Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Αισχρή προσπάθεια έξωσης του Εξάστερου!!!

Όπως αναφέρει το Onsports.gr σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του, η πολιτεία επιχειρεί να «πετάξει» έξω από το ΟΑΚΑ την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού!!! 

Οι Πέτρος Γαλακτόπουλος (πρόεδρος ΟΑΚΑ) και Βασίλης Κάκκος (γενικός συντονιστής-διευθυντής του γηπέδου) επικαλούνται χρωστούμενα του Παναθηναϊκού προς το ΟΑΚΑ ύψους 670.000 ευρώ, λίγο καιρό αφού ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του πως δεν υπάρχουν οφειλόμενα της ΚΑΕ προς το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων!

Μάλιστα, εκτός από τις κατηγορίες για χρωστούμενα, η διοίκηση του ΟΑΚΑ ζητάει και προκαταβολή 570.000 ευρώ για την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε ήδη προτείνει να δώσει το εύλογο ποσό των 450.000 ευρώ και μάλιστα ολόκληρο προκαταβολικά, για την σεζόν 2013-14!

Δείτε το πλήρες ρεπορτάζ απο το onsports εδώ

Ριγέ... ομορφιές!

 Τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν παρουσίασε η Αdidas. Πραγματικά ξεχωριστή η πρώτη φανέλα που είναι ριγέ και θυμίζει Σέλτικ και Ραπίντ Βιέννης.. 
Η γερμανική εταιρία αθλητικής ένδυσης μέσα από τη σελίδα της στο "Facebook" ανέβασε φωτογραφία τις εμφανίσεις που θα φοράνε οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου τη νέα σεζόν. Αυτή που κλέβει την παράσταση είναι η βασική εμφάνιση που δεν έχει καμία σχέση με αυτές προηγούμενων ετών και θυμίζει πολύ Σέλτικ και Ραπίντ Βιέννης. 
Εκτός από την φωτογραφία υπήρχε και ένα βίντεο το οποίο ετοίμασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την adidas με τους Μπεργκ, Χουχούμη και Ζέκα να προβάρουν τις νέες εμφανίσεις.



Μπάσκετ Γυναικών: Η Σημαία παρέμεινε στον Ιστό της!

Η αρχηγός της εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών της Ελλάδας και μια εκ των πρωταγωνιστριών στην περσινή κατάκτηση του Πρωταθλήματος, έβαλε την υπογραφή της σε νέο συμβόλαιο που θα την κρατήσει στο «τριφύλλι» έως το τέλος της σεζόν 2013-14. Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης «ανέβασε» και φωτογραφία της παίκτριας μπροστά στο συμβόλαιό της, τη στιγμή που το υπογράφει, με φόντο τα τρόπαια του συλλόγου.

Συνεχίζει να προκαλεί η ΕΣΑΠ!

 Τον Παναθηναϊκό έβαλε στο… στόχαστρο ξανά η Λίγκα, αρνούμενη να του δώσει δικαίωμα αναβολής στην κλήση από την αθλητική δικαστή…

Τα… δείγματα γραφής της ΕΣΑΠ έναντι του Παναθηναϊκού, πολλά και καταγεγραμμένα. Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος βόλεϊ πολύ απλά ξεπέρασε τα εσκαμμένα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της και η «Πράσινη»!

Πως συνέβη αυτό; Με το Μονομελές Δικαιοδοτικό Οργανο της ΕΣΑΠ, να καλεί το «τριφύλλι» απόψε στις 7.45μ.μ. να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις οφειλές που υπάρχουν προς κάποιους παίκτες. Μάλιστα στην κλήση γίνεται η επισήμανση «ότι λόγω του κατεπείγοντος και της μεσολαβούσης περιόδου θερινών διακοπών δεν θα χορηγηθούν αναβολές»! Δεν δίνει, δηλαδή, ένα χρονικό περιθώριο για να προετοιμαστεί και να μπορέσει να βρει λύση στο πρόβλημα…

Μπάσκετ Γυναικών: Σε καλό δρόμο με την Νταϊάνα Ντέλβα!

 Την καριέρα της στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι θα συνεχίσει και του χρόνου η Αμερικανίδα σέντερ, όπως αναφέρει σήμερα ο τύπος!

Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται η Νταϊανα Ντέλβα, που δεν κατάφερε τελικά να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα του Λιβάνου, ανοίγοντας τον δρόμο για την ανανέωση της συνεργασίας της με το «τριφύλλι» όπως λέει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Πράσινη»!

Η Αμερικανίδα σέντερ, που αναχώρησε για τις ΗΠΑ μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, είχε κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και υπήρξε ιδιαίτερα θετική στο να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα.  Οι επαφές θα συνεχιστούν από εδώ και στο εξής με τον Έλληνα εκπρόσωπό της, αλλά υπάρχει η διάθεση και η πεποίθηση το θέμα να κλείσει θετικά.