Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ροπαλιά στο ψαχνό και θεμέλια πρόκρισης απο σήμερα!

Τον Ηρακλή Ψαχνών αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (5/12 20:00) για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Χωρίς τους Μπεργκ, Πράνιτς και Νάνο, τους οποίους θέλει να ξεκουράσει ο Γιάννης Αναστασίου, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών για το πρώτο ματς στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός αποστολής και ο Ρισβάνης.

Ο έλληνας τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τόσο τον Μπεργκ, όσο και τον Νάνο. Αμφότεροι αγωνίζονται συνεχώς, ενώ ο ισπανός αισθάνεται και κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Για το ματς δεν υπολογίζεται επίσης και ο Πράνιτς, καθώς ο Αναστασίου θέλει να κρατήσει φρέσκο τον κροάτη για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρισβάνης, που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως φυσικά και ο Μπαϊράμι, που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας.

Ως εκ τούτου, οι επιλογές του Αναστασίου για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Καρέλης και ο Μπαλμπόα, που συμπεριλήφθηκε επίσης στην αποστολή.

Αναλυτικά οι επιλογές του Αναστασίου: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

Εξάστερος: Σαν Εξάστερη γροθιά να διαλύσει τους γαύρους της Σερβίας!

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για να... πατήσει τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά στον κόσμο του που θα δώσει δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ.

Τα προβλήματα έγιναν συνήθεια στον Παναθηναϊκό αλλά έφτασε η ώρα για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό, στέλνοντας μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Οι ατυχίες έχουν δυναμώσει τους «πράσινους» οι οποίοι δεν θέλουν να δώσουν άλλα δικαιώματα, ξεκινώντας από τη μάχη της Παρασκευής (6/12) με τον Ερυθρό Αστέρα καθώς το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος.
  Η ομάδα του «τριφυλλιού» ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της και μαζί με τον κόσμο της που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ, θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να... πατήσει τον Ερυθρό Αστέρα και να «σφραγίσει» το εισιτήριο το οποίο οδηγεί στο Top 16.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι απουσίες είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει τους Στεφάν Λάσμε και Τζέιμς Γκιστ ν' ανεβάζουν σιγά-σιγά ρυθμούς και το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Πλέον το τεχνικό επιτελείο περιμένει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να προπονηθεί κι εκείνος. Η ίωση που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα δεν του έχει επιτρέψει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας και σήμερα θα φανεί αν υπάρχει βελτίωση, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Πεδουλάκη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς ο οποίος δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει τις θεραπείες στον δεξιό του αγκώνα, με στόχο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει δυνατός στα παρκέ. Την επόμενη εβδομάδα θα εξεταστεί ξανά, για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.

Στη Λεωφόρο Γήπεδο Παναθηναϊκέ!

Απομένουν 5 μέρες σύμφωνα με την δέσμευση του ΠΑΝ.ΚΙ για την παρουσίαση του τελικού πλάνου για την κατασκευή καινούργιου γηπέδου στη Λεωφόρο που θα παρουσιάσει στις 10/12 το Παναθηναϊκό Κίνημα.

Ο ιθύνοντες του Παναθηναϊκού Κινήματος κατέληξαν στο πλάνο που θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει ένα καινούργιο γήπεδο, αλλά στον χώρο που βρίσκεται τώρα η Λεωφόρος και όχι αλλου. Μάλιστα, το σχέδιο που θα παρουσιάσουν είναι ολοκληρωμένο από την χρηματοδότηση του γηπέδου, μέχρι την κατασκευή και την χωρητικότητά του…

Σε ανακοίνωσή του το Παναθηναϊκό Κίνημα αναφέρει πως η επίσημη παρουσίαση του πλάνου τους θα γίνει ην Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Παναθηναϊκό Κίνημα τηρώντας την δέσμευσή του προς τους φίλους του Συλλόγου, ανακοινώνει ότι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013,θα παρουσιάσει την πρόταση του για την κατασκευή νέου γηπέδου στο χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η παρουσίαση θα γίνει στο RADISON BLU PARK HOTEL στις 20:00 και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.6400333 & 6972.114111».

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την παρουσίαση...

Η Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας ζέστανε την τσέπη της Αλαφουζιακής Συμμαχίας και όχι το ταμείο της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός!

Παρελθόν λοιπόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος πουλήθηκε στην Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας για 1 εκ. δολλάρια!

Μια... βόμβα μεγατόνων που έσκασε το βράδυ της Δευτέρας καθώς πλέον ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί στην συνέχεια της σεζόν χωρίς τον Λουτσιάνο Φιγκερόα που θα συνεχίζει την καριέρα του στην Μαλαισία και την Johor Darul Takzim FC!

Για την πώληση του Αργεντίνου, η τσέπη της Αλαφουζιακής Συμμαχίας και ΟΧΙ το «τριφύλλι» θα πάρει 1.000.000 δολάρια, ποσό... ανάσα για την τσέπη του Αλαφούσκα και ΟΧΙ για το ταμείο της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός! Μπορεί η είδηση να ήταν έκπληξη για τους πάντες όμως τις τελευταίες ημέρες το θέμα... έτρεχε στο πράσινο στρατόπεδο! Ο «Λούτσο» είχε στα χέρια του την πρόταση (500.000 αρχικά) και πίεζε για να την αποδεχθούν στον Παναθηναϊκό!

Και φυσικά αμέσως έτριβε τα χέρια του ο εκπρόσωπος της Αλαφουζιακής Συμμαχίας και τα δημοσιεύματα οτι δήθεν η αρχική πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τους «πράσινους» που τόνισαν στον παίκτη ότι τόσο για οικονομικούς όσο και για αγωνιστικούς λόγους δεν τον παραχωρούν! 

Παραμύθια της χαλιμάς φυσικά γιατι το περάσανε οτι και καλά υπήρχε εμμονή του Φιγκερόα και κίνδυνο ο Παναθηναϊκός να έχει στο ρόστερ του έναν ξενερωμένο παίκτη, ο κωλόγαυρος Νίκος Νταμπίζας του κατέστησε σαφές ότι με αυτό το ποσό δεν πωλείται! Τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας ο σύλλογος της Μαλαισίας ανέβασε την πρόταση του στο 1 εκ. δολλάρια και εκεί... έκλεισε το deal!

Το συμπεράσμα από την μία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε έναν από τους λίγους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του και πουν κάνουν και... γκελ στον κόσμο! Από την άλλη όμως η σκληρή πράσινη πραγματικότητα είναι τέτοια που οι άδειες τσεπούλες της Αλαφουζιακής Συμμαχίας δέν μπορούσαν να κλείσουν τα μάτια στα χρήματα που έδωσε 
ο πρίγκιπας Τουνκού Ισμαΐλ Ιντρίς Ιμπνί Σουλτάν Ιμπραχίμ Ισμαΐλ και πρόεδρος της 
Johor Darul Takzim F.C. για τον Αργεντίνο στράικερ!


Ρόμπα και στην Αφρική η Αλαφουζιακή Συμμαχία!!!

Καλημέρα Αδέρφια Καλημέρα Πανάθα...

Ο εκπρόσωπος των Dolphins F.C., Τσίνα Ακέρου επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Sport24.gr πως η διορία που έθεσαν οι Νιγηριανοί για την καταβολή των οφειλόμενων του Abdul Jeleel Ajagun ολοκληρώθηκε δίχως να δουν το "μαρούλι".

Ο σύλλογος που εδρεύει στο Port Harcourt της Νιγηρίας στα τέλη Οκτωβρίου είχε δώσει περιθώριο δύο εβδομάδων στους «πράσινους» προκειμένου να καταβάλουν το ποσό των 200.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στη μεταγραφή του Abdul Jeleel Ajagun.

Οι Αφρικανοί υποστηρίζουν πως υπήρχε δέσμευση από πλευράς Παναθηναϊκού προκειμένου να καταβληθούν τα χρήματα ένα μήνα μετά την πραγματοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως ακόμη περιμένουν.

Μάλιστα είχαν στείλει ένα έγγραφο στο «τριφύλλι» υπενθυμίζοντας στην ελληνική ομάδα τις υποχρεώσεις της.
«Ναι, είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πληρώσει τα χρήματα για την μεταγραφή του Abdul Jeleel Ajagun. Μίλησα με τον μάνατζερ της ομάδας και μου το επιβεβαίωσε.

Όπως μου είπε θα απευθυνθούμε στην FIFA προκειμένου να ακυρωθεί η μεταγραφή. Ίσως να έχει ήδη συμβεί αυτό. Η διορία που δώσαμε στον Παναθηναϊκό έληξε» , ήταν η δήλωση του εκπροσώπου των Dolphins F.C., Τσίνα Ακέρου στο Sport24.gr.