Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Στη Λεωφόρο Γήπεδο Παναθηναϊκέ!

Απομένουν 5 μέρες σύμφωνα με την δέσμευση του ΠΑΝ.ΚΙ για την παρουσίαση του τελικού πλάνου για την κατασκευή καινούργιου γηπέδου στη Λεωφόρο που θα παρουσιάσει στις 10/12 το Παναθηναϊκό Κίνημα.

Ο ιθύνοντες του Παναθηναϊκού Κινήματος κατέληξαν στο πλάνο που θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει ένα καινούργιο γήπεδο, αλλά στον χώρο που βρίσκεται τώρα η Λεωφόρος και όχι αλλου. Μάλιστα, το σχέδιο που θα παρουσιάσουν είναι ολοκληρωμένο από την χρηματοδότηση του γηπέδου, μέχρι την κατασκευή και την χωρητικότητά του…

Σε ανακοίνωσή του το Παναθηναϊκό Κίνημα αναφέρει πως η επίσημη παρουσίαση του πλάνου τους θα γίνει ην Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Παναθηναϊκό Κίνημα τηρώντας την δέσμευσή του προς τους φίλους του Συλλόγου, ανακοινώνει ότι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013,θα παρουσιάσει την πρόταση του για την κατασκευή νέου γηπέδου στο χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η παρουσίαση θα γίνει στο RADISON BLU PARK HOTEL στις 20:00 και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.6400333 & 6972.114111».

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την παρουσίαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!