Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ EVIAN!!!!!!


Η επιστροφή του Σιντνέ Γκοβού στη Γαλλία, μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στην Αθήνα, σήμανε την επικύρωση της συμφωνίας του με την Εβιάν.

Αφού έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, ο Γάλλος άσος μετέβη στην πατρίδα του και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες ένταξής του στο ρόστερ της νεοφώτιστης στην πρώτη κατηγορία, πλην φιλόδοξης ομάδας. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είναι διάρκειας δύο ετών.

Ο πρόεδρος της Εβιάν, Πατρίκ Τροτινιόν, δεν έκρυψε τη χαρά για την ολοκλήρωση της εν λόγω μεταγραφής. "Είμαστε πολύ περήφανοι και αποτελεί τιμή για μας που ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα μας", είπε στην επίσημη παρουσίαση.

Το ίδιο ευτυχής και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος δήλωσε: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να διασκεδάσω στο γήπεδο. Φυσικά και τσέκαρα την ημερομηνία του αγώνα με τη Λιόν".

Με 49 διεθνείς συμμετοχές ο Γκοβού αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος ανέβηκε στο Σαμπιονά για να μείνει. Εκεί ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα βρει τόσο τον Ολιβιέ Σορλέν όσο και τον πρώην συμπαίκτη του στη Λιόν, τον Βραζιλιάνο στόπερ Κασάπα.