Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

«Πρασινίζει» ο Λίνος Χρυσικόπουλος!!!


Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ενηλικιώνεται την 1η Δεκεμβρίου και ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να του κάνει δώρο… ένα συμβόλαιο.
Το next best thing του ελληνικού μπάσκετ ανήκει στον Άρη, αλλά μέχρι να ενηλικιωθεί, τα δικαιώματά του ανήκουν στον Ερασιτέχνη. Θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο την 1η Δεκεμβρίου, οπότε ακόμα και αν ολοκληρωθεί οποιαδήποτε συμφωνία τώρα, αυτή δεν θα ανακοινωθεί πριν τον Δεκέμβρη.

Αν βέβαια, ο Κερκυραίος all around (παίζει από πόιντ γκαρντ μέχρι πάουερ φόργουορντ) αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη σε κάποιο από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, τότε θα χάσει το δικαίωμα να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Ο Παναθηναϊκός βλέπει φυσικά τον Χρυσικόπουλο ως επένδυση για το μέλλον και όχι ως μια κίνηση που θα προσφέρει άμεσες λύσεις. Αλλωστε ο 17χρονος διεθνής έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα και το μόνο που απομένει είναι να βρει χρόνο συμμετοχής και ρόλο σε υψηλό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φορέσει άμεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο ταλαντούχος άσος του Άρη, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ δύσκολο, αφού θα πρέπει είτε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή είτε να μην αγωνιστεί σε κανένα ματς των «κιτρίνων» μέχρι τον Δεκέμβρη.

Η υπόθεση του Χρυσικόπουλου δεν επηρεάζει τις υπόλοιπες κινήσεις του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό τομέα. Ο γκαρντ που αναζητείται για να βοηθήσει τους «πρασίνους» άμεσα μπορεί να αποκτηθεί ακόμα και τον… Γενάρη, καθώς δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός.

Καβαλιώτικο καρναβάλι η ΑΜΥΝΑ!!!


Ο Παναθηναϊκός όπως και πέρσι ήρθε ισόπαλος με τα «χίλια ζόρια» με την Καβάλα 2-2, χάνοντας σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βέβαια θα πείτε πως νωρίς είναι ακόμα και τίποτα δεν μπορεί να κριθεί μέσα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, κάτι που είναι σωστό. Αλλά το θέμα είναι πως ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι μια ομάδα χωρίς φαντασία, χωρίς δύναμη και αγωνιστικό πάθος, κάτι που πρέπει να διορθώσει νωρίς γιατί αν δεν το κάνει, τότε... σκούρα τα πράγματα. Εδώ βέβαια να πούμε καλά που υπάρχει και ο Σισέ και «βγάζει το φίδι απ' την τρύπα» για τους «πράσινους», αλλιώς ούτε την ισοπαλία θα είχε αποσπάσει ο Παναθηναϊκός από την Καβάλα.