Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών και η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με τον Άρη.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ταχύτητες και ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2». Ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και τελειώματα.
 
Ατομικά προπονήθηκαν οι Πίντο, Κουίνσι, Αποστολόπουλος, Πράνιτς και Σπυρόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.
 
Συνέντευξη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου στη NOVA
 
 Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου στη NOVA:

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν είχατε τώρα τη δυνατότητα να αλλάξετε κάτι, τι διαφορετικό θα κάνατε;

Τώρα όχι. Δεν νομίζω ότι θα άλλαζα τίποτα. Όπως είπα και μετά το παιχνίδι, η τακτική μας προσέγγιση ήταν αυτή που έπρεπε και νομίζω ότι φάνηκε στον αγώνα. Απλά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν τις αξιοποιήσαμε. Και σε αυτό το επίπεδο- το έχω πει πολλές φορές- όταν έχεις ευκαιρίες και δεν σημειώνεις γκολ, το καλό θα είναι να μην χάνεις. Εμείς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο τελευταίο λεπτό και μας κόστισε το παιχνίδι, κάτι που ήταν οδυνηρό εκείνη τη στιγμή για εμάς. Αλλά συνεχίζουμε και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε και καλύτεροι. Ξέρουμε ότι έχουμε αδυναμίες, το γνωρίζουν και τα παιδιά και προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.

Αυτή η ήττα επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα;

Ψυχολογικά δεν θα έλεγα. Πιο πολύ είναι αυτό που είπα και στη συνέντευξη Tύπου: Ήταν το ...γαμώτο. Ενώ ξέρεις ότι είσαι καλύτερος και το δείχνεις μέσα στο γήπεδο... Και ήταν το γαμώτο να μην κερδίσεις το παιχνίδι. Πιο πολύ θα έπαιζε σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία. Για τους οπαδούς μας, για την ομάδα, για τον πρόεδρο, για τη διοίκηση, γιατί κάνουν τρομερή προσπάθεια αυτή τη σεζόν.

Έγινε αρκετός λόγος αναφορικά με την αντίδραση που είχατε στο τέλος του αγώνα και τη συζήτηση σας με τον Τριανταφυλλόπουλο. Θα θέλατε να το ξεκαθαρίσετε, για να μπει και ένα τέλος;

Το θεωρώ χαζό να συζητάμε για κάτι τέτοιο, γιατί τα παιδιά τα εκτιμώ πάρα πολύ και πάνω απ' όλα τα σέβομαι. Όχι μόνο τα παιδιά, αλλά κάθε άνθρωπο και δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να προσβάλλω ή να μειώσω κάποιον και ειδικά μπροστά σε κόσμο. Ήταν απλά μια αντίδραση του Κώστα... Νομίζω ότι να ρίχνει κάποιος ευθύνες στον εαυτό του ή να θεωρεί ότι έκανε λάθος... Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο γίνονται λάθη. Η αντίδραση μου ήταν για να πάει στον κόσμο, να τον χαιρετίσει και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την προσπάθεια που γίνεται. Του ζήτησα να πάει με τους υπόλοιπους παίκτες, τελείωσε, αυτό ήταν. Συζητήσαμε με τον Κώστα, δεν υπάρχει θέμα και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα και να συζητάμε γι΄ αυτά τα θέματα. Γιατί το θεωρώ χαζό.

Το Σάββατο αντιμετωπίζετε τον Άρη, ο οποίος χρειάζεται βαθμούς. Το "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι μια δύσκολη έδρα. Πόσο διαφορετική μπορεί να παρουσιαστεί η ομάδα σας στο θέμα της αυτοσυγκέντρωσης, γιατί ήταν κάτι που έλειψε στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι και τι περιμένετε από τους παίκτες σας;

Βασικά δείξαμε την εβδομάδα που μας πέρασε, παρόλο που είχαμε τρία δύσκολα παιχνίδια- δύο εκτός με τον Εργοτέλη και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - ότι όταν έχουμε την αυτοσυγκέντρωση, πετυχαίνουμε αυτό που μπορούμε. Αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη. Στο ματς με τον Ολυμπιακό, ήταν η αδράνεια της τελευταίας στιγμής και ίσως η ποιότητα του Ολυμπιακού, που σημείωσε το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Γιατί ίσως με κάποια άλλη ομάδα, να μην μας κόστιζε. To παιχνίδι με τον Άρη είναι διαφορετικό. Υπάρχει εντελώς διαφορετική ψυχολογία. Και για τις δύο ομάδες αυτό το ματς είναι "φωτιά". Αλλά για εμάς μετράει η νίκη και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι μια δύσκολη έδρα, ο Άρης έχει μια νεανική ομάδα και θα μπουν σίγουρα με τρομερό ενθουσιασμό και πάθος στο παιχνίδι. Αλλά αν εμείς διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση και την ηρεμία μας και κάνουμε τα πράγματα που πρέπει, τότε νομίζω ότι θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε.

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, όπως και ο Παναθηναϊκός. Έχετε σχηματίσει εικόνα για το σύνολο του αντιπάλου σας;

Ναι, έχω σχηματίσει εικόνα. Τους έχουμε δει στο βίντεο σε αρκετά παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που όπως είπατε έχει αρκετά προβλήματα, αλλά θα έλεγα ότι έχει και κάποιους παίκτες, οι οποίοι ήταν και πέρυσι στην ομάδα και έπαιζαν όπως ο Αγκάνθο, ο Πουλίδο, ο Τάτος, ο Διούδης, ο Νταμαρλής, ο Μαργαρίτης, ο Ψυχογιός. Είναι παιδιά που ήταν και πέρυσι στην ομάδα του Άρη και έχουν παραστάσεις. Για εμάς το διαφορετικό είναι ότι έχουμε τελείως καινούργια ομάδα. Πλην των Ζέκα, Λαγού, Καπίνο και Τριανταφυλλόπουλου, δεν υπάρχουν άλλα παιδιά. Ο Άρης μεταμορφώνεται στην έδρα του και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέρουμε, το περιμένουμε και νομίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει.

Η ομάδα σας έχει ήδη αγωνιστεί σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι η Τούμπα. Περιμένετε πλέον οι παίκτες σας να διαχειριστούν καλύτερα και την έδρα, εκτός από τον αντίπαλο;

Σίγουρα το περιμένω. Σημαντικό για εμάς είναι η διάρκεια και η ανοδική πορεία και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να κοιτάζουμε ψηλά. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, εναντίον μιας δύσκολης ομάδας, αλλά νομίζω ότι μέσα από τα δύσκολα διαμορφώνεις το χαρακτήρα και γενικότερα την προσωπικότητα σου ως ομάδα. Εμείς θέλουμε να ανέβουμε ψηλά, να κοιτάμε ψηλά και μας ενδιαφέρει να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αν το κάνουμε, τότε πιστεύω ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα.

Το σχήμα με τους δύο επιθετικούς έχει λειτουργήσει αρκετά καλά. Σκέφτεστε να το διατηρήσετε ή ενδεχομένως θα δούμε και πάλι στην ενδεκάδα έναν επιθετικό;

Ναι μεν λειτούργησε πολύ καλά, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οπότε από τη στιγμή που δεν βάλαμε γκολ... Το κάθε παιχνίδι έχει μια ιδιομορφία και τακτικά θέλαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Είναι και οι δύο παίκτες ποιοτικοί και πάρα πολύ καλοί... Είναι κάτι, που όπως έχω πει μας "προβληματίζει", από την άλλη μας λύνει και τα χέρια πολλές φορές. Ανάλογα με την περίσταση του παιχνιδιού, που θα παίξουμε και πως θα το χρησιμοποιήσουμε.  
 

Εξάστερος: Έχασε τη Μάχη της Κρήτης...

 Σοκ για τον Παναθηναϊκό στα «Δύο Αοράκια» και ήττα από την Λοκομοτίβ Κούμπαν με 72-69, με τρίποντο του Σιμόν στο... μηδέν, με τους πράσινους να κάνουν μια ακόμη μεγαλειώδη ανατροπή, αλλά να χάνουν το ματς στα... σημεία.

Στην εκκίνηση της διαδικασίας καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στην επίθεση, με το 5-7 (4.57) να διαμορφώνεται από κάρφωμα του Γκιστ, που ήταν το πρώτο εύστοχο σουτ των "πράσινων" στον αγώνα (FG). Γιατί είχαν προηγηθεί 3 βολές: δυο του Λάσμε (που είχε μεγαλύτερη ενέργεια, αλλά του έλειπε… η τελεσφόρηση της φάσης –έχασε και κάρφωμα) και μια του Γκιστ, ο οποίος έφτασε στους 8π., όταν στον πίνακα εμφανίστηκε το 12-14 (8.44).

Ο Μπράουν διαμόρφωσε σκορ πρώτου δεκαλέπτου (12-17), στο οποίο ο Μπίκοφ έδινε λύσεις (οργάνωνε και εκτελούσε) και οι Χέντριξ και Μπράουν ριμπάουντ (και φυσικά σκοράρισμα). Χρειαζόταν να κρατηθούν οι ψηλοί της "Λόκο" (ο Μάριτς απουσίασε λόγω τραυματισμού) εκτός του "ζωγραφιστού" και να γίνει κάτι με τα ριμπάουντ (παρεμπιπτόντως, παρουσία του Μπατίστ τα "σκουπίδια" από 3-0 στο 5' έγιναν 7-4 στο 10') και θα σκόραρε. Γιατί το τρίποντο δεν ήταν λύση (0/5).

Αυτό που χρειαζόταν κυρίως, ήταν υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, γιατί όταν έχεις απέναντι σου αθλητική ομάδα, δεν έχεις άλλη επιλογή (κάτι που αρχικά δεν κατάλαβε ο Ματσιούλις). Τα 4/18 σουτ και οι μόνο 2 ασίστ της πρώτης περιόδου, έδειχναν πως κάτι δεν πάει καλά.

Τα δυο διαδοχικά τρίποντα του Ούκιτς στην αρχή του β’ δεκαλέπτου (20-22, 13.05 –τα πρώτα του ΠΑΟ στο ματς), σαν να έδωσαν άλλη ενέργεια στην παρέα του, που εξακολουθούσε να μη γυρίζει γρήγορα στην άμυνα και να το πληρώνει (20-25, 13.50’’). Το σχήμα με τους Γκιστ, Φώτση και Λάσμε λειτούργησε ιδανικά (και δη στην άμυνα) όπως φαίνεται και από το 29-29 (17.34’’), αλλά οι Ρώσοι έμειναν πιστοί στον εαυτό τους, οι «πράσινοι» όχι και το ημίχρονο «έκλεισε» στο 31-36 (με ένα ακόμα τρίποντο του Γιασάιτις).

Οι Διαμαντίδης, Μπράμος, Ματσιούλις, Παππάς και Κάρι είχαν σκοράρει 2 πόντους, ο Ούκιτς 8 (σύνολο 10), με τους Μπικόφ (7), Γιασάιτις (9), Σιμόν (2), Καλνιέτις (2) και Ουίλιαμς (0) να έχουν δώσει ήδη 20. Ο Μπικόφ είχε ωστόσο, τρία φάουλ και αυτό ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού που στο πρώτο μισό δεν έκανε και ό,τι καλύτερο μπορούσε (9/21 διπ., 3/13 τριπ., 13.6 ριμπ. και 8 λάθη). Παρεμπιπτόντως, οι… άλλοι είχαν 9 λάθη, αλλά και 10 ασίστ, όπως είχαν και 8/12 διπ. και 5/11 τριπ.

Όταν ο Παππάς έκανε πέντε τους σερί πόντους του (36-38 (22.35’’) δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν πως εμφανίστηκε ο… Παππάς του Βελιγραδίου. Αλλά ήταν λανθασμένη εκτίμηση. Γιατί αντί οι «πράσινοι» να προσπαθήσουν να κουράσουν την άμυνα των Ρώσων (με εξτρά πάσα, για να βγει το ανοιχτό σουτ), έκαναν βεβιασμένες ενέργειες που επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι. Στο τρίποντο του Μπράουν (38-45, 24.55’’) ήταν ξεκάθαρο πως κάτι έπρεπε να αλλάξει. Όντως άλλαξε, μετά το 40-49 (26.13’’).

Η άμυνα, με τον Πεδουλάκη να βάζει τους Ούκιτς, Διαμαντίδη, Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε να το… διορθώσουν. Και αν έκαναν κάτι καλύτερο, στο άλλο άκρο εξακολούθησαν να μην αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση και συν την αστοχία τους, ο Ζουκανένκο διαμόρφωσε με λέι απ στον αιφνιδιασμό το 41-53 (στο 28.30’’), που έμεινε και ως σκορ τέλος τρίτης περιόδου. Γιατί; Διότι ο ΠΑΟ δεν σκόραρε (2/6 διπ., 1/5 τριπ. μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο), έκανε λάθη (4) και… παρασύρθηκε από το ρεύμα (η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε στο ίδιο διάστημα 7/12 διπ., 1/3 τριπ. και 9-1 ριμπ., συν 6 ασίστ –έναντι των 3 των γηπεδούχων).

Το ρυθμό που δεν βρήκαν ποτέ οι «πράσινοι» στην τρίτη πράξη, επιχείρησαν να το βρουν στο φινάλε, με τον Διαμαντίδη να παίρνει τη θέση του Ούκιτς (μετά το 45-56, 31.20 με πέντε σερί πόντους του Παππά και τον Γιασάιτις να… παρεμβαίνει, κάνοντας 4/4 τα τρίποντα του), να ευστοχεί σε τρίποντο (το 5ο σε 23 προσπάθειες, εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν ελεύθερες, ενώ ήταν οι πρώτοι του πόντοι στο ματς!), να κλέβει και να ανοίγει το δρόμο για το 50-57 του Ματσιούλις (32.56’’).

Οι Ρώσοι έχασαν το μομέντουμ (πράγμα που φάνηκε στην επόμενη επίθεση, όταν πήραν δύο επιθετικά ριμπάουντ, χαΐρι όμως, δεν είδαν, γιατί οι Καλνιέτις και Γιασάιτις αστόχησαν από τα 6.75). Εν συνεχεία, ο Λάσμε ώθησε τον Καλνιέτις να κάνει «μπρος πίσω», ο Ματσιούλις ευστόχησε στο πρώτο του τρίποντο (είχε 0/5) και ο Παππάς «έκοψε» τη διαφορά στο καλάθι (55-57, 34.55’’). Κάπου εκεί ο Πασούτιν είπε να πάρει τάιμ άουτ, καθώς οι «πράσινοι» είχαν ήδη 4 ασίστ στην περίοδο και φυσικά την αυτοπεποίθηση που έψαχναν. Ο Χέντριξ διέκοψε το επί μέρους 12-1 (από το 45-56, στο 30.48’’).

Ο Χέντριξ διέκοψε το επί μέρους 12-1 (από το 45-56, στο 30.48’’) και αν ο Ματσιούλις έκανε δυο τα τρίποντα του, ο Καλνιέτις είχε έτοιμη την απάντηση (58-62, 35.56’’), με τον Ζουκανένκο να ευθύνεται ο για το 58-65 (36.54’’). Βασικά και ο Λασμέ ευθυνόταν, γιατί χρεώθηκε αντιαθλητικό φάουλ και έκανε… τον Γκιστ σέντερ. Το πρώτο τρίποντο του Μπράμου (μετά 0/4) και η ευελιξία του Γκιστ (σκόραρε 5 σερί πόντους), έδωσαν το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, στο 1’ για τη λήξη (66-65), για πρώτη φορά ουσιαστικά (το προηγούμενο ήταν… το 2-0). Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έγινε οι παίκτες του Πεδουλάκη, ο Σιμόν είχε ήδη ευστοχήσει σε λέι απ. Κάτι που δεν έκανε ο Λασμέ, στα 30’’ για τη λήξη. Το… τάκλιν του Λασμέ έδωσε την κατοχή στη Λοκομοτίβ, στα 14.8’’, με τον Ματσιούλις να στέλνει τον Γιασάιτις στις βολές (στα 13.2’’).

Δεκάλεπτα: 12-17, 31-36, 41-53, 69-72

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 3, Κάρι, Μπατίστ 2, Φώτσης 2, Ούκιτς 8, Λάσμε 5, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 6, Γκιστ 18, Παππάς 13, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 10

Λοκομοτίβ Κούμπαν (Πασούτιν): Γκριγκόριεφ, Μπράουν 13, Ουίλιαμς, Χέντριξ 10, Καλνιέτις 7, Μπίκοφ 11, Λικόντεφ, Γιασάιτις 14, Κόλιουσκιν, Ζούμπκοφ 1, Ζουκανένκο 7, Σιμόν 9

πηγή

Ράγκμπι: Attica Springboks-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (16.00-9/11)

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μπαίνει αύριο (9/11) το τμήμα ράγμπι του Παναθηναϊκού που θα λάβει μέρος σε μία σειρά αγώνων για τη διάδοση του αθλήματος. Το Τριφύλλι θα ανταγωνιστεί δυνατές ομάδες, έχοντας σοβαρές αξιώσεις για μία καλή θέση. 

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στα Γλυκά Νερά στις 16:00 την ομάδα των Άττικα Σπρινγκμποξ με μόνο σκοπό να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της φετινής σεζόν.  

Ο προπονητής, Γιώργος Τσατσαρώνης ενόψει του αυριανού αγώνα δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και ομαδικά. Οι αθλητές είναι έτοιμοι για αυτό το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν. Η δυναμική έχει ανέβει πολύ και αυτό οφείλεται στη σωστή προετοιμασία και στην ομαδικότητα. Βασίζομαι πολύ σε όλους τους παίκτες μου και στις αλλαγές που έχουμε στον πάγκο. Πάμε για ένα δυνατό παιχνίδι και για την νίκη. Και φέτος ειδικότερα με τη βοήθεια του Παναθηναϊκού πάμε για κάτι μεγάλο».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 14 αγωνιστικές όπου συμμετέχουν επτά ομάδες και θα ολοκληρωθεί με τους ημιτελικούς και τους τελικούς αγώνες τον Ιούνιο του 2014. 

Δείτε εδώ πώς θα πάτε στο γήπεδο: 
 

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Αγωνιστική δράση για το Τριφύλλι

Αγωνιστική δράση έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/11) οι ομάδες αντρών και γυναικών στο πινγκ πονγκ. 

Για τους άντρες είναι σημαντική η αναμέτρηση με την Μαγκουφάνα, καθώς με νίκη εξασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του Τριφυλλιού στα μπαράζ ανόδου για την Α2 κατηγορία ενώ οι γυναίκες θα προσπαθήσουν για τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα στους δυο αγώνες που θα δώσουν. 

Αναλυτικά: 

ΑΝΤΡΕΣ 

ΣΑΒΒΑΤΟ (9/11) : ΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ -Π.Α.Ο. 17:00
ΚΥΡΙΑΚΗ (10/11): Π.Α.Ο.-ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ  11:00

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 

ΣΑΒΒΑΤΟ (9/11) : ΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ -Π.Α.Ο 17:00
ΚΥΡΙΑΚΗ (10/11): Π.Α.Ο- ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 11:00
 

Μπάσκετ Εφήβων Ανδρών>>>Β' ΕΣΚΑ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Ε) - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 64-46

Δε δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα οι έφηβοι του Παναθηναϊκού με σκορ 64-46 απέναντι στον Καρέα στο κλειστό της Λεωφόρου για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ. 

Οι «πράσινοι» πήραν την διαφορά που ήθελαν από το πρώτο δεκάλεπτο δείχνοντας πως ήταν σε πολύ καλή ημέρα. Με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου οι παίκτες του τριφυλλιού είχαν πάρει μία διαφορά ασφαλείας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον προπονητή να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και να ξεκουράσει κάποιους αφού το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας είναι αρκετά φορτωμένο. Κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό οι Γκιουζέλης και Ερεβμπενάζιε αλλά και με όλους τους παίκτες της ομάδας να έχουν μπει στον πίνακα των σκόρερ.
 
Τα δεκάλεπτα: 21-9, 41-24, 55-33, 64-46

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. : Σπυριούνης 2, Χριστοδούλου 7(1), Κακαργιάς 2 , Ερεβμπενάζιε 13 (1), Κονταξίου 2, Γκιουζέλης 14, Ναβάρο 3 , Ταμπιζίβας 2, Μακρυγιάννης 3(1), Φωτεινάκης 3(1), Τσούπρος 8 , Χαραλαμπόπουλος 5 .
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ      58- 56
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ   49- 43
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ   63- 62
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ         52- 60
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ        70- 77
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ     74- 72
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ (Ε) - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 64- 46
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

14/11/13  21:30  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β_            ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ
14/11/13  21:30  Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ.       ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  
14/11/13  21:30  ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΛ.  ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ  
14/11/13  21:30  Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ         ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 
14/11/13  21:00  1ο ΑΧΑΡΝΩΝ        ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ  
14/11/13  20:00  ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ     ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ (Ε)         
14/11/13  21:45  ΕΡΓΑΝΗΣ               ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ       
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
1.ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ    9         
2.ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ         9         
3.ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ  9         
4.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ (Ε)          9         
5.ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ     8         
6.ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ      8         
7.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ         8         
8.ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ         8         
9.ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ         7         
10.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ       6         
11.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ  6         
12.ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 6         
13.ΑΟ ΚΑΡΕΑ          6         
14.ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ       6
 

Ποδηλασία: Μετάλλια και ανοδική πορεία!

Ο ποδηλατικός όμιλος του Θησέα διοργάνωσε αγώνα ΜΤΒ την περασμένη Κυριακή (3/11) και Παναθηναϊκός είχε… δυναμική παρουσία!

Ο Σπύρος Ντόκος κρατώντας ψηλά τον πήχη, κατάφερε να τερματίσει με ευκολία στην πρώτη θέση και λίγο πιο πίσω του, στη δεύτερη θέση με λιγότερο από ένα λεπτό διαφοράς, ο Μαρτίνος Μούτσιος της κατηγορίας Μίνι μεγάλα.

Η Λυδία Μούτσιου στην κατηγορία Μίνι Μικρά κατετάγη 14η στο σύνολο, αλλά από τα κοριτσάκια ήρθε δεύτερη.Στην κατηγορία των Παίδων, ο Ευθύμης Ντόκος κατέλαβε την έκτη θέση. Ο Χρήστος Θωμόπουλος της κατηγορίας Ελίτ Αντρών τερμάτισε στην όγδοη 8η θέση.Τέλος ο Μιχάλης Παπασάββας ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο!

Τρίτος στο ΜΤΒ της Καλαμάτας ο Χριστοφόρου

Την Κυριακή (03/11) , ο Ευκλής Καλαμάτας διοργάνωσε αγώνα ΜΤΒ,τον 2ο Γύρο Ταυγέτου, έναν αγώνα με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Στην κατηγορία Όπεν 30-39, αν και ξεκίνησε η περίοδος της ξεκούρασης, έλαβε μέρος ο Πάνος Χριστοφόρου και μετά από 50χλμ. κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση.