Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Mad Παναθηναϊκή Άρση Βαρών!

 Μακρυά από την κατάσταση υπολειτουργίας των προηγούμενων χρόνων, βρίσκεται το τμήμα της άρσης βαρών, την οικονομική ενίσχυση του οποίου έχουν αναλάβει οι «Mad Boys». Την Τρίτη το απόγευμα μάλιστα έγινε στην «Θύρα 1» της Λεωφόρου μία μίνι εκδήλωση τόσο για την παρουσίαση των αθλητών, όσο και για την βράβευση των Μάτση Γουίλσον και Ορφέα Αποστόλου που κατέκτησα το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στους Πανελλήνιους αγώνες στον Άγιο Κοσμά.
Ο Παρασκευάς από τους «Μad Boys» πήρε το λόγο μιλώντας στους «πράσινους» και τους είπε: «Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε και σαν οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Έτσι, αναλάβαμε την τύχη του τμήματος για τα επόμενα δύο χρόνια και βλέπουμε. Ήδη σε μικρό χρονικό διάστημα έχουμε κάνει τις πρώτες μας κινήσεις, με νερά, φαρμακεία και ρούχα, έχουμε παραγγείλει και παπούτσια.
Θα είμαστε δίπλα σας με όλες μας τις δυνάμεις. Προχτές στους αγώνες πήραμε δύο μετάλλια και σαν μία μικρή επιβράβευση θα δώσουμε ένα χρηματικό έπαθλο στα δύο παιδιά. Στόχος από εδώ και πέρα είναι να κατεβούμε σε όλους τους αγώνες και να ενισχύσουμε και το τμήμα με νέους αθλητές από όλες τις ηλικίες.
Εσείς να είστε ήσυχοι πως όλα θα πάνε καλά, αφού η νοοτροπία μας είναι πως πρέπει το κάθε τμήμα να λειτουργεί καλά, αλλιώς να μην υπάρχει. Και το γεγονός πως αναλάβαμε την ευθύνη τα λέει όλα. Ότι ανάγκη έχετε από γιατρούς και βιταμίνες εμείς είμαστε εδώ και μη φοβάστε τίποτα».
Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Πάνος Πάνου τόνισε: «Να ξέρετε πως η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική και για ηθικούς λόγους, γιατί με εσάς δίπλα μας μπορούμε να προχωρήσουμε καλύτερα. Και επίσης όταν έχει το εξοπλισμό, μπορείς να είσαι αφοσιωμένος στην δουλειά σου και να κάνεις το βήμα παραπάνω. Μπορούμε πλέων να ξεφύγουμε από το τέλμα και να αποδείξουμε πως είμαστε Παναθηναϊκός και ακόμα υπάρχουμε. Είμαστε ένα τμήμα που έχει βγάλει δύο Ολυμπιονίκες και πρέπει να έχουμε ανάλογη πορεία στο μέλλον».
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι άνθρωποι του τμήματος τόνισαν πως θέλουν να κάνουν κάλεσμα και στα μικρά παιδιά, καθώς στόχος τους είναι η αναγέννηση του τμήματος. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά εκτός Πέμπτης στην Θύρα 1 από τις 18.00 μέχρι τις 20.00.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6978278014 με τον προπονητή του τμήματος Παναγιώτη Πάνου.