Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ροπαλιά στο ψαχνό και θεμέλια πρόκρισης απο σήμερα!

Τον Ηρακλή Ψαχνών αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (5/12 20:00) για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Χωρίς τους Μπεργκ, Πράνιτς και Νάνο, τους οποίους θέλει να ξεκουράσει ο Γιάννης Αναστασίου, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών για το πρώτο ματς στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός αποστολής και ο Ρισβάνης.

Ο έλληνας τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τόσο τον Μπεργκ, όσο και τον Νάνο. Αμφότεροι αγωνίζονται συνεχώς, ενώ ο ισπανός αισθάνεται και κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Για το ματς δεν υπολογίζεται επίσης και ο Πράνιτς, καθώς ο Αναστασίου θέλει να κρατήσει φρέσκο τον κροάτη για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρισβάνης, που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως φυσικά και ο Μπαϊράμι, που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας.

Ως εκ τούτου, οι επιλογές του Αναστασίου για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Καρέλης και ο Μπαλμπόα, που συμπεριλήφθηκε επίσης στην αποστολή.

Αναλυτικά οι επιλογές του Αναστασίου: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!