Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Και τώρα Κύπελλο κόντρα στον Γαύρο Βόλου!

Την προσοχή στραμμένη στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Γαύρο Βόλου στρέφουν άπαντες στον Παναθηναϊκό.

Μετά τη νίκη επί του Γαύρου Χανίων και το 3Χ3, οι «πράσινοι» στρέφονται στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, ο οποίος, άλλωστε, αποτελεί και έναν μεγάλο στόχο για φέτος.

Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς στη Λεωφόρο άρχισε σήμερα, με τον Μέντες να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και τον Πέτριτς, που μετράει αντίστροφα για να βάλει πράσινη φανέλα και να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Ο Μουζακίτης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

source ©

Χάνει Πανθρακικό ο Μάρκους Μπεργκ!

Η κάρτα που δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ στον αγώνα με τον Πλατανιά ήταν η τέταρτη. Κάτι που υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να τον στερηθεί για μία αγωνιστική. Από τη διαθέσιμη επόμενη τετράδα αγώνων, στο Τριφύλλι επέλεξαν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στις 16 Φεβρουαρίου, το τελευταίο δηλαδή της τετράδας.

Λογικά ο Γιάννης Αναστασίου έχει στο μυαλό του ότι έως τότε θα έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του ο Μλάντεν Πέτριτς και επομένως θα είναι σε θέση να αναπληρώσει το κενό του Σουηδού πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού.

source ©

Ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού:Πρόσκληση σε νέα ταλέντα με στόχο τρεις υποτροφίες για την ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Η ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού σε καλεί να δώσεις το «παρών» στο OPEN SUNDAY που διοργανώνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Τάφος του Ινδού) για αγόρια ηλικίας 6-10 ετών που δεν ανήκουν σε άλλη ομάδα.

Η ακαδημίας μας αναζητά τα νέα αστέρια που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του από κορυφαίους προπονητές και να το αγαπήσουν ακόμη περισσότερο. 

Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επικοινωνήσουν με τα τηλ 2106444401-2, να δηλώσουν συμμετοχή για να βρεθούν στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, διεκδικώντας τρεις υποτροφίες σε όσους ξεχωρίσουν μέχρι το τέλος της σεζόν
 

SL-K20: Την Πέμπτη (30/1) το ντέρμπι των ''Αιωνίων''.

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι ομάδες Νέων U-20 του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού εν όψει του ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (30/1).

Το εξ αναβολής ματς έχει οριστεί για την προσεχή Πέμπτη στις 13:00 στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ στο Κορωπί. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να κατέβει πλήρεις στο ντέρμπι με τους πράσινους.

Απο την αντίπερα όχθη ο Βαγγέλης Σάμιος θα έχει σίγουρα μία απουσία, αυτή του Σταματάκη που υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση αποκατάστασης το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τόσο ο Νιούμαν που ξεπέρασε το ελαφρύ διάστρεμμα όσο και οι Αγγελόπουλος Β. και Τριανταφυλλόπουλος που εξέτισαν την ποινή τους υπολογίζονται κανονικά, για το πολύ σπουδαίο αυτόν αγώνα.

source ©

Το όραμα του καραφλού καρναβαλιού που ακούει στο όνομα αλαφούζος: "Σύλλογος Μεγάλος με μικρό γήπεδο"

Σύμφωνα με το ypodomes.com:
Μέχρι τα τέλη Μαρτίου ζητάει η Περιφέρεια Αττικής από τον Παναθηναϊκό να παραδώσει τις μελέτες για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης», ώστε να αρχίσουν οι εργασίες τον Μάιο.
Η ανακαίνιση του γηπέδου και η μετατροπή του σε ένα πιο άνετο και λειτουργικό χώρο αποτελεί προτεραιότητα του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος κατάφερε με τη συνεργασία  του Ερασιτέχνη να εξασφαλίσει ένα κονδύλι 7 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για να γίνουν οι αναγκαίες τις εργασίες.

Για να μπορέσει όμως το κονδύλι αυτό να το εκταμιευτεί και να χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει μελέτες συνοδευόμενες από αναλυτικό κοστολόγιο.

Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές, η περιφέρεια τόνισε στην ΠΑΕ πως  «εάν θέλετε να αρχίσουν οι εργασίες τον Μάιο, φέρτε μας τις μελέτες στα τέλη Μαρτίου». Κάτι απόλυτα λογικό, αφού θα απαιτηθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο στις αρχές της σεζόν 2014 – 2015.

Σημαντικό όμως είναι είναι ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι ένα νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και  ως φορέας υλοποίησης οφείλει να προχωρήσει σε ανοιχτό διαγωνισμό και να επιλέξει για ανάδοχο την εταιρία η οποία θα υποβάλλει την καλύτερη προσφορά. Αυτό συνεπάγεται πως η διαδικασία θα χρειαστεί το χρόνο της όσο και αν ο περιφερειάρχης έχει δεσμευτεί ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα κινηθούν με τη μέγιστη ταχύτητα.

Επιπλέον, για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι απαραίτητη και η έκδοση άδειας από την Πολεοδομία. Ο φάκελος θα ετοιμαστεί και θα κατατεθεί από τα στελέχη της ΠΑΕ στα τέλη Μαρτίου, όταν θα έχουν οριστικοποιηθεί οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού.

source ©