Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Μπάσκετ Εφήβων: Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού κατέκτησαν τον τίτλο στον Α' όμιλο της Γ' ΕΣΚΑ, κερδίζοντας με 85-60 τον Τρίτωνα.

Οι κούπες άρχισαν...
Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο τον αγώνα με τον Τρίτωνα και όχι μόνο κάλυψαν την διαφορά των 4 πόντων αλλά τον σύντριψαν κερδίζοντας τον με 85-60.
Έτσι κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή για τον όμιλο της Γ' ΕΣΚΑ και πλέον φουλάρουν για να κατακτήσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.
Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου έδειξαν τις προθέσεις τους από την αρχή, όπως δείχνει και το 43-25 στο ημίχρονο. Πλέον σειρά έχει ο δεύτερος τελικός με τον Φιλαθλητικό, με τους πράσινους να είναι μπροστά στο επιμέρους σκορ με 2-1 και να απέχει μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου.
To παιχνίδι θα γίνει την Μ. Τρίτη στο κλειστό του Ζωγράφου.
Να σημειώσουμε ότι από πρόπερσι που επιτράπηκε στις ομάδες των εφήβων να κατεβαίνουν και στα αντρικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, ο Παναθηναϊκός γίνεται η μοναδική ομάδα που καταφέρνει να ανέβει στην Β' ΕΣΚΑ! Και το καλό είναι ότι του χρόνου ο βασικός κορμός θα παραμείνει ο ίδιος, που πάει να πει... ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και ψηλότερα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!