Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Νέα Μεταγραφή στα τρίφυλλα πεντάλ!

Ο Χρήστος Θωμόπουλος ήταν σε"αναμονή" πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάρει την πολυπόθητη έγκριση απο την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασία, για να πάρει μεταγραφή με ελευθέρας στον Παναθηναϊκό.
Έτσι πλέον ανήκει και επίσημα στον Παναθηναϊκό μας, του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και φοβερά ρεκόρ!

Νέα Αρχή για Ατσάλινες Πράσινες Γροθιές!

Αναμφίβολα το φετινό καλοκαίρι, θα μείνει ως ιστορικό! Ο λόγος; Απλός και ξεκάθαρος. Γεννήθηκαν ελπίδες για καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό μας. Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να αρχίσει η αντεπίθεση του πιο ιστορικού Συλλόγου της χώρας και να κατακτήσει πάλι αυτό που του αξίζει. Το χρυσό μετάλλιο, το Πρωτάθλημα, το πρώτο σκαλί στο βάθρο…

Με την αλλαγή της διοίκησης, ήρθαν και αλλαγές στα τμήματα του Συλλόγου. Ένα από αυτά είναι και η Πυγμαχία. Η πράσινη Πυγμαχια, στο παρελθόν είχε τεράστιες επιτυχίες.Τα τελευταία χρόνια όμως, το τμήμα έμοιαζε κλειστό. Οι λόγοι πολλοί αλλά δεν είναι ώρα να αναλύσουν τα “παλιά”. Σημασία έχει το παρόν. Και ότι κάποιοι άνθρωποι τρέχουν καιρό τώρα να αναγεννήσουν το ιστορικό αυτό τμήμα. Η βοήθεια έχει έρθει από πολλούς και το πιο σημαντικό, από οπαδούς εντός και εκτός συνόρων. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Αν υπάρχει αγάπη και όχι “αγάπη”, τότε το αποτέλεσμα, μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την αλλαγή σκυτάλης σε νέα πρόσωπα.
Στην πυγμαχία ο Μανώλης Σαρμάνης αντικαθιστά τον πολύπειρο αρχηγό του τμήματος, Χαράλαμπο Σβινέλη ενώ τη θέση του τεχνικού συμβούλου αναλαμβάνει ο Γιάννης Αϊδινιώτης

Ποιοί είναι:

Εμμανουήλ Σαρμάνης: Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1962 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την αθλητική του δράση το 1975 στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη στον Παναθηναϊκό, με προπονητή τον Νίκο Πολύδωρα. Το 1975 κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες Παίδων, στην κατηγορία των 44 κιλών.
 
Την ίδια χρονιά (1975) ξεκίνησε και την Πυγμαχία στον Παναθηναϊκό, με προπονητή τον Νίκο Βλασσόπουλο. Το 1979 κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος  Ανδρών, στην κατηγορία των 60 κιλών. Το 1982 κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ανδρών , στην κατηγορία των 60 κιλών. Την ίδια χρονιά κατέκτησε και το Χάλκινο Μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Ανδρών στην Τουρκία, στην κατηγορία των 60 κιλών.
 
Επίσης ξεκίνησε και ως Βασικό Μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών Πυγμαχίας.
Το 1983 κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ανδρών, στην κατηγορία των 60 κιλών. Την ίδια χρονιά κατέκτησε και το Χρυσό Μετάλλιο στους Αγώνες Επίλεκτων Εθνικών Ομάδων Πυγμαχίας.
 
Το 1984 κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ανδρών, στην κατηγορία των 63,5 κιλών. Την ίδια χρονιά κατέκτησε και το Χάλκινο Μετάλλιο στους Προολυμπιακούς Αγώνες στην Γερμανία, με συμμετοχή των χωρών Ανατολικής Ευρώπης, στην κατηγορία των 63,5 κιλών.
 
Επίσης το 1984 υπήρξε και ως Βασικό Μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας, εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων Los Angelles. Το 1983 εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), ως Βαλκανιονίκης και 1ος Πανελληνιονίκης και αποφοίτησε το 1988.   Το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, συμμετείχε τιμής ένεκεν για την προσφορά του στον αθλητισμό, σαν λαμπαδηδρόμος στην έναρξη των Αγώνων.

Ιωάννης Αϊδινιώτης: Γεννήθηκε στις 26/3/1958. Το 1987 πήρε το Δίπλωμα Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών-Πυγμαχίας Β κατηγορίας και το 1994 το       Δίπλωμα Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών-Πυγμαχίας  Α κατηγορίας. Από το 1981 ασχολήθηκε επαγγελματικά με την πυγμαχία. Το 1987 -1988 ήταν Προπονητής του <<Σ.Α.Π.Φ.>> ενώ από την περίοδο 1990-1992 ήταν προπονητής της  ομάδας Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού.
 Στη συνέχεια, το 1993-1999 βρέθηκε στο Σωματείο Πυγμαχίας <<Μέγας Αλέξανδος>>  ως προπονητής, ιδιοκτήτης και Ιδρυτής της Ελληνικής Γυναικείας ομάδος  Πυγμαχίας. Οι τίτλοι είναι αμέτρητοι, όπως και οι διακρίσεις. Το 1974 κατακτά Πρώτο κύπελλο διασυλλογικών αγώνων  στον Τάφο του Ινδού. Το 1975 κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδος εφήβων, τον  τίτλο του καλύτερου Πυγμάχου διασυλλογικών αγώνων και το Κύπελλο πρωταθλήματος  Ελλάς-Δυτική Γερμανία. Το 1976 στέφεται Πρωταθλητής  Ελλάδος  Β&Γ κατηγορίας. Το 1977 κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδος Ανδρών και τη 2η  θέση &αργυρό μετάλλιο στο Κύπελλο  Ακρόπολις (60). Το 1977 κατακτά το χάλκινο μετάλλιο Βαλκανικών αγώνων στη Ρουμανία. Το 1978 το χάλκινο μετάλλιο Βαλκανικών αγώνων στην Τουρκία. 
Το 1978 κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδος Ανδρών 60. Το 1979 και πάλι Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών (63,5). Το 1979  κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο κύπελλο Ακρόπολις (63,5). Το 1980 κατακτά ακόμα μια φορά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος Ανδρών (67) και κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο Τουρνουά  Χρυσά Γάντια. Το 1987 κατακτά το αργυρό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ευρώπης GALA de FULL CONTACT ενώ την ίδια χρονιά είναι Πρωταθλητής Ελλάδος kickboxing. Επίσης, έφτασε τις 30 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα στις κατηγορίες Εφήβων-Ανδρών. Το 1998, το 1999 και το 2000 κατέκτησε σερί το χρυσό κύπελλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε.Ο πυγμαχίας. Στις τιμητικές διακρίσεις ξεχωρίζουν: το 1998 για την προσφορά της ειδικότητος φοιτητών Πυγμαχίας, το 1981 ο Παναθηναϊκός τον τιμά για την εξαίρετη αθλητική προσφορά και την ίδια χρονιά η Ε.Ο. Πυγμαχίας τιμά τον αθλητή για τις προσφερθείς υπηρεσίες του.

Νέα Εποχή στην Τοξοβολία!


Αναμφίβολα το φετινό καλοκαίρι, θα μείνει ως ιστορικό! Ο λόγος; Απλός και ξεκάθαρος. Γεννήθηκαν ελπίδες για καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό μας. Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να αρχίσει η αντεπίθεση του πιο ιστορικού Συλλόγου της χώρας και να κατακτήσει πάλι αυτό που του αξίζει. Το χρυσό μετάλλιο, το Πρωτάθλημα, το πρώτο σκαλί στο βάθρο…

Με την αλλαγή της διοίκησης, ήρθαν και αλλαγές στα τμήματα του Συλλόγου. Ένα από αυτά είναι και η Τοξοβολία. Η πράσινη Τοξοβολία, στο παρελθόν είχε τεράστιες επιτυχίες.Τα τελευταία χρόνια όμως, το τμήμα έμοιαζε κλειστό. Οι λόγοι πολλοί αλλά δεν είναι ώρα να αναλύσουν τα “παλιά”. Σημασία έχει το παρόν. Και ότι κάποιοι άνθρωποι τρέχουν καιρό τώρα να αναγεννήσουν το ιστορικό αυτό τμήμα. Η βοήθεια έχει έρθει από πολλούς και το πιο σημαντικό, από οπαδούς εντός και εκτός συνόρων. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Αν υπάρχει αγάπη και όχι “αγάπη”, τότε το αποτέλεσμα, μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την αλλαγή σκυτάλης σε νέα πρόσωπα.
Έτσι στο τμήμα τοξοβολίας έφορος αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Σκούρογλου, αντικαθιστώντας τον επί σειρά ετών έφορο, Γεώργιο Πριόβολο ενώ καθήκοντα βοηθού εφόρου στο τμήμα θα έχει ο Στυλιανός Περιστέρης. 

Νέα αρχή για τα Πράσινα Πιστόλια!


Αναμφίβολα το φετινό καλοκαίρι, θα μείνει ως ιστορικό! Ο λόγος; Απλός και ξεκάθαρος. Γεννήθηκαν ελπίδες για καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό μας. Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να αρχίσει η αντεπίθεση του πιο ιστορικού Συλλόγου της χώρας και να κατακτήσει πάλι αυτό που του αξίζει. Το χρυσό μετάλλιο, το Πρωτάθλημα, το πρώτο σκαλί στο βάθρο…

Με την αλλαγή της διοίκησης, ήρθαν και αλλαγές στα τμήματα του Συλλόγου. Ένα από αυτά είναι και η Σκοποβολή. Η πράσινη Σκοποβολή, στο παρελθόν είχε τεράστιες επιτυχίες και σε Εθνικό αλλά και σε Διεθνές επίπεδο, μέσω της Εθνικής ομάδας. Τα τελευταία χρόνια όμως, το τμήμα έμοιαζε κλειστό. Οι λόγοι πολλοί αλλά δεν είναι ώρα να αναλύσουν τα “παλιά”. Σημασία έχει το παρόν. Και ότι κάποιοι άνθρωποι τρέχουν καιρό τώρα να αναγεννήσουν το ιστορικό αυτό τμήμα. Η βοήθεια έχει έρθει από πολλούς και το πιο σημαντικό, από οπαδούς εντός και εκτός συνόρων. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Αν υπάρχει αγάπη και όχι “αγάπη”, τότε το αποτέλεσμα, μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την αλλαγή σκυτάλης στη θέση του έφορου της ομάδας. Τη θέση του Διονύση Λιβέρη, θα πάρει ο Δημήτρης Κατσίρης ο οποίος έχει βοηθήσει ήδη πολύ στις εσωτερικές αλλαγές και βελτιώσεις που έχουν γίνει. Ο Κατσίρης, γνήσιος οπαδός του Παναθηναϊκού μας και λάτρης της Σκοποβολής, μαζί με αρκετούς φίλους και της ομάδας αλλά και του τμήματος, είμαστε σίγουροι, ότι θα καταφέρει πολλά. Είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα του να κάνουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας πάλι ΠΡΩΤΟ και πρωταγωνιστή στο πολύ όμορφο άθλημα της Σκοποβολής.
Με τη σειρά μας, ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, στον Κατσίρη!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για τις αλλαγές που προέκυψαν στη Σκοποβολή:
"Στο τμήμα σκοποβολής, ο Δημήτρης Κατσίρης παίρνει τη σκυτάλη από τον Διονύση Λιβέρη, ο οποίος ως αναπόσπαστο κομμάτι του τμήματος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το Τριφύλλι στο στήθος."

Νέα Εμφάνιση Νέα Εποχή!

 Νέα ομάδα - νέα φανέλα, αλλά πάντα εμπνευσμένη από την Ιστορία του Παναθηναϊκού!
Δες την Παρασκευή την αποκάλυψη των εμφανίσεων της ομάδας για τη σεζόν 2013-14!

Τότε. Τώρα. Πάντα.

 2 ημέρες έμειναν για την αποκάλυψη των εμφανίσεων του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2013-14!
Η εμφάνιση αλλάζει, αλλά η αγάπη για την ομάδα μένει πάντα ίδια!

Τότε. Τώρα. Πάντα.


Με αυτά τα δύο κείμενα και αυτές τις φωτογραφίες σας ένα μικρό δείγμα ή adidas Football στην επίσημη σελίδα της στο facebook προανείγγηλε το νέο look των εμφανίσεων που θα φορούν φέτος οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού