Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Να ξεκινήσω από το θέμα των επεισοδίων και δεν χρειάζεται να πούμε και πάρα πολλά! Ένα πανό που κάποια στιγμή... έκανε και βόλτα εντός αγωνιστικού χώρου είναι όχι χίλιες λέξεις όπως λένε οι Κινέζοι, αλλά ένα εκατομμύριο λέξεις. Τα εξηγεί όλα.
Γιατί κάποια στιγμή και οι ηθικοί αυτουργοί μιας κατάστασης θα πρέπει να τιμωρηθούν.Οπότε Ακούστε καλά Κύριοι Τα λουλούδια που απεικονίζονται στο εν λόγω πανό ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΕΟΣ Ο ΥΠΕΡΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ο ΚΛΕΦΤΡΟΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΘΩΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! Η κοινωνία βράζει. Το ίδιο και η φίλαθλη κοινή γνώμη. Σαφώς και ο Παναθηναϊκός θα την πληρώσει και μάλιστα με... βαριά καμπάνα για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ αλλά πότε επιτέλους θα αγγίξουν και τους αληθινούς... βιαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια είναι νεκρό;
Ένα ολόκληρο καλοκαίρι ακόμη και οι... τυφλοί είδαν τι συνέβη και όμως δεν άλλαξε κάτι. Το καζάνι έβραζε και κάποια στιγμή έσκασε. Αυτό ήταν αναμενόμενο!
Αγωνιστικά τι να πεις; Μας έφαγαν όλη την βδομάδα τα μεγάλα λόγια. Όλοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν φάνηκε ότι σε καμία περίπτωση αντιμετώπισαν το ματς με τον γαύρο ως... τελικό πρωταθλήματος. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν θύμιζαν κομάντο. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...
Οπότε Ακούστε καλά Κύριοι ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΟΤΖΙΓΚΕΡ!!!
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ:
2.Γιώργος Σειταρίδης
3.Γιόσου Σαριέγκι
5.Σεντρίκ Καντέ
18.Ματίας Μπιάρσμιρ
24.Λουκάς Βύντρα
31.Νίκος  Σπυρόπουλος
39.Χρήστος Μελίσσης
6.Βίκτορ Βιτόλο
17.Ζοσέ Κάρλος "Ζέκα" Γκονσάλβες Ροντρίγκες
26.Γιώργος Καραγκούνης
29.Kώστας  Κατσουράνης
36.Σωτήρης Λεοντίου
38.Σίλβα Κλέιτον
9.Χοσέ "Τοτσέ" Βερντού Νίκολας
28.Αντώνης Πετρόπουλος
71.Γκέργκελι Ρούντολφ