Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΒΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ : Daniel Márcio Fernandes


Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Μπόχουμ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Παιανία καθώς η υπόθεση του «τρέχει» πολύ γρήγορα για τον Παναθηναϊκό.

Τυπική διαδικασία όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ντάνιελ Φερνάντες στον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση του Πορτογάλου τερματοφύλακα προχωράει κανονικά για τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να κλείσει σύντομα με θετικό τρόπο.

Αυτή την στιγμή ο Φερνάντες βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των Ιβήρων στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Φερνάντες θα γίνει κάτοικος Παιανίας.

Ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κάρλος Φρέιτας έχουν πολύ θετική γνώμη για την αξία του Πορτογάλου πορτιέρο, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με τον μάνατζερ του.

Υπογράφει στην Stade Brestois ο Δάρλας....Καημό που τον είχαμε....


Πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στην Γαλλική Stade Brestois που κέρδισε πριν από λίγες εβδομάδες την άνοδό της στη Ligue 1 ως δεύτερη (67 βαθμούς) ο Φίλιππος Δάρλας.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Γαλλική Μπρέστ ο Φίλιππος Δάρλας.

Πρόκειται σαφώς για μια σπουδαία εξέλιξη στην καριέρα του αριστερού μπακ του τριφυλλιού που μετά την Παταγωδώς Αποτυχημένη "καριέρα" στον πάγκο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται την επόμενη σαιζόν στην Γαλλική ομάδα και στο σπουδαίο γαλλικό Σαμπιονά.

Οι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ο Δάρλας ήταν "ταύρος" στις ιατρικές εξετάσεις που τον υπέβαλαν οι Γάλλοι.

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε μόνος του τη διαπραγμάτευση βρίσκεται ήδη στην Γαλλία και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικά όρους από τις απολαβές που είχε μέχρι τώρα.

Θα υπάρξει μάλιστα και οψιόν αγοράς από τους Γάλλους που παρακολούθησαν τον Δάρλα και τον εντάσσουν πλέον στο δυναμικό τους...ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΛΑΒΡΑΚΙ ΒΡΗΚΑΝ!!!!

Ο Φίλιππος Δάρλας έχει γεννηθεί στις 23 Οκτωβρίου 1983 στο Αγρίνιο έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του "καριέρα" το 1999 από τον Παναιτωλικό και το 2001 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του δόθηκε δανεικός αρχικά στην Καλλιθέα και στη συνέχεια στη Μαρκό και στον Απόλλωνα Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2005 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008. Στη συνέχεια δόθηκε στον ΠΑΟΚ σαν αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Χρήστου Μελίσση και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό την επόμενη χρονιά .

Ο Φίλιππος Δάρλας έχει διατελέσει διεθνής με την εθνική Ελπίδων (14 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ έχει αγωνιστεί και μία φορά με την εθνική ανδρών, το 2006.