Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η ΑρχιΤσατσά του Μπασκετικού Ολυμπιακού Πορνείου έμαθε να κάνει και κωλοδάκτυλα..........

Ξεβρακώθηκε τελικά στη φίλαθλη γνώμη πόσο σιχαμένος είναι ο Πανούλης Αγγελόπουλος.
 Από το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον εκ των ιδιοκτητών των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες κατά την διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο άδειο ΣΕΦ.

Ο άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει προσωπική του σημαία τη φίλαθλη ιδιότητα και, την ηθικολογία και το φίλαθλο πνεύμα, ο άνθρωπος που αρέσκεται να υποκαθιστά τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, ο άνθρωπος που θέλει μια ζωή να «φοράει» το προσωπείο του… καλού παιδιού, στο χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων» απέδειξε πως αντιμετωπίζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Μολονότι οι κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ήταν άδειες, λόγω της δίκαιης τιμωρίας του Ολυμπιακού από όσα έγιναν στον περσινό τρίτο τελικό, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος φρόντισε να θυμίσει σε όλους ποιοι είναι οι τρόποι του και ποια είναι η φιλοξενία του Ολυμπιακού στο «σπίτι» του. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η εικόνα του βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά σοκαριστική, αν αναλογιστεί κανένας πως ο άνθρωπος που προβαίνει σε αυτές τις αήθεις και υβριστικές χειρονομίες απέναντι σε έναν σύλλογο, είναι ο ιδιοκτήτης του πούστη του Ολυμπιακού της πιο σιχαμένης ομάδας πάνω στη γή!

Μένει να διαπιστωθεί αν θα υπάρξει και με ποιο τρόπο η απαραίτητη ευαισθητοποίηση από την πλευρά της αθλητικής δικαιοσύνης και της ΕΦΙΠ, προκειμένου να επιβληθεί στον εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού η απαραίτητη τιμωρία.

Αλλά βλέπεις και το επίπεδο του κόσμου του πούστη του ολυμπιακού που καμαρώνουν αγοράζοντας τις κόκκινες φυλλάδες και υπερηφανεύονται τόσο υπάνθρωπα ανδρείκελα είναι και αυτοί!

Πανούλη Αγγελόπουλε στους τελικούς της Α1 που άν φτάσεις! θα σου χώσουμε βαθειά αυτή τη φορά ηλεκτρική σκούπα να γουστάρεις!