Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Προβάρουν τα «πράσινα» Μαυροειδής και Ξανθόπουλος

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Μαυροειδή είναι γνωστό. Η περίπτωση του Ελληνα παίκτη απασχολεί και το “στρατόπεδο” του ολυμπιακού, ο οποίος του έχει κάνει πρόταση. Όπως αναφέρει όμως το “encestando.es” ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που κερδίζει την μάχη απέναντι στον ολυμπιακό για την απόκτηση του Μαυροειδή και αναμένεται να κάνει δικό του τον 27χρονο παίκτη.
Ο Μαυροειδής δέχτηκε καλή οικονομικά πρόταση από τους «πράσινους», ωστόσο είχε ενδοιασμό γιατί ήθελε να δουλέψει και πάλι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.  Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το “τριφύλλι” είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Στον Βοτανικό είχε κορμοράνους, στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχει;

 
 Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκαν προς τον πρόεδρο της Ερασιτεχνική ΑΕΚ ότι θα βοηθήσουν στην ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια την ώρα που άλλα μέλη του κόμματος στο παρελθόν είχαν ανακαλύψει... κορμοράνους στον Βοτανικό. Με δύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται πως χειρίζονται τα θέματα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Πως αλλιώς μπορούμε να εξηγήσουμε το γεγονός ότι οι κ.κ. Γιώργος Πάντζας και Δημήτρης Στρατούλης σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστα Παπαδημητρίου του τόνισαν ότι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και εκείνοι από την πλευρά τους στην ανέγερση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.
Το ίδιο κόμμα δηλαδή που ανακάλυψε κορμοράνους στον Βοτανικό έρχεται τώρα για να ταχθεί υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια....