Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!


Όταν έχεις στην ομάδα σου Σισέ ,Ζιλμπέρτο,Γκοβού,Γκαρσία,Λέτο ,Μπουμσόνγκ,Σιμάο ,την μισή εθνική Ελλάδος και ρεζέρβες που σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ θα έπαιζαν βασικούρες δεν είναι επιτυχία η κατάκτηση της νίκης στο ντέρμπι του Σαββάτου αλλά υποχρέωση.

Ο Παναθηναϊκός σαφέστατα πρέπει να αλλάξει πολλά για μπορέσει να δείχνει στο γήπεδο την πραγματική αξία των παικτών που διαθέτει. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να οικειοποιηθεί καμιά φετινή επιτυχία του ΠαναθηναΪκού καθώς κανείς συνάδελφός του δεν έχει την τύχη να διαθέτει τέτοια δύναμη και ποιότητα στο ρόστερ.

Έχει την υποχρέωση να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του ντάμπλ. Όταν οι αντίπαλοί σου προσπαθούν να αντιπαρατάξουν Κακομοιραλάδες, Καμαριέρες με Φούστες και κάτι Ντατόμους από τα παραμύθια του Ιουλίου Μπερνς απέναντι στους παίκτες που διαθέτει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν είναι επιτυχία να τους κερδίζεις. Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.
Κάναμε 2 αλλαγές στην θέση του δεξιού μπακ με Γιούρκα και Γκάμπριελ στο περσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και ο καπνιστής-προπονητής μας στο γήπεδο έδειχνε τον Ντερμπισάιρ για να ζητήσει άλλη μια φορά "Συγνώμη" από τον ΟΣΦΠ.
Μιλάμε για παίκτη που την θέση του στην ομάδα την κρατάει σπαταλώντας αρκετό χρόνο σε πηγαδάκια με δημοσιογράφους χασκογελώντας την ίδια ώρα που ο Σισέ ,ο Ζιλμπέρτο και ο Γκαρσία είναι "σκασμένοι" από την τσαντίλα!

Αν δεν μπορεί να τα συμμαζέψει ο Νιόμπλιας να βγεί να το πει. Εκτός αν αυτός είναι ο τρόπος που ο καθένας κρατάει την θέση του εκεί μέσα. Δηλαδή δεν μιλάει για να μην φύγει και δεν τον διώχνουν για να μην μιλήσει...

Γιατί τον Τεν Κάτε δεν μπόρεσαν να τον "μαζέψουν" αλλά "φρόντισαν" να μην ακουστούν στην Ελλάδα οι "βόμβες" που έριξε και πέρασαν στα ψιλά οι εξευτελιστικές για κάποιους αποκαλύψεις του.

->ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ:
Στο δρόμο για το Φέγγον όρος, εθελουσίως ασκητές, έτσι γαμεί η Λεωφόρος έτσι αγαπούν οι ποιήτες ...