Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ρόμπα και στην Αφρική η Αλαφουζιακή Συμμαχία!!!

Καλημέρα Αδέρφια Καλημέρα Πανάθα...

Ο εκπρόσωπος των Dolphins F.C., Τσίνα Ακέρου επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Sport24.gr πως η διορία που έθεσαν οι Νιγηριανοί για την καταβολή των οφειλόμενων του Abdul Jeleel Ajagun ολοκληρώθηκε δίχως να δουν το "μαρούλι".

Ο σύλλογος που εδρεύει στο Port Harcourt της Νιγηρίας στα τέλη Οκτωβρίου είχε δώσει περιθώριο δύο εβδομάδων στους «πράσινους» προκειμένου να καταβάλουν το ποσό των 200.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στη μεταγραφή του Abdul Jeleel Ajagun.

Οι Αφρικανοί υποστηρίζουν πως υπήρχε δέσμευση από πλευράς Παναθηναϊκού προκειμένου να καταβληθούν τα χρήματα ένα μήνα μετά την πραγματοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως ακόμη περιμένουν.

Μάλιστα είχαν στείλει ένα έγγραφο στο «τριφύλλι» υπενθυμίζοντας στην ελληνική ομάδα τις υποχρεώσεις της.
«Ναι, είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πληρώσει τα χρήματα για την μεταγραφή του Abdul Jeleel Ajagun. Μίλησα με τον μάνατζερ της ομάδας και μου το επιβεβαίωσε.

Όπως μου είπε θα απευθυνθούμε στην FIFA προκειμένου να ακυρωθεί η μεταγραφή. Ίσως να έχει ήδη συμβεί αυτό. Η διορία που δώσαμε στον Παναθηναϊκό έληξε» , ήταν η δήλωση του εκπροσώπου των Dolphins F.C., Τσίνα Ακέρου στο Sport24.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!