Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ράγκμπι: Attica Springboks-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (16.00-9/11)

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μπαίνει αύριο (9/11) το τμήμα ράγμπι του Παναθηναϊκού που θα λάβει μέρος σε μία σειρά αγώνων για τη διάδοση του αθλήματος. Το Τριφύλλι θα ανταγωνιστεί δυνατές ομάδες, έχοντας σοβαρές αξιώσεις για μία καλή θέση. 

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στα Γλυκά Νερά στις 16:00 την ομάδα των Άττικα Σπρινγκμποξ με μόνο σκοπό να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της φετινής σεζόν.  

Ο προπονητής, Γιώργος Τσατσαρώνης ενόψει του αυριανού αγώνα δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και ομαδικά. Οι αθλητές είναι έτοιμοι για αυτό το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν. Η δυναμική έχει ανέβει πολύ και αυτό οφείλεται στη σωστή προετοιμασία και στην ομαδικότητα. Βασίζομαι πολύ σε όλους τους παίκτες μου και στις αλλαγές που έχουμε στον πάγκο. Πάμε για ένα δυνατό παιχνίδι και για την νίκη. Και φέτος ειδικότερα με τη βοήθεια του Παναθηναϊκού πάμε για κάτι μεγάλο».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 14 αγωνιστικές όπου συμμετέχουν επτά ομάδες και θα ολοκληρωθεί με τους ημιτελικούς και τους τελικούς αγώνες τον Ιούνιο του 2014. 

Δείτε εδώ πώς θα πάτε στο γήπεδο: 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!