Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Τελικά ποιόν Παναθηναϊκό θέλουμε;;;

 Καλησπερα Αδέρφια Καλησπέρα Πανάθα...

Δεν λέω ηταν στενάχωρη η ήττα χθές στην Ριζούπολη,φυσικα και ο κόσμος έχει τρελή ονείρωξη με το ενδεχόμενο του μπασίματος στην ΠΑΕ του Δ.Γιαννακόπουλου αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα τον δικαιώς απαιτητικό κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ως πότε λοιπόν τα διαιτητικά εκλήματα απο τα κοράκια της συμμορίας των σαρρή,μώραλη,μαρινάκη θα σκεπάζει την αδυναμία του Παναθηναϊκού να κερδίζει ομάδες επιπέδου Απόλλωνα χωρίς να υποτιμώ την ιστορία και το κυρος αυτης της ιστορικής ομάδας.

Γιατί τα όνειρα και οι φιλοδοξίες των φίλων του Παναθηναϊκού δηλητηριάζονται στο 100% οταν παίρνεις x με τον Απολλώνα και τον κάθε Απολλωνα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι αξιόμαχος και κάθε χρόνο διεκδηκητης των εγχώριων τίτλων ανεξαρτήτως του αντίπαλου δέους.

Η κριτική μας θα έχετε παρατηρήσει οτι είναι πάντα αυστηρή και σκληρή και στις νίκες και στις ήττες της ομάδας μας και αυτο μας βγαίνει εμφυτο γιατί αγαπάμε τον Μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας μας και θέλουμε να βελτιώνεται συνεχώς και να τον καμαρώνουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη και είμαστε υπερήφανοι που αγωνιούμε αγωνιζόμαστε και αγκαλιάζουμε καθε τι παναθηναϊκό σημάδι και έννοια στη ζωή μας.

Υ.Γ. "Στις Χαρές και στις Λύπες ΜΑΖΙ"

Εξάστερος: Με σοβαρότητα κόντρα στον Ηλυσιακό!

Το απόγευμα ο Αργύρης Πεδουλάκης περιμένει τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να πιάσουν δουλειά και να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση της Δευτέρας (2/12) με τον Ηλυσιακό. Φυσικά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει πολλά πράγματα να επισημάνει στους παίκτες, σχετικά με τα όσα έγιναν στη Βιτόρια, κι έπειτα θα στραφούν στο παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στα Ιλίσια. 

Εκεί, οι “πράσινοι” πρέπει να είναι σοβαροί και να τελειώσουν με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου στη συνέχεια να επικεντρωθούν στην προετοιμασία τους για τον Ερυθρό Αστέρα όπου ο Παναθηναϊκός θα “σφραγίσει” την πρόκριση για το Top 16.

Στη σημερινή προπόνηση ο Πεδουλάκης θα δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Στεφάν Λάσμε που πήρε χρόνο απέναντι στους Βάσκους και συνεχίζει τις θεραπείες μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο, ώστε να επανέλθει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Στο κλειστό των Ιλισίων ολοκληρώνεται η 8ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, εκεί που τη Δευτέρα 2/12, στις 17:00 ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Τηλεοπτική μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών:

Δημήτρης Λιόγας: «Για μια ομάδα σαν τον Ηλυσιακό και ειδικά για τα νέα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ, είναι πολύ μεγάλη εμπειρία να αντιμετωπίζουμε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Το γεγονός δε ότι οι αντίπαλοι μας, θέλουν να φορμαριστούν εν όψει των δύσκολων αγώνων τους στην Ευρωλίγκα, σημαίνει ότι θα επιδιώξουν να πιάσουν υψηλή απόδοση, άρα και θα δεχτούμε μεγάλη πίεση που θα αποτελέσει σπουδαίο τεστ για μας».

Μάρλαντ Σμιθ: «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που πέρυσι πήρε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα και αυτό τα λέει όλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και απόλυτα πειθαρχημένοι στις οδηγίες του κόουτς, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα».

Γιώργος Βόβορας: «Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες και πολύ αθλητικούς ξένους. Είναι ένα κράμα αυτών των δύο στοιχείων. Έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια, ο προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία την οποία ακολουθεί η ομάδα και σε κάθε παιχνίδι παλεύουν ως το τέλος. Προσπαθούν να ελέγξουν το ρυθμό το παιχνιδιού και να τον πάνε εκεί που τους βολεύει. Εμείς ερχόμαστε από ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και ένα ταξίδι που ήταν δύσκολο και κουραστικό. Θα πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλουμε είμαστε σοβαροί αύριο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα που μας περιμένει, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα».

Μάικ Μπράμος: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς απέναντι στον Ηλυσιακό να παίξουμε σοβαρά και να πάρουμε τη νίκη. Να επιστρέψουμε μετά την ήττα στη Βιτόρια. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο μετά από το ταξίδι και το παιχνίδι στην Ισπανία και εστιάζουμε πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον αυριανό αγώνα. Το να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικά πρόσωπο στο παρκέ είναι ο στόχος μας και αυτό που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη που θέλουμε, πριν στρέψουμε ξανά την προσοχή μας στην Ευρωλίγκα από την Τρίτη...».

Ατσάλινες γροθιές απο την Μπιτοπούλου!

Η πρώτη γυναίκα πυγμάχος του Παναθηναϊκού, που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με το τριφύλλι στην καρδιά, είναι η Χριστίνα Μπιτοπούλου!

Η νεαρή μποξέρ του «τριφυλλιού», μαζί με τον προπονητή της, Γιάννη Αϊδινιώτη, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει  στην ημερίδα παραβάτη και σπάρινγκ, και πήρε τη νίκη στον πρώτο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ στα 64κ. κόντρα στη Χαρά Γιατζίνα του Σπάρτακου. 

Έτσι η Χριστίνα Μπιτοπούλου συμπλήρωσε τους αγώνες που χρειαζόταν ώστε να μπορέσει να κατέβει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,που θα γίνει σε 15ημέρες στην Καβάλα, και μαζί με τον προπονητή της "γράφει" ιστορία, μιας και για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός θα κατεβάσει γυναίκα πυγμάχο στην πρώτη κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!

Ράγκμπι: Δάμασε τα λιοντάρια!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού συνέτριψε 34-12 τους Lions Θεσσαλονίκης. 
Οι «πράσινοι» αντέδρασαν μετά την ήττα της πρεμιέρας και επιβλήθηκαν εκτός έδρας των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Unity Cup.
 
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν… ξεκαθαρίσει πριν το ματς του Σαββάτου ότι δεν σκοπεύουν να χάσουν άλλο ματς φέτος και εμφανώς πεισμωμένοι κατάφεραν να… δαμάσουν τα «λιοντάρια» της Θεσσαλονίκης, παίρνοντας μια εμφατική νίκη.