Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Σενάριο για Pallacanestro Cantù και Derwin Kitchen!

 Παραμονές της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην Ιταλία (23/11), ιταλικό δημοσίευμα θέλει την Καντού να έχει στη μετεγγραφική λίστα της τον Ντέργουϊν Κίτσεν!
Η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του α' ομίλου της Ευρωλίγκας στο Ντέζιο θα κρίνει πολλά για το μέλλον αμφότερων των ομάδων στη διοργάνωση, αλλά ήδη στην Ιταλία παίζουν με το μέλλον ενός παίκτη του Παναθηναϊκού. Η ιστοσελίδαsportando.net αναφέρει πως η Καντού ενδιαφέρεται για τον Ντέργουϊν Κίτσεν, τον οποίο (μαζί με τον Αϊζέια Σουόν της τουρκικής Γκαζιάντεπσπορ) έχει στη λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του τραυματία Τζέρι Σμιθ!
Πέραν αυτού, ο Παναθηναϊκός επίσης διαθέτει τους Ματσιούλις, Ούκιτς, Λάσμε, Πάνκο καιΜπανκς, έχοντας συμπληρωμένες τις θέσεις των κοινοτικών και ξένων για την Ελλάδα. Είτε αποκτηθεί ο Τζέισον Καπόνο είτε οποιοσδήποτε άλλος, ένας εξ αυτών θα περισσεύει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις. Αν ο Παναθηναϊκός θα τον κρατήσει μόνο για την Ευρωλίγκα ή θα τον αποδεσμεύει, φαντάζει σχετικά μακρινό σενάριο, πόσω μάλλον αν αυτός ο ένας θα 'ναι ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει την ιταλική ομάδα. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...