Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Εξάστερος: Σαν Εξάστερη γροθιά να διαλύσει τους γαύρους της Σερβίας!

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για να... πατήσει τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά στον κόσμο του που θα δώσει δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ.

Τα προβλήματα έγιναν συνήθεια στον Παναθηναϊκό αλλά έφτασε η ώρα για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό, στέλνοντας μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Οι ατυχίες έχουν δυναμώσει τους «πράσινους» οι οποίοι δεν θέλουν να δώσουν άλλα δικαιώματα, ξεκινώντας από τη μάχη της Παρασκευής (6/12) με τον Ερυθρό Αστέρα καθώς το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος.
  Η ομάδα του «τριφυλλιού» ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της και μαζί με τον κόσμο της που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ, θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να... πατήσει τον Ερυθρό Αστέρα και να «σφραγίσει» το εισιτήριο το οποίο οδηγεί στο Top 16.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι απουσίες είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει τους Στεφάν Λάσμε και Τζέιμς Γκιστ ν' ανεβάζουν σιγά-σιγά ρυθμούς και το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Πλέον το τεχνικό επιτελείο περιμένει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να προπονηθεί κι εκείνος. Η ίωση που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα δεν του έχει επιτρέψει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας και σήμερα θα φανεί αν υπάρχει βελτίωση, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Πεδουλάκη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς ο οποίος δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει τις θεραπείες στον δεξιό του αγκώνα, με στόχο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει δυνατός στα παρκέ. Την επόμενη εβδομάδα θα εξεταστεί ξανά, για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!