Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Τελικά ποιόν Παναθηναϊκό θέλουμε;;;

 Καλησπερα Αδέρφια Καλησπέρα Πανάθα...

Δεν λέω ηταν στενάχωρη η ήττα χθές στην Ριζούπολη,φυσικα και ο κόσμος έχει τρελή ονείρωξη με το ενδεχόμενο του μπασίματος στην ΠΑΕ του Δ.Γιαννακόπουλου αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα τον δικαιώς απαιτητικό κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ως πότε λοιπόν τα διαιτητικά εκλήματα απο τα κοράκια της συμμορίας των σαρρή,μώραλη,μαρινάκη θα σκεπάζει την αδυναμία του Παναθηναϊκού να κερδίζει ομάδες επιπέδου Απόλλωνα χωρίς να υποτιμώ την ιστορία και το κυρος αυτης της ιστορικής ομάδας.

Γιατί τα όνειρα και οι φιλοδοξίες των φίλων του Παναθηναϊκού δηλητηριάζονται στο 100% οταν παίρνεις x με τον Απολλώνα και τον κάθε Απολλωνα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι αξιόμαχος και κάθε χρόνο διεκδηκητης των εγχώριων τίτλων ανεξαρτήτως του αντίπαλου δέους.

Η κριτική μας θα έχετε παρατηρήσει οτι είναι πάντα αυστηρή και σκληρή και στις νίκες και στις ήττες της ομάδας μας και αυτο μας βγαίνει εμφυτο γιατί αγαπάμε τον Μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας μας και θέλουμε να βελτιώνεται συνεχώς και να τον καμαρώνουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη και είμαστε υπερήφανοι που αγωνιούμε αγωνιζόμαστε και αγκαλιάζουμε καθε τι παναθηναϊκό σημάδι και έννοια στη ζωή μας.

Υ.Γ. "Στις Χαρές και στις Λύπες ΜΑΖΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!