Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Σμπαράλια έκαναν οι Αμαζόνες της Σαμαντούρα το παοκάκι!

 
Με εξαιρετική εμφάνιση από τις Έλενα Βλάνη και Αριστέα Μαγκλάρα, ο Παναθηναϊκός «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στον Τάφο του Ινδού με 64-46 και περιμένει πλέον στους τελικούς το νικητή του ζευγαριού Αθηναϊκός - Ελληνικό.

Με «σκούπα» πέρασαν οι «πράσινες» αμαζόνες στους τελικούς του πρωταθλήματος, αφού για τρίτη φορά μέσα στη σαιζόν κέρδισαν τον ΠΑΟΚ, μην αφήνοντας περιθώρια για αμφισβήτηση της ανωτερότητάς τους. Το Τριφύλλι ξεπέρασε γρήγορα, και χάρη στη βοήθεια των οπαδών του, το σοκ του Κυπέλλου και με κυριαρχική εμφάνιση νίκησε τον ΠΑΟΚ με 64-46.

Η πιεστική άμυνα του Παναθηναϊκού από το α΄δεκάλεπτο ανάγκαζε τις φιλοξενούμενες σε πολλά λάθη, αλλά τα άστοχα σουτ για τις «πράσινες» διατηρούσαν την ισορροπία στο σκορ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε για λίγο μπροστά στο σκορ, αλλά στο σημείο εκείνο πήρε το «όπλο» της η Έλενα Βλάνη που με επιθετικό ρεσιτάλ σμπαράλιασε κάθε αμυντικό σύστημα του ΠΑΟΚ, έχοντας σημειώσει ήδη από το α΄ημίχρονο 13 πόντους με 3 τρίποντα.

Παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν στο σκορ, οι «πράσινες» έβρισκαν τις επιθετικές λύσεις και πότε από την περιφέρεια, πότε με ντράιβ, πότε από το λόου ποστ διατηρούσαν και διεύρυναν τη διαφορά. Σημαντική συμβολή στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε η ψυχάρα Αριστέα Μαγκλάρα, που πήρε την ομάδα στις πλάτες της, ούσα εντυπωσιακή σε άμυνα και επίθεση.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού κατέκλυσε τον Τάφο του Ινδού σε ακόμα μία ονειρική παράσταση και βοήθησε καταλυτικά τις «πράσινες» να φθάσουν στην ευρεία νίκη. Πλέον το Τριφύλλι θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Αθηναϊκός - Ελληνικό στη μάχη των τελικών του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με μία σημαντική απώλεια, την Ιωάννα Δίελα, όπου όλοι ελπίζουν να είναι έτοιμη για τους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΚ χωρίς την Άννα Σταμολάμπρου.


Ασφυκτική άμυνα - αστοχία στην επίθεση

Mε τις Καλέντζου, Μαγκλάρα, Βλάνη, Μοσχοπούλου και Ντέλβα ξεκίνησε τον αγώνα το Τριφύλλι. Η αμερικανή σέντερ του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ, μετά από ασίστ της Βλάνη, ενώ η τελευταία με σουτ τριών πόντων έκανε το 5-0. Η Ντερός μείωσε για τις φιλοξενούμενες, αλλά η Μαγκλάρα με καλάθι και φάουλ (αστόχησε στη βολή) έκανε το 7-2. Με Αυτζή και Γιαννοπούλου πλησίασε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο η Καλέντζου με ωραία προσπάθεια κάτω από το καλάθι έκανε το 9-6. Η καλή άμυνα των «πράσινων» ανάγκαζε σε λάθη τις αντιπάλους τους, αλλά οι παίχτριες του Τριφυλλιού ήταν άστοχες στις προσπάθειές τους. Η Ντερός κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ εκτός ισορροπίας. Η Χριστινάκη πατώντας τη γραμμή του τριπόντου έκανε το 11-9 και με παρόμοια προσπάθεια, ισοφάρισε η Γιαννοπούλου στη λήξη της περιόδου.

Βλάνη το «πυροβόλο»

Η Βασιλειάδου με ωραίο ντράιβ έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στον αγώνα, ενώ η ίδια έκλεψε τη μπάλα και η Αυτζή στον αιφνιδιασμό έκανε το 11-15 στις αρχές του β΄δεκαλέπτου. Μετά από πολλές άστοχες προσπάθειες, η Μοσχοπούλου μείωσε σε 13-15, αλλά η Αυτζή είχε πάλι 2/2 βολές για την ομάδα της. Με δυναμική προσπάθεια, η Ντέλβα πήρε καλάθι και φάουλ, κάνοντας το 16-17 και η Χρονοπούλου, ξεπερνώντας την άμυνα της Ντερός έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό με 18-17. Η Γιαννοπούλου με τρίποντο έκανε το 18-20, αλλά από το σημείο εκείνο μίλησε η Βλάνη με 7 σερί πόντους. Αρχικά με σουτ εκτός ισορροπίας, στη συνέχεια με τρίποντο και ακολούθως με φοβερή προσποίηση μπροστά στη Ντερός, διαμόρφωσε το 25-20. Η Σλούκα με σουτ από μέση απόσταση ανέβασε κι άλλο τη διαφορά για τις «πράσινες», ενώ μετά από νέα καλή άμυνα, η Βλάνη πέτυχε νέο τρίποντο στον αιφνιδιασμό για το 30-20. Με σουτ τριών πόντων, η Καλέντζου απάντησε στα καλάθια των Ντερός και Σπανίδου για το 33-24. Ενώ το ημίχρονο έληξε με 33-26 με σουτ της Γιαννοπούλου από το χάι ποστ, αφού καμία ομάδα δεν ευστόχησε στις τελευταίες της προσπάθειες.

Ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά

Με το ξεκίνημα του γ΄δεκαλέπτου, η Ντέλβα με καλάθι και φάουλ ανέβασε τη διαφορά στο +10 για τον Παναθηναϊκό. Η Γιαννοπούλου και η Βασιλειάδου με σουτ από κοντά μείωσαν σε 37-30. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν γρήγορος, αλλά και οι δύο ομάδες ήταν άστοχες. Η Σλούκα με 1/2 βολές και με τρίποντο ξεκόλλησε το Τριφύλλι για το 41-30. Η Αυτζή, που ταλαιπωρείτο από θλάση, μείωσε προσωρινά, αλλά η Καλέντζου με τεράστιο τρίποντο από τα 8 μέτρα διαμόρφωσε το 44-32, ενώ με ασσίστ της αρχηγού, η Θεολόγου από κοντά σημείωσε το 46-32 που ήταν το σκορ της περιόδου.

Πήρε το ματς πάνω της η Μαγκλάρα, φοβερή και η Βλάνη

Η Μαγκλάρα δε δίστασε και μπροστά τη Βασιλειάδου ευστόχησε για το 48-32. Η Γιαννοπούλου με δύο σερί καλάθια μείωσε για την ομάδα της, ενώ οι διαιτητές άφηναν το σκληρό παιχνίδι από τις φιλοξενούμενες, κάτι που προκάλεσε τις έντοντες αντιδράσεις από τη Μαγκλάρα. Η Βασιλειάδου από κοντά και η Σπανίδου με τρίποντο έριξαν τη διαφορά στο 49-41, με τη Σαμαντούρα να καλεί σε τάιμ άουτ. Με την επανέναρξη του ματς, σφυρίχτηκε τεχνική ποινή στον πάγκο του Τριφυλλιού, αλλά η Γιαννοπούλου έχασε τις βολές και στην επόμενη φάση, η Μαγκλάρα με 2/2 βολές σε κερδισμένο φάουλ έκανε το 51-41. Η Βλάνη με το τέταρτό της τρίποντο στο ματς έδωσε αέρα 13 πόντων στον Παναθηναϊκό, ενώ η Μαγκλάρα πήρε πάλι την επίθεση πάνω της και με καλάθι και φάουλ έκανε το 57-41. Η καλή άμυνα έβαλε πάλι στις «πράσινες» στην επίθεση, με τη Βλάνη να σημειώνει καλάθι και φάουλ για το 60-41. Με τον ίδιο τρόπο μείωσε η Σπανίδου, ωστόσο άμεσα απάντησε από κοντά η Θεολόγου με ωραίο γύρισμα. Η Μαγκλάρα με νέα εντυπωσιακή προσπάθεια και ντράιβ έκανε το 64-46, σκορ με το οποίο έληξε ο αγώνας.


Τα δεκάλεπτα: 11-11, 33-26, 46-32, 64-46

Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 8 (2), Βλάνη 18 (4), Μαγκλάρα 11, Σλούκα 6, Χριστινάκη 2, Χρονοπούλου 2, Ντέλβα 11, Μοσχοπουλου 2, Θεολόγου 4

ΠΑΟΚ: Αυτζή 8, Σπανίδου 6, Γιαννοπούλου 18 (1), Βασιλειάδου 6, Σουλιώτη, Τσελέμπη 2, Ντεσρος 6 (12 ρ)

Συνολικά στατιστικά:

Παναθηναϊκός: βολές: 9/13, 2ποντα: 17/39, 3ποντα: 7/20, ριμπάουντ: 37, ασσίστ: 12, κλεψίματα: 8

ΠΑΟΚ: βολές: 3/8, 2ποντα: 20/43, 3ποντα: 1/7, ριμπάουντ: 31, ασσίστ: 11, κλεψίματα: 7

  Δείτε στο παρακάτω link εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

http://sportshero.gr/index.php/sports/women-basket/item/4586-ston-teliko-ths-a1-o-pao-64-46-ton-paok

 


Βόλεϊ Ανδρών: Διαλύστε το Αιγίνιο χωρίς δεύτερη σκέψη!

 Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην μάχη των πλέι άουτ και η αρχή γίνεται από το Αιγίνιο, όπου σήμερα στις 19:00 μ.μ θα αντιμετωπίσει τη Νίκη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από χθές το απόγευμα στο Αιγίνιο ενώ οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να κάνουν νικηφόρα πρεμιέρα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα παραμονής. Αγωνιστικά προβλήματα δε υπάρχουν με τον προπονητή του Τριφυλλιού,  Γιώργο Μπακοδήμο να δηλώνει σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση:
«Ξεκινάει μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών για τον Παναθηναϊκό με στόχο την παραμονή. Ευελπιστούμε να πάνε καλά όλα και να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα μας και είμαστε καλά. Η Νίκη Αιγινίου είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή αλλά για μένα και τους παίκτες μου αυτό το ματς έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας και με τα υπόλοιπα τρία. Δεν κοιτάμε τα σενάρια αλλά μόνο την ομάδα μας».

«Σεβασμός αλλά παραμονή»
Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας δήλωσε:
«Βλέποντας ποιες ομάδες είναι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ζαλίζεσαι. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις Ηρακλή και Παναθηναϊκό πρέπει να δείχνεις σεβασμό για την ιστορία τους. Κι εμείς όμως θα παλέψουμε για την παραμονή μας. Ξέρουμε πως έχουμε ένα μικρό αβαντάζ αλλά για να μείνουμε στην κατηγορία πρέπει να παλέψουμε πολύ και να αποδείξουμε πως είμαστε ικανοί και έχουμε θέση στην Α1. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας, τη διοίκηση και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας».

Για το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και θα είναι και αντίπαλοι στον πρώτο αγώνα πλέι άουτ ο Γιάννης Μέλκας είπε:
«Θα ήταν διαφορετικά αν κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη την 22η αγωνιστική. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο 4ο σετ. Δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τα σερβίς του Παναθηναϊκού και κάναμε λάθη στην επίθεση. Κάναμε ατομικά λάθη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Μας βοηθάει που παίζουμε στην έδρα μας το πρώτο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας θέλουμε δύο νίκες στους τέσσερις αγώνες και η μία να είναι επί του Παναθηναϊκού».

Δεύτερη φορά
Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη χρονιά συμμετέχει στην διαδικασία των πλέι άουτ. Πέρσι κατάφερε να μείνει στην κατηγορία σε μονομαχίες με την ΕΑΠ και παρότι είχε βαθμολογικό μειονέκτημα. Ο Παναθηναϊκός στα 45 χρόνια της Α΄Εθνικής, της Α1 και της Volleyleague δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει για το Αιγίνιο. Ο Γιώργος Μπακοδήμος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Νίκη:

«Ξεκινάει μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών για τον Παναθηναϊκό με στόχο την παραμονή. Ευελπιστούμε να πάνε καλά όλα και να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα μας και είμαστε καλά».
Για το γεγονός ότι ο πρώτος αγώνας είναι εκτός έδρας και μάλιστα με την ομάδα που ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Κυψέλη ο Γιώργος Μπακοδήμος είπε:
«Αυτό έχει τα υπέρ του και τα κατά του. Η Νίκη Αιγινίου είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή αλλά για μένα και τους παίκτες μου αυτό το ματς έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας και με τα υπόλοιπα τρία. Δεν κοιτάμε τα σενάρια αλλά μόνο την ομάδα μας».

Γηπεδούχοι με 3-2
Δύο αγώνες έχουν γίνει στο παρελθόν μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Νίκης Αιγινίου οι οποίοι κρίθηκαν στο τάι μπρέικ με νίκες των γηπεδούχων.
Η ιστορία των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου
2012-13
15/04/2013 Volleyleague Πλέι άουτ Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου
05/04/2013 Volleyleague Πλέι άουτ Νίκη Αιγινίου - Παναθηναϊκός
30/03/2013 Volleyleague 22η Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου 3-2 (20-25, 20-25, 25-15, 25-21, 15-13)
22/12/2012 Volleyleague 11η Νίκη Αιγινίου - Παναθηναϊκός 3-2 (25-27, 24-26, 27-25, 25-23, 15-13)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Νίκη Αιγινίου 25
2.Ηρακλής 23
3.Παναθηναϊκός 20

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (9-11) Θέσεις 9-11
1η αγωνιστική - Σάββατο 6 Απριλίου 2013
Αιγινίου 19.00: Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κύρκος, Τσιούλα, Γραμματεία: Συρομάχου
Ρεπό ο Ηρακλής
2η αγωνιστική - Τρίτη 9 Απριλίου 2013
Ηρακλής - Νίκη Αιγινίου
Ρεπό ο Παναθηναϊκός
3η αγωνιστική - Παρασκευή 12 Απριλίου 2013
Παναθηναϊκός - Ηρακλής
Ρεπό η Νίκη Αιγινίου
4η αγωνιστική - Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου
Ρεπό ο Ηρακλής
5η αγωνιστική - Πέμπτη 18 Απριλίου 2013
Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής
Ρεπό ο Παναθηναϊκός
6η αγωνιστική - Κυριακή 21 Απριλίου 2013
Ηρακλής - Παναθηναϊκός
Ρεπό η Νίκη Αιγινίου
πηγή: paovolleyball.gr, volleyleague.gr

Νέο συμβόλαιο στον Αποστολόπουλο!

 Είναι ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα στις νεαρές ηλικίες. Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολόπουλο. Ο επιθετικός που έχει... βγάλει μάτια με την ομάδα Νέων του «τριφυλλιού», θεωρείται πως θα αποτελέσει ένα απ' τα σημαντικά στελέχη του Παναθηναϊκού στο άμεσο μέλλον. Γρήγορος, με απίστευτη αίσθηση του γκολ, κάτι που μαρτυρά και ο αριθμός των τερμάτων που έχει σημειώσει παίζοντας με τους Νέους του «τριφυλλιού». Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα... έσταζε μέλι για τον πιτσιρικά και φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία. Έδωσε στον νεαρό ένα νέο συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας με αυξημένες αποδοχές. Θέλοντας να τον «δέσει» στην Παιανία. Από εδώ και πέρα θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, για να δείξει το ταλέντο που διαθέτει. Άλλωστε μιλάμε ίσως για τον κορυφαίο Έλληνα στράικερ σε αυτές τις ηλικίες.


Η χθεσινή προπόνηση εν' όψη Πανιωνίου!

 Στη χθεσινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία groups τα οποία επιδόθηκαν σε δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα εναλλάξ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι Ταμπάκης και Μαυρίας υποβλήθηκαν σε θεραπεία.


ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Με επτά συμμετοχές και καλά πλασαρίσματα

 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (3/4) ο δέκατος από τους δεκαεννέα αγώνες που διοργανώνει ο «ΖΕΥΣ» στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, με τη συμμετοχή 24 σκοπευτών και σκοπευτριών όλων των ηλικιών από δεκατρείς. 

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από επτά αθλητές, έχοντας παράλληλα την πολυπληθέστερη συμμετοχή. Πιο συγκεκριμένα, στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών ο Γιάννη Καμπούρης κατέλαβε τη 2η θέση με 550/600, ο Δημήτρης Κατσίρης ήρθε 3ος με 542/600, ο Θοδωρής Λουκόπουλος 9ος με 483/600, ο Φώτης Λιακώνης 10ος με 466/600,  ο Τίττος Καρέρ 11ος 462/600 και ο  Σπύρος Σαμούτ 12ος 418/600. 

Τέλος, ο Νίκος Κόκκινος στο αεροβόλο τουφέκι κατετάγη 4ος με 539/600.
 
 

Μπάσκετ Γυναικών: Πατήστε και τον δικέφαλο κορμοράνο και πάμε για την κούπα!

 Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 16:00μμ τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκρισή του στην τελική φάση. 

Οι «πράσινες» έχουν αφήσει πίσω τους το Φάιναλ 4 του Βόλου, έχουν ανασυνταχτεί και είναι πανέτοιμες να κάνουν το βήμα-τελικού, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται και αύριο να κατακλείσει από νωρίς τον Τάφο του Ινδού.  

«Στήριξη σε Παναθηναϊκά πλαίσια» 

Ο έφορος του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Ηλία Μιχαλαριά έστειλε μέσω του panathinaikos1908.gr μήνυμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, αναφέροντας : «Αύριο η ομάδα μας δίνει έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ και χρειάζεται την υποστήριξη του έκτου παίκτης της, όπως συνέβη άλλωστε φέτος σε όλα τα εντός έδρας ματς στον Τάφο του Ινδού. Η αυριανή όμως στήριξη πρέπει να παραδεχτούμε ότι θα έχει διπλή σημασία για την ψυχολογία της ομάδας μας, αφού είναι νωπά τα σημάδια που άφησε το Φάιναλ 4 του Βόλου.  Στήριξη όμως σε Παναθηναϊκά πλαίσια, που μόνο ο κόσμος του Τριφυλλιού ξέρει να δημιουργεί, αφού ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος τιμωρίας και αποκλεισμού της έδρας από τους επόμενους και πλέον κρίσιμους αγώνες». 

Το πρόγραμμα των Play off (Β’ Φάση) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, περιόδου 2012 – 2013 έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική – Β’ φάση (Play off)
 
6/04/2013 Παναθηναϊκού 16.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΠΑΟΚ
6/04/2013 Εργάνης 16.00 Αθηναϊκός ΑΣ – ΑΕ Σουρ. Ελληνικού
_________________________________________________
2η Αγωνιστική - Β’ φάση (Play off)
10/04/2013 ΠΑΟΚ 16.00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ (Αν χρειαστεί)
10/04/2013 Ελληνικού Β’ 16.00 ΑΕ Σουρ.Ελληνικού – Αθηναϊκός ΑΣ 
3η Αγωνιστική - Β’ φάση (Play off)
13/04/2013 Παναθηναϊκού 16.00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΠΑΟΚ (Αν χρειαστεί)
13/04/2013 Εργάνης 16.00 Αθηναϊκός ΑΣ – ΑΕ Σουρ.Ελληνικού (Αν χρειαστεί)
***Υπενθυμίζουμε ότι το Τριφύλλι έχει ήδη το 2-0 στις νίκες με τον ΠΑΟΚ (κανονική περίοδο) και χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να περάσει στον τελικό.