Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Βόλεϊ Γυναικών: «Πράσινη«Πράσινη»… αντεπίθεση με αρχή κόντρα στο Μαρκόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στο Μαρκόπουλο στις 7μ.μ στο κλειστό της Κυψέλης για την 12η αγωνιστική.

Αποφασισμένες και ενισχυμένες (Πέρεζ, Μυλωνά) οι «πράσινες» θέλουν να μπουν με το δεξί στο 2013 και να σκαρφαλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. 

Για την αυριανή αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο μίλησε στο panathinaikos1908.gr η νεαρή ταλαντούχα «πράσινη» Μαρία Σωτηρίου, λέγοντας: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το ‘χτυπήσουμε’ και αυτό είναι στις δυνατότητές μας. Έχουμε δουλέψει και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πάντα με τη βοήθεια του κόσμου μας που δίνει δυνατή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια μας, θα τα καταφέρουμε».
πηγή:http://www.panathinaikos1908.gr

Πατήστε τα σκουλίκια στον Τάφο του Ινδού!

 Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΑΡΗ (15:30) στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. 

Οι «πράσινες» με τον κόσμο στο πλευρό τους είναι αήττητες μέσα στον Τάφο του Ινδού και φυσικά θέλουν νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Σάββατο 12/1
A1 Μπάσκετ Γυναικών: Παναθηναϊκός - Άρης

Γήπεδο: Κλειστό Λεωφόρου

Ώρα: 15:30

"Να βγούμε από τη δύσκολη θέση"

 Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (12/1) στις 21:00μ.μ το Φοίνικα Σύρου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των Ανδρών. 

Η αναμέτρηση αυτή θα είναι και η πρώτη για το Τριφύλλι τη νέα χρονιά, αφού εκκρεμεί το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό, που αναβλήθηκε λόγω πένθους για το χαμό του Νίκου Σαμαρά. 

Οι «πράσινοι» έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους νησιώτες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν για να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν από το παιχνίδι αυτό. Ο Αμερικανός ακραίος, Τζόσουα Γουόκερ μιλώντας στο paovolleyball.gr, ανέφερε για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα: 

«Είναι αναμφίβολα μια δύσκολη αναμέτρηση αλλά δεν τα παρατάμε. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είναι το πρώτο μας ματς τη νέα σεζόν. Γνωρίζουμε ότι βάλαμε τους εαυτούς μας σε μια τρύπα στο πρώτο μισό της σεζόν και από αύριο θα πρέπει να αρχίσουμε το σκάψιμο προς τα έξω για να βγούμε από αυτή και από τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε». 




πηγή:http://paovolleyball.gr