Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Γίνε και εσύ συντάκτης για το "Παναθηναϊκός Devotion"

 Γράφουμε Παναθηναϊκά χωρίς να χρειάζεται να συμφωνούμε μεταξύ μας. Γράφουμε όπως τα βλέπουμε, όπως τα αντιλαμβανόμαστε, όπως τα νιώθουμε. Οι στήλες αρθρογραφίας του "Παναθηναϊκός Devotion" ανανεώνονται όταν κάποιος από τους συντάκτες κρίνει πως έχει κάτι να πει…
Γίνε και εσύ συντάκτης για το "Παναθηναϊκός Devotion"
το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει διάθεση, όρεξη και συνέπεια...  
δεν έχουμε πρόβλημα να γράφεις αλλά να γράφεις με πάθος για τον Παναθηναϊκό μας.
τα κείμενα θα μας τα στέλνεις με email και θα τα ανεβάζουμε εμείς...
αυτό που χρειάζεται πάντως, είναι η συνέπεια... να γράφουμε συχνά δηλαδή!
 περιμένουμε με χαρά τα άρθρα σας στο παρακάτω email:
panathinaikosdevotion@hotmail.gr

"Πόρτα" σε Αλαφούζο από τη Θύρα 13 Κύπρου

 Αποστασιοποιείται από τα διοικητικά δρώμενα και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, η «Θύρα 13 Κύπρου».
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι δεν την εκφράζει ο παράγοντας των «πρασίνων» και ως εκ τούτου αποφάσισε να απέχει από τον φιλικό αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, την Πρωτομαγιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Οι σύνδεσμοι της Θ13 στην Κύπρο ομόφωνα αποφασίσαμε σε έκτακτη συνέλευση να απέχουμε από τον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια Λευκωσίας την 1η Μαΐου στο στάδιο ΓΣΠ. Επιλέγουμε αυτή τη στάση για να στείλουμε το μήνυμα στον κ. Γιάννη Αλαφούζο ότι δε μας εκφράζει ούτε με τα λόγια του, ούτε με τις πράξεις του. Το δηλώνουμε όσο πιο ευγενικά γίνεται, καθώς επέδειξε ασυνέπεια στα λεγόμενά του προς εμάς κατά την επίσκεψή του στο νησί μας το καλοκαίρι του 2012, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
Πιστεύουμε ότι η παρουσία του κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-13, χαρακτηριζόμενη ως «τρόικα» από τον ίδιο, επιδείνωσε όλα τα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Η απορία μας είναι ‘σε τι ακριβώς αποσκοπεί’. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, αλλά σε ενήλικες με κρίση και κυρίως με άδολη αγάπη για το Σύλλογο. Δεν είμαστε εκ πεποιθήσεως ‘αντιδραστικοί’, να μη μας αρέσει τη μία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και την άλλη ο Γιάννης Αλαφούζος. Απαιτούμε όμως κοινή λογική και πάθος για την ομάδα. Δεν μπορούμε άλλο να κάνουμε τα στραβά μάτια στα κακώς κείμενα, που εξακολουθούν στα του Συλλόγου, με πρόσφατο αποκορύφωμα «το ηθικό πρόσωπο με το οποίο γίνονται ακόμα κάποιες επαφές». Δεν θα περιγράψουμε την κατάσταση, όλοι γνωρίζουμε.
Ο φιλικός χαρακτήρας του αγώνα της Πρωτομαγιάς μας δίνει τη δική μας ευκαιρία να πάρουμε θέση. Παρά την τρελή επιθυμία μας να δούμε την ομάδα στο γήπεδο, αποφασίσαμε να απέχουμε. Η στάση μας σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε να είναι ένα πρώτο ‘καμπανάκι′ δράσεων για όλους μας. Για το τι θα πράξουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν και εφόσον επιστρέψουμε στη Λεωφόρο, θα το αποφασίσει η Θ13, με την οποία και θα συνταχθούμε, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.
Αποφασίσαμε τέλος, το απαράδεκτα υψηλό για φιλικό αγώνα εν μέσω πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης αντίτιμο του εισιτηρίου (20?) που θα κατέβαλε ο καθένας μας, να συγκεντρωθεί από όλους μας και να δοθεί για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.: Η ανακοίνωση εσκεμμένα είναι όσο πιο τυπική γίνεται, άλλο θα θέλαμε να είναι το ύφος της. Αυτό ας το λάβει σοβαρά υπόψη του ο κ. Αλαφούζος.

Θύρα 13 Λευκωσίας Θύρα 13 Παραλιμνίου Θύρα 13 Πάφου Θύρα 13 Λεμεσού


Μπάσκετ Εφήβων: Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού κατέκτησαν τον τίτλο στον Α' όμιλο της Γ' ΕΣΚΑ, κερδίζοντας με 85-60 τον Τρίτωνα.

Οι κούπες άρχισαν...
Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο τον αγώνα με τον Τρίτωνα και όχι μόνο κάλυψαν την διαφορά των 4 πόντων αλλά τον σύντριψαν κερδίζοντας τον με 85-60.
Έτσι κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή για τον όμιλο της Γ' ΕΣΚΑ και πλέον φουλάρουν για να κατακτήσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.
Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου έδειξαν τις προθέσεις τους από την αρχή, όπως δείχνει και το 43-25 στο ημίχρονο. Πλέον σειρά έχει ο δεύτερος τελικός με τον Φιλαθλητικό, με τους πράσινους να είναι μπροστά στο επιμέρους σκορ με 2-1 και να απέχει μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου.
To παιχνίδι θα γίνει την Μ. Τρίτη στο κλειστό του Ζωγράφου.
Να σημειώσουμε ότι από πρόπερσι που επιτράπηκε στις ομάδες των εφήβων να κατεβαίνουν και στα αντρικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, ο Παναθηναϊκός γίνεται η μοναδική ομάδα που καταφέρνει να ανέβει στην Β' ΕΣΚΑ! Και το καλό είναι ότι του χρόνου ο βασικός κορμός θα παραμείνει ο ίδιος, που πάει να πει... ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και ψηλότερα!


Σαμαντούρα: «Θέλω να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός είτε με μένα είτε χωρίς»

Ιδιαίτερα χαρούμενη που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα δήλωσε στο Inside K.A.Ρ. Web Radio του "κέντρου αθλητικού ρεπορτάζ" και στους Θωμά Βασιλάκη και Αλέξανδρο Πιπεριά η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των «πράσινων», Γιασεμή Σαμαντούρα.
Η Ελληνίδα τεχνικός μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας, την συνέχεια και εμφανίστηκε αινιγματική σε ό,τι αφορά το μέλλον της ίδιας στην πάγκο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Γιασεμί Σαμαντούρα:
-για το αν έχει συνειδητοποιήσει την επιτυχία της ομάδας της:
«Είναι ιδιαίτερα έντονα τα συναισθήματά μας αυτές τις ώρες. Νιώθουμε όλοι πολύ ωραία. Είναι φοβερές οι στιγμές που ζούμε».

-για το αν την ικανοποιεί το γεγονός ότι έχει κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα με την ομάδα του Παναθηναϊκού:
«Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός αυτό, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, καθώς η ομάδα στηρίχτηκε σε μικρές σε ηλικία αθλήτριες. Δεν ξεκινήσαμε με στόχο το πρωτάθλημα. Χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να περάσουμε την ιδέα στα παιδιά ότι μπορούσαν να γίνουν πρωταθλήτριες. Ήταν δύσκολο αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε & νιώθουμε περήφανες».

-για τον εκνευρισμό που βγήκε στον χθεσινό (20/4) τελικό με το Ελληνικό:
«Ερχόμασταν από κάποια άσχημα παιχνίδια στο κύπελλο λόγω κάποιων τραυματισμών οπότε ήταν λογικό να υπάρχει εκνευρισμός. Εκτός αυτού ήμασταν δύο βδομάδες εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαριά και όταν όλος αυτός ο λαός θέλει το πρωτάθλημα είναι δύσκολο για τα παιδιά να το διαχειριστούν. Αλλά τέλος καλό όλα καλά».

-για τις Καλέντζου και Ντέλβα:
«Η Καλέντζου είναι μεγάλη μπασκετική προσωπικότητα. Από όταν ήρθε στην ομάδα αρχίσαμε να κοιτάμε πιο ψηλά. Βοηθάει & τα νέα παιδιά. Η Ντελβα είναι η Ντελβα, είναι φοβερή παίκτρια. Στο χθεσινό ματς μίλησε η ψυχή των παιδιών & αξίζουν συγχαρητήρια. Το πίστευαν όλες πάρα πολύ.

-για την συνέχεια:
«Έχω χαρεί για το πρωτάθλημα αλλά κυρίως που το κατέκτησαν παιδιά νεαρά σε ηλικία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μέλλον, ότι μπορούν να το επαναλάβουν. Είναι σημαντικό να χτιστεί η ομάδα γύρω από αυτά τα παιδιά και πιστεύω πως έτσι ο παναθηναϊκός θα πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό μπάσκετ. Σημαντικό στοιχείο είναι πως υπάρχει ωραίο δέσιμο του κόσμου με τις νεαρές αθλήτριες. Αυτά τα σημεία πρέπει να τα κρατήσουμε και να είναι η αφετηρία για κάτι παραπάνω».

-για το παιχνίδι που θεωρεί πως ήταν κομβικό μέσα στην χρονιά:
«Η μεγάλη νίκη επί του Αθηναϊκού μέσα στην έδρα μας ήταν κομβικό σημείο. Φτάσαμε στο πικ εκείνη την εποχή, ωστόσο μετά δεν μας έβγαινε χρονικά η “κοιλιά” που έπρεπε να κάνουμε για να φορτσάρουμε στο τέλος. Αλλά με τη βοήθεια όλων τα καταφέραμε, παίξαμε & στα πλέι οφ & πήραμε το πρωτάθλημα».

-το μέλλον της στην ομάδα:
«Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου. Αγαπάω πολύ αυτή την ομάδα. Έχω ζήσει πολλές ωραίες στιγμές με τον Παναθηναϊκό ως αθλήτρια & ως προπονήτρια. Αλλά η παραμονή μου εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, από τη διοίκηση. Θα ήθελα η ομάδα να συνεχίσει είτε με μένα είτε χωρίς εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, τον πρόεδρο και όλους τους συνεργάτες μου».

Ακούστε στο παρακάτω link το ηχητικό της συνέντευξης:
https://soundcloud.com/pokofikos/sdkyj2e6ttaq

Βόλεϊ Γυναικών: Βασιλαντωνάκη... διετίας!

Οι υπεύθυνοι του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού Α.Ο ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας με την διεθνή Ελληνίδα διαγώνιο, Ανθή Βασιλαντωνάκη. Η «πράσινη» άσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι. 
Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της, η Ανθή Βασιλαντωνάκη δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώθηκε η συνεργασία μας. Επέλεξα τον Παναθηναϊκό γιατί την προηγούμενη χρονιά με εμπιστεύτηκαν, με βοήθησαν πολύ και επειδή είναι μια ομάδα με ιστορία που έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα και θέλω και εύχομαι να βοηθήσω κι εγώ να τον φέρουμε και πάλι ψηλά στην κορυφή». 


Μπάσκετ Γυναικών: «Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»

Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στο Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio του "Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ" με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η... συζήτηση που ακολούθησε ήταν άκρως αποκαλυπτική για τα «μυστικά» της επιτυχίας, αλλά και για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.
Μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να συμβιβαστεί με λίγα. Η κατάκτηση τίτλων αποτελεί μονόδρομο και η διατήρηση των «σκήπτρων» απαίτηση, όπως ξεκαθάρισαν στο Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio και στους Θωμά Βασιλάκη και Διονύση Καμπά, ο γενικός αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των «πράσινων», Ηλίας Μιχαλαριάς, η βοηθός προπονήτριας, Κατερίνα Χατζηδάκη και οι παίκτριες που έδωσαν το «παρών», με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα χαρακτήρισαν ιδιαίτερα πετυχημένη την φετινή σεζόν, αναφέρθηκαν στα «μυστικά» της επιτυχίας, στην απόφαση για την συμμετοχή στην Ευρώπη και στον σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης:

Ηλίας Μιχαλαριάς (γενικός αρχηγός):
«Η φετινή χρονιά ήταν τελείως διαφορετική. Ήταν πολύ διδακτική γιατί ο Παναθηναϊκός είναι σύλλογος που απαιτείται να κερδίζει για την ιστορία του και τον κόσμο του. Το DNA του σωματείου είναι ο πρωταθλητισμός. Αυτό φέτος μας βγήκε. Είναι πολύ δύσκολο να εκθρονίσεις μια ομάδα όπως ο Αθηναϊκός. Θέλαμε να μπούμε άνετα στην τετράδα από το ξεκίνημα της σεζόν. Μετά τη νίκη στο Ελληνικό είχαμε πει με την κόουτς ότι πάμε για το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλαμε αυτό να το βγάλουμε προς τα έξω γιατί η πίεση θα ήταν πολύ μεγάλη από τον κόσμο και τον Τύπο.
Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ φέτος και για αυτό είχαμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας από ότι άλλες χρονιές.

Παράλληλα έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να νοικοκυρευτεί ο Παναθηναϊκός και να είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου σε ένα καλό επίπεδο. Πλην του Αχιλλέα Μακρόπουλου, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που στέκονται στο πλευρό μας όπως ο κύριος Ρίσβας, ο κόσμος ο οποίος στηρίζει με το εισιτήριο και φυσικά οι απλοί φίλοι της ομάδας, με τις χορηγίες που προσφέρουν, είτε αυτές είναι μεγάλες είτε μικρότερες.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα αποφασίσουμε αν θα δηλώσουμε συμμετοχή στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο εγχείρημα και γενικά είναι δύσκολο να διεκδικήσεις κάτι εκεί. Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν, θα υπολογίσουμε το μπάτζετ και θα δούμε πώς θα κινηθούμε.
Προσωπικά είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσω να είμαι ό,τι και να γίνει. Πριν 4 χρόνια έγινε η νύξη να αναλάβω σε αυτό το πόστο και δεν μπορούσα να αρνηθώ».
 Κατερίνα Χατζηδάκη (βοηθός Γιασεμής Σαμαντούρα):
«Είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι από την έκβαση της χρονιάς. Είχαμε μόνο μία ήττα, είχαμε ποιότητα ως ομάδα και χάρη σε αυτή καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Από την αρχή γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει πλάνο, υπάρχει το κατάλληλο υλικό, υπάρχουν οι άνθρωποι να το υποστηρίξουν.

Προσωπικά μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι δεν σκεφτόμουν ότι παίρνουμε τον τίτλο γιατί δεν ήθελα να το γρουσουζέψω. Στον τελικό με το Ελληνικό δεν φοβόμουν ούτε λεπτό γιατί ήξερα πως είχαμε την ικανότητα να πάρουμε το παιχνίδι και το αποδείξαμε αυτό στα 5 τελευταία λεπτά που παίξαμε όπως ξέραμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, ο κόσμος είναι διψασμένος για τίτλους.
Σε ό,τι αφορά την Γιασεμή Σαμαντούρα έχει αμεσότητα με τις παίκτριες, μπορεί με έναν μαγικό τρόπο να πάρει ό,τι χρειάζεται από την κάθε μία. Υπήρχε συνδυασμός πολλών πραγμάτων στην ομάδα φέτος, υπήρχε χημεία από κάθε άποψη, αυτό βγήκε στο γήπεδο και ήταν το βασικό συστατικό  της επιτυχίας.
Τώρα έχουμε καιρό να ξεκουραστούμε,  να ηρεμήσουμε και μετά, με καθαρό μυαλό, θα σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά και θα δούμε τι μπορεί να κάνει η ομάδα στη συνέχεια».
 
Νταϊάνα Ντέλβα:
«Το πρωτάθλημα είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή στην πορεία μου στον Παναθηναϊκό, αυτά τα δύο χρόνια. Ήταν πολύ ωραίο ότι αυτοί που πλαισιώνουν την ομάδα είναι ενωμένοι. Δεν έχω ξαναζήσει αντίστοιχα σκηνικά όπως αυτά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και ειδικά στο γυναικείο μπάσκετ δεν είναι σύνηθες φαινόμενο αυτό. Αυτή την στιγμή θέλω να ξεκουραστώ και μετά θα αποφασίσω για το μέλλον μου, ακόμη δεν ξέρω πού θα συνεχίσω. Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι τραγούδησα στα μεθεόρτια, ταίριαζε με το κλίμα της γιορτής».
Αριστέα Μαγκλάρα:
«Ήμασταν πάρα πολύ διψασμένες για έναν τίτλο γιατί είχαμε χάσει και το κύπελλο αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Δεν θυμάμαι και πολλά από όσα έγιναν στο γήπεδο στον τελικό. Στα αποδυτήρια πήγα μετά από καμιά ώρα. Οι μικρές αθλήτριες δεν μπορούν να ελέγξουν την πίεση του κόσμου, προσωπικά συγκινούμαι με την τόση αγάπη που έχουμε εισπράξει από όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού».
 Ευγενία Κοτούλα:
«Φέτος μόνο που δεν πήραμε ράντζα για το γήπεδο, ήταν πολύ βεβαρυμμένο το πρόγραμμά μας και δεν είχαμε πολύ ελεύθερο χρόνο. Εφόσον όμως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, δεν μας νοιάζει τίποτε. Το να ζεις μόνο με το μπάσκετ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μέσα από τον αθλητισμό γίνεσαι πιο κοινωνικός, μαθαίνεις να έχεις αξίες και πειθαρχία. Σε ό,τι αφορά τα γούρια η Μαγκλάρα έχει το σκυλάκι της, προσωπικά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, ίσως ένα φυλαχτό».
 Σοφία Θεολόγου:
«Πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα όλων μας με τη λήξη του παιχνιδιού. Ήταν κάτι πολύ μαγικό. Καθ’ όλη την χρονιά δουλέψαμε σκληρά, είχαμε δίπλα μας τον κόσμο. Σίγουρα θυσιάζεις πράγματα για την ομάδα αλλά το μπάσκετ θέλει ούτως ή άλλως θυσίες. Σαν ιδέα έχει περάσει από το μυαλό μου να φύγω στο εξωτερικό, αλλά θα το έκανα μόνο αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις».
  Ιωάννα Χρονοπούλου:
«Καταπληκτική εμπειρία το να παίρνεις το πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά που είσαι στην Α1. Όπως πολύ σημαντικό είναι το να σε επιλέγει η προπονήτριά σου για βασική και να είσαι η αλλαγή της Ντέλβα. Φέτος τελείωσα και την σχολή μου και ο συνδυασμός δεν είναι τόσο εύκολος. Θα προσπαθήσω να βρω κάτι πάνω στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει, ωστόσο θα συνεχίσω και στο μπάσκετ».
Βίντεο με τις καλύτερες στιγμές θα υπάρχει το Σάββατο (27/4)

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί στο παρακάτω link:
  https://soundcloud.com/insidewebradiokar/geko1hmialuw


πηγή

Μπάσκετ Γυναικών: Το πιο...FAME πάρτι των Πρωταθλητριών μας!

Την Τετάρτη το βράδυ, οι Πρωταθλήτριες του Παναθηναϊκού μαζί με την κούπα ρόκαραν στο «Fame».
Τα συνθήματα και ο ύμνος του Παναθηναϊκού, όπως ήταν φυσιολογικό, έβγαλαν τον Dj εκτός προγράμματος για χάρη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού. 
Στην «πράσινη» γιορτή έδωσαν δυναμική και άκρως παναθηναϊκή παρουσία και περίπου 20 οπαδοί από το σύνδεσμο West Block Gate 13, αφού το Fame είναι στο Περιστέρι και δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το πάρτι που στήθηκε στα… λημέρια τους! Μάλιστα, το κασκόλ (φωτό) το έδωσαν στην αρχηγό του Παναθηναϊκού Έλενα Βλάνη. 

Δείτε εδώ και τις άλλες φωτο απο το party των φίνων κοριτσιών: