούφος στη θέση του Αποστολόπουλου.
90' Μπουκάλια σαμπάνιας έκαναν την εμφάνιση τους στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τους Μαραθιανό και Φαφούτη να τα έχουν ανά χείρας.

90' Τέλος αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής. Ξέφρενοι πανηγυρισμοί εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και το καθιερωμένο όλε με την εξέδρα.

PRE GAME
Παιχνίδι χωρίς αύριο είναι το σημερινό με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαϊδης" καθώς ο νικητής της αναμέτρησης παίρνει τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ20. Για τον Παναθηναϊκό είναι αρκετή και η ισοπαλία καθώς προπορεύεται του αντιπάλου του στη βαθμολογία με ένα βαθμό (ΠΑΟ 67, ΠΑΟΚ 66).
Αρκετά τα προβλήματα για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γιαννιτσάνη, Κουσίδη, Κάσας, στον άρρωστο Ανδρεόπουλο, στον τιμωρημένο Λαγό και στον Κόι που βρίσκεται ακόμα στην Πολωνία. Συνολικά στη διάθεση του έχει μόνο 17 ποδοσφαιριστές.
Αρκετός κόσμος αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα. Οι πρώτες προβλέψεις μιλούσαν για περίπου 1.000 θεατές, αλλά δεν αποκλείεται να είναι ακόμα περισσότεροι.

Δείτε τα γκολ και τους πανηγυρισμούς του Παναθηναϊκού Κ20, ο οποίος επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ και στέφθηκε πρωταθλητής. (VIDEO)

 
PANATHINAIKOS-PAOK 3-1 SUPERLEAGUE U-20... από dinosauros13



Απονομή και πανηγυρισμοί 
Σε έξαλα πανηγύρια ξέσπασαν μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Δείτε σε  βίντεο  πως πανηγύρισαν οι νεαροί αστέρες του «τριφυλλιού» την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την απονομή από τον Ρότσα στα παιδιά του, τον Χρήστο Δώνη που πήρε το μετάλιο του έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρό του αδερφό, τον Τριανταφυλλόπουλο να δίνει εκείνος το μετάλιο στον προπονητή του και στη συνέχεια να σηκώνει την κούπα.