Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Σενάρια για Κνέζεβιτς!!!


Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση συνεργασία στον Κροάτη αμυντικό της Λιβόρνο, Ντάριο Κνέζεβιτς.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ντάριο Κνέζεβιτς, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Οι Ιταλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Κροάτη αμυντικό της Λιβόρνο, αλλά ότι έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «bresciaoggi.it»,η Μπρέσια κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον Κροάτη ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος δεν έχει απαντήσει ακόμα καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό, την οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά, αφού τον δελεάζει ιδιαίτερα η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κνέζεβιτς γεννήθηκε στην Ριέκα το 1982 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της πόλης του. Στην Ριέκα έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2006 και αγωνίστηκε με την φανέλα της σε 120 αγώνες του κροατικού πρωταθλήματος σημειώνοντας και 3 τέρματα. Τον Αύγουστο του 2006 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για την Λιβόρνο.

Ντεμπούτο στο Κμπιονάτο έκανε στις 25 Οκτωβρίου 2006 στην ήττα της ομάδας του από την Ίντερ με 4-1. Στις 18 Απριλίου 2007 βοηθάει την ομάδα του να κερδίσει την Κάλιαρι με 2-1 πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο γκολ της ιταλικής του καριέρας.

Τον Ιούνιο του 2008 η Λιβόρνο υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία και ο Κνέζεβιτς πηγαίνει δανεικός στην Γιουβέντους. Με τα χρώματα της «μεγάλης κυρίας» οι εμφανίσεις του είναι κάτω του μετρίου και δεν ικανοποιεί. Ο τελικός του απολογισμός με την Γιουβέντους είναι μόλις 4 συμμετοχές και τον Ιούνιο του 2009 επέστρεψε στην Λιβόρνο.

Με την εθνική ομάδα της Κροατίας έχει 12 συμμετοχές και έχει πετύχει 1 γκολ.

Ντα Κόστα θέλει ο ΠΑΟ;;;


Για ενδιαφέρον και προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του 24χρονου στόπερ, Μανουέλ ντα Κόστα κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, οι πράσινοι έχουν έρθει σε επαφή τόσο με τον ύψους 1,90 Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, όσο και με την αγγλική ομάδα για να δουν αν και εφόσον ο παίκτης παραχωρείται. Η τιμή του Ντα Κόστα δεν είναι υψηλή, όπως επίσης και το κασέ του, ωστόσο θεωρείται μια πολύ αξιόλογη περίπτωση και σε πολύ καλή ηλικία. Ο Πορτογάλος έπαιξε πέρσι σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε δύο γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νανσί, Αϊντχόφεν, Φιορεντίνα και Σαμπντόρια.