Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Νέα Εποχή στην Τοξοβολία!


Αναμφίβολα το φετινό καλοκαίρι, θα μείνει ως ιστορικό! Ο λόγος; Απλός και ξεκάθαρος. Γεννήθηκαν ελπίδες για καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό μας. Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να αρχίσει η αντεπίθεση του πιο ιστορικού Συλλόγου της χώρας και να κατακτήσει πάλι αυτό που του αξίζει. Το χρυσό μετάλλιο, το Πρωτάθλημα, το πρώτο σκαλί στο βάθρο…

Με την αλλαγή της διοίκησης, ήρθαν και αλλαγές στα τμήματα του Συλλόγου. Ένα από αυτά είναι και η Τοξοβολία. Η πράσινη Τοξοβολία, στο παρελθόν είχε τεράστιες επιτυχίες.Τα τελευταία χρόνια όμως, το τμήμα έμοιαζε κλειστό. Οι λόγοι πολλοί αλλά δεν είναι ώρα να αναλύσουν τα “παλιά”. Σημασία έχει το παρόν. Και ότι κάποιοι άνθρωποι τρέχουν καιρό τώρα να αναγεννήσουν το ιστορικό αυτό τμήμα. Η βοήθεια έχει έρθει από πολλούς και το πιο σημαντικό, από οπαδούς εντός και εκτός συνόρων. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Αν υπάρχει αγάπη και όχι “αγάπη”, τότε το αποτέλεσμα, μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την αλλαγή σκυτάλης σε νέα πρόσωπα.
Έτσι στο τμήμα τοξοβολίας έφορος αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Σκούρογλου, αντικαθιστώντας τον επί σειρά ετών έφορο, Γεώργιο Πριόβολο ενώ καθήκοντα βοηθού εφόρου στο τμήμα θα έχει ο Στυλιανός Περιστέρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!