Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Kamel Chafni στο μικροσκόπιο!!!


Τον 28χρονο Μαροκινό με γαλλικό διαβατήριο αριστερό χαφ της Οσέρ, Καμέλ Σαφνί φέρεται πως τσεκάρει ο Παναθηναϊκός.

Πληροφορίες από τη Γαλλία που βγήκαν στην επιφάνεια την Πέμπτη το βράδυ αναφέρουν ότι στο «τριφύλλι» προτάθηκε ο γεννημένος στο Μπορντό της Γαλλίας έμπειρος εξτρέμ και η περίπτωσή του εξετάζεται για την κάλυψη του αριστερού άκρου της επίθεσης.


WHO IS WHO

Ο Σαφνί έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Σοσό, εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα των Σατορού, Αζαξιό ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στην Οσέρ με την οποία μετράει 83 συμμετοχές και 3 γκολ. Παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεσμεύεται με τη γαλλική ομάδα μέχρι το 2011, είναι σφόδρα πιθανό το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος εξαιτίας των προβλημάτων και των περικοπών που πραγματοποιούνται φέτος στην Οσέρ η οποία δεν έχει μείνει ανεπηρέαστη από την οικονομική κρίση που μαστίζει όλο τον κόσμο.

Προτείνει τον John Utaka!!!


Την Παρασκευή αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ, Άντριου Ανδρονίκου και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Αγγλία ο σκοπός του ταξιδιού του είναι να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή του Τζον Ουτάκα στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός είναι ούτως ή άλλως σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Σισέ και Πετρόπουλο στο ρόστερ, όπου άδειασε μια θέση στη γραμμή κρούσης μετά την αποχώρηση του Άντε Ρουκάβινα. Ο 28χρονος διεθνής Νιγηριανός επιθετικός, αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση ωστόσο το να αγοραστεί από το «τριφύλλι» είναι αρκετά δύσκολο αφού η τιμή του αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά ο Κύπριος παράγοντας των «πόμπεϊς» και σύμφωνα με πληροφορίες θα προσφέρει την δυνατότητα ανταλλαγής του Ουτάκα με δύο ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Ο Ανδρονίκου φέρεται να θέλει στην Πόρτσμουθ τους Σεϊταρίδη και Μάντζιο, κάτι που ωστόσο δύσκολα θα γίνει αφού το deal μάλλον ασύμφορο είναι για τον Παναθηναϊκό και παράλληλα δεν είναι βέβαιο ότι οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές θα θελήσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Championship της Αγγλίας, καθώς η Πόρτσμουθ φέτος υποβιβάστηκε.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα του Παναθηναϊκού ήδη υπάρχουν αρκετά ονόματα επιθετικών, με δύο περιπτώσεις να έχουν ήδη ξεχωρίσει για τον Νίκο Νιόπλια. Ο Μάρκο Πάντελιτς, που ήταν στην αποστολή της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και πέρσι έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Άγιαξ, φαίνεται να είναι προτιμότερος, από την στιγμή που είναι ελεύθερος και το κασέ του δεν είναι μεγαλύτερο από 700.000 ευρώ ετησίως, ενώ παρά το… δύσκολο του χαρακτήρα του, στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι δε θα δημιουργήσει πρόβλημα όντας στην… σκιά του Σισέ.

Για τον Ιλάν τα πράγματα είναι επίσης απλά σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις, αφού έχει μείνει κι αυτός ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Γουέστ Χαμ. Ο Βραζιλιάνος φέρεται ωστόσο να αξιώνει 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που κρίνεται υπερβολικό για την ώρα. Παράλληλα, οι «πράσινοι» φέρονται να εκτιμούν περισσότερο της ικανότητες του Σέρβου στράικερ σε σχέση με αυτές του Ιλάν.

Τέλος, σε ότι αφορά την περίπτωση του Κρίστιαν Νέμεθ για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, θα προχωρήσει δύσκολα από τη στιγμή που η Λίβερπουλ δε δέχεται να τον παραχωρήσει δανεικό, όπως είχε κάνει πέρσι στην ΑΕΚ και θέλει μόνο να τον πουλήσει.