Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Rodriguez στον Παναθηναϊκό;;;

 Ο Φερέιρα έφυγε, αλλά οι Πορτογάλοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό. Δημοσίευμα της «Α Bola» λοιπόν, αναφέρει πως οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του στόπερ Αλμπέρτο Ροντρίγκες
Πρόκειται για 28χρονο Περουβιανό που αγωνίστηκε την τετραετία 2007-2011 στην Μπράγκα (σημειώνοντας 79 συμμετοχές και 3 γκολ), μεταγράφηκε χωρίς επιτυχία πέρυσι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (φορώντας 13 φορές τη φανέλα της), ενώ από πέρυσι ανήκει στη Ρίο Άβε -όπου έχει παίξει μια φορά φέτος.

Όπως γράφουν οι Πορτογάλοι λοιπόν, «η ελληνική ομάδα ψάχνει έναν παίκτη για να ενισχύσει την άμυνά της». Τονίζεται ωστόσο πως η απόκτηση του Ροντρίγκες «θα μπορούσε να γίνει εφικτή μόνο στην περίπτωση που θα μείνει ελεύθερος ή θα δανειστεί».

Κι αφού αυτόαποδίδεται στο ότι «ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας και δεν μπορεί να αγοράσει τα δικαίωματά του», το δημοσίευμα καταλήγει με το ερώτημα κατά πόσο η Ρίο Άβε θα είναι διατεθειμένη ν’ αφήσει ελεύθερο τον παίκτη χωρίς να προβάλλει σημαντικές απαιτήσεις.



πηγη:http://www.sport-fm.gr

Party στα Μελίσσια απο τις Κορασίδες!

 
Οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία και συνέτριψαν εκτός έδρας τον ΚΑΟ Μελισσίων με 66-22.
Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα των Κορασίδων του μπάσκετ έχει αποφέρει καρπούς αφού οι πράσινες συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία.
Οι πράσινες αυτή τη φορά επικράτησαν με 66-22 επί του ΚΑΟ Μελισσίων. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την έκταση του σκορ ο Παναθηναϊκός επικράτησαν με μεγάλη άνεση και σε κανένα σημείο του αγώνα αντίσταση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τέταρτη περίοδο οι γηπεδούχες κατάφεραν να σκοράρουν μόλις δύο πόντους. Πρώτη σκόρερ ήταν η Χρύσα Κατσιμάρδου με 31 πόντους.

ΚΑΟ Μελισσίων - Παναθηναϊκός 22-66

Τα δεκάλεπτα:
6-20, 14-36, 20-54, 22-66

Παναθηναϊκός (Χατζηδάκη): Βελούδη Α. 11, Κελούδη Κ. 9 (1), Κατσιμάρδου 31 (1), Οικονόμου 7, Παπαγεωργοπούλου 2, Φωτοπούλου 4, Πισπίρη, Τρούμπα, Βασιλάκη, Κολοκοτρώνη, Μουρίκη.



πηγη:http://prasinanea.gr

Πρωταθλητές ΕΣΠΑΑΑ οι ΄Εφηβοι με Άνεση!

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού κατέκτησαν το Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ επικρατώντας με 3-0 σετ επί του Πανερυθραϊκού στον τελικό. Επιστροφή στην κορυφή μετά από πέντε χρόνια για τους πράσινους.
Δίχως να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο της ΕΣΠΑΑΑ.
Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 3-0 σετ και επί του Πανερυθραϊκού και επέστρεψαν εύκολα στην κορυφή μετά το 2007. Τότε οι έφηβοι του Τριφυλλιού με προπονητή τον Μπάμπη Μάμα είχαν καταφέρει να κερδίσουν και πάλι τον Πανερυθραϊκό και να πάρουν τον τίτλο.
Τώρα, οι πράσινοι έχοντας πέντε παίκτες από την πρώτη ομάδα στη σύνθεσή τους (Πρωτοψάλτη, Ζήση, Μαδούρα, Λιόντα και Στίγγα) δεν συνάντησαν καμία δυσκολία και έφτασαν την κατάκτηση του τίτλου. Πλέον, στόχος των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Πανερυθραϊκός - Παναθηναϊκός 0-3

Τα σετ: 14-25, 11-25, 15-25

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της ΕΣΠΑΑΑ σε επίπεδο εφήβων μετά από 30 χρόνια. Οι πράσινοι νίκησαν πριν από λίγο τον Πανερυθραϊκό με 3-0 (25-14, 25-11, 25-15) στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο Μετς και κατέκτησαν τον τίτλο και μαζί ένα εισιτήριο για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Την 3η θέση πήρε ο Πανελλήνιος που νίκησε την Παλλήνη 3-0 (25-14, 25-11, 25-16). Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αναδείχτηκε MVP του τουρνουά και καλύτερος επιθετικός. Καλύτερος πασαδόρος αναδείχτηκε ο Μιχάλης Λιόντας και καλύτερο λίμπερο ο Αθανασιάδης του Πανερυθραϊκού.
«Χαρά και τιμή που κατακτούμε αυτόν τον τίτλο. Ήμασταν καλύτεροι και είμαστε χαρούμενοι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Πρωτοψάλτης. Ο αρχηγός και κεντρικός του Πανερυθραϊκού Κώστας Γκίγκας είπε: «Μας πίεσε ο Παναθηναϊκός από το σέρβις. Γίνεται πολλή δουλειά στον σύλλογο».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παύλος Tζίμας): Μαδούρας, Στίγγας, Πρωτοψάλτης, Ζήσης, Λιόντας, Φιλιπίδης / Θεόκλητος (λ), Γκίνης, Σταυρουλάκης, Μαγκίνσκι.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Κραβαρίτης): Γκίγκας, Σκουντέλης, Κωτσόπουλος, Σεβνταλής, Κολάρος, Λαγιάνος / Αθανασιάδης (λ), Τσογάκης (λ), Μπαλούγιας, Αθανασιάδης, Πάντος, Λέπουρας.

Δείτε εδώ->http://sportshero.gr/index.php/sports/volley/item/4138-ston-panathinaiko-to-protathlima-efivon-tis-espaaa,βίντεο με ολόκληρο το παιχνίδι του τελικού, τις απονομές των ομάδων και τις δηλώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, Θανάση Πρωτοψάλτη και Μιχάλη Λιόντα, του προπονητή Παύλου Τζίμα, καθώς και του λίμπερο του Πανερυθραϊκού, Αλέξανδρου Αθανασιάδη.




πηγές:prasinanea.gr,sportshero.gr

Τα high και τα low του Željko Obradović!

  Τα αφιερώματα στον Ζοτς δίνουν και παίρνουν. Εμείς εδώ είπαμε να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό. Γράψαμε διάφορες κατηγορίες και εντάξαμε σε αυτές τους καλύτερους μπασκετμπολίστες που πέρασαν απ’ τα πράσινα χέρια του (και όχι μόνο). Χωρίς πολλά πολλά ξεκινάει η καταμέτρηση .
(φυσικά κάθε διαφωνία ευπρόσδεκτη )
 
«Oι αδυναμίες μου»
  1. Διαμαντίδης : η σχέση τους ξεπερνάει κατά πολύ τα τετριμμένα αθλητή – προπονητή. Υπάρχει βαθιά εκτίμηση και αλληλοσεβασμός.
  2. Μπατίστ : O Mάικ του οφείλει πολλά. Του τα ανταπέδιδε μέσα στο γήπεδο και ο απαιτητικός Ομπράντοβιτς του το αναγνώριζε.
  3. Μίντλετον: Και μόνο που έφυγε απ’ τον ΠΑΟ λίγο πριν τα 40 του φτάνει…
«Οι αντιπάθειές μου»
  1. Σπανούλης : περιττό….
  2. Λάκοβιτς : ένιωσε την ίδια προδοσία με του Σπανούλη
  3. Ρέμπρατσα : προς το τέλος της σεζόν 2000-2001 δεν μιλούσαν…
«Αλλιώς σε πήρα , αλλιώς σε έκανα»
  1. Μπατίστ : από small forward τον μετέτρεψε σε center….
  2. Χατζηβρέττας : το επιθετικό φίλτρο του το άλλαξε σε αμυντικό. Για τον ΠΑΟ έδεσε μια χαρά αλλά στην Εθνική πονέσαμε αρκετά με τη μεταστροφή…
  3. Κοχ : πριν τον Χατζηβρέττα ήταν ο Κοχ.
«Εγώ σε πίστεψα και εσύ με απογοήτεψες»
  1. Τέπιτς : τον πήρε για αντί – Διαμαντίδη . Του έδωσε ευκαιρίες αλλά ποτέ δεν τις δικαιολόγησε ο Μιλένκο…
  2. Μάριτς : τον πήρε για αντί – Πέκοβιτς . Του έδωσε ευκαιρίες …… τις δικαιολόγησε ο Άλεξ
  3. Λ.Παπαδόπουλος : αν εξαιρέσουμε τα δύο καταπληκτικά παιχνίδια της Μπολόνια , απ’ τον Λάζαρο περίμενε πολύ πολύ πολύ  περισσότερα…
«έπρεπε να βρω τον τρόπο να τους εισάγω στη ομάδα»
  1. Παπανικολάου : προερχόταν από μια MVP χρονιά με τον Μακεδονικό. Έφτυσε τον Ολυμπιακό για πάρτη του. Αδικαιολόγητο πως απ΄τα 26 του τον πάρκαρε στο πάγκο.
  2. Σάντσεθ : το μυαλό του Αργεντίνου πήγε ανεκμετάλλευτο…
  3. Σερμαντίνι: ενώ ήταν αποκάλυψη Ζοτς , δεν τον πίστεψε αρκετά. Ο Γεωργιανός είχε θέση βασικού στο φετινό Παο.
«πώς να τους σταματήσω;»
  1. Φορντ : και με τον ΟΣΦΠ αλλά και με τη Σιένα έκανε παπάδες εναντίον του Ομπράντοβιτς. Τον απέκλεισε το ’01-’02 απ’ τους τελικούς και την επόμενη χρονιά με τη Σιένα απ’ το final four. Εφιάλτης ….
  2. Μακιντάιρ : 24,8pts / 29 ranking κατά μ.ο. στη προημιτελική σειρά του 2009. Φανταστείτε πως ενώ δεν συμπαθεί μπασκετμπολίστες με τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού ,  τον συγκεκριμένο ήθελε ένα καλοκαίρι να τον φέρει στην ομάδα. 
  3. Ντόμερκαντ : εξαιρετική παράδοση ενάντια στους Πρασίνους. Είτε φορώντας τη φανέλα της Εφές , είτε του ΟΣΦΟ , είτε της Καζάν.
«Όπου σας πετυχαίνω , σας κερδίζω»
  1. Μεσίνα : η γυναίκα του Ιταλού τα είπε όλα…
  2. Γιαννάκης : γι’ αυτό και δεν έμεινε στο λιμάνι
  3. Λάκοβιτς : είχε ένα extra κίνητρο κάθε φορά που έβλεπε απέναντί του τον Σλοβένο
«Τα αριστουργήματά μου»
  1. τελικός με Κίντερ
  2. η σειρά με Μπαρτσελόνα το 2011
  3. ημιτελικός με ΤΣΣΚΑ το ’05 / 1ος τελικός στο ΣΕΦ το 2009
«Οι κακές στιγμές μου»
  1. 3oς αγώνας με ΤΑΟΥ στο ΟΑΚΑ το 2006
  2. ο 3ος τελικός στο ΣΕΦ το 2012
  3. η ήττα απ΄τη Καβάλα
Καλύτερη πεντάδα     2η καλύτερη πεντάδα
Διαμαντίδης                    Γιασικεβίτσιους
Σπανούλης                      Κάτας
Μποντιρόγκα                  Σισκάουσκας
Φώτσης                           Τσαρτσαρής
Μπατίστ                          Πέκοβιτς


πηγή:http://3-ponto.blogspot.gr
 

Σήμα απο το Τορίνο για Λάζαρο!

 
Η Τορίνο είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.Τις τελευταίες μέρες διαρρέεται από το περιβάλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ιταλική ομάδα, το οποίο σύντομα θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα , η Τορίνο είναι εκείνη η οποία έχει προσεγγίσει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και ενδέχεται να τον αγοράσει. Το σενάριο κάνει λόγο για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2013.Μένει να αποδειχτεί έμπρακτα το ενδιαφέρον της Τορίνο και να δοθεί η καλύτερη λύση σε μία κατάσταση που δεν αρέσει ούτε στον ποδοσφαιριστή, ούτε στον Παναθηναϊκό.

Η Στεάουα γλυκοκοιτάζει τον Βύντρα

 Ένα ρουμανικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ziare.com» φέρνει τον Λουκά Βύντρα στο στόχαστρο της Στεάουα Βουκουρεστίου! Στο δημοσίευμα υπό τον τίτλο «μεταγραφική έκπληξη για τη Στεάουα» υπογραμμίζεται το ενδιαφέρον της Στεάουα αλλά και την κατάσταση στον Παναθηναϊκού όπου όπως τονίζεται δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν τα οφειλόμενα στον Βύντρα και η λύση της συνεργασίας του με τους Πράσινους είναι θέμα χρόνου.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Βύντρα βλέπει με θετικό μάτι την περίπτωση να αγωνιστεί στη Στεάουα Βουκουρεστίου και έχει εκφράσει τη σχετική επιθυμία στον εκπρόσωπό του (παρεμπιπτόντως ο Βύντρα δεν έχει ατζέντη) που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις. Στη συνέχεια του δημοσιεύματος γίνεται μια ιστορική αναδρομή στην καριέρα του Βύντρα. Εάν η πληροφορία έχει την εγκυρότητα άλλων που κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει οι Ρουμάνοι, τότε προφανώς δεν πρέπει να τη λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.

Όλοι να κάνουμε ηφαίστειο το Μετς αύριο!

 Στις 12.30 στο κλειστό του Μετς, το εφηβικό του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό στον τελικό της ΕΣΠΑΑΑ και θέλει τη στήριξη όλων για να πανηγυρίσει την κούπα και να συνεχίσει ολοταχώς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά σε livestraming από το volleynews.gr σε παραγωγή του sportshero.gr!

Καλή επιτυχία στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας!
πηγή:http://paovolleyball.gr

Κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο....

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο ΑΕΚ, γνώρισε μια «καθαρή» εκτός έδρας ήττα αλλά έκλεισε με καλή εμφάνιση τον πρώτο γύρο και πλέον περιμένει τη νέα σεζόν να επιστρέψει καλύτερος, ακόμα πιο ανταγωνιστικός μαζί με τις προσθήκες των Μυλωνά-Πέρεζ.

Οι «πράσινες» έδωσαν όλη την ενέργειά τους στο πρώτο σετ και αιφνιδίασαν τις γηπεδούχες (24-24), που κατάφεραν να κάνουν δύσκολα το 1-0, εκμεταλλευόμενες την εμπειρία τους. Στα δυο επόμενα σετ η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας, αν και τα κορίτσια του Ρούση δεν το έβαζαν κάτω. 

Όπως και να έχει, η ψυχολογία έχει ανέβει, η αγωνιστική ετοιμότητα έχει ανέβει και πλέον ο στόχος παραμονή και ότι καλύτερο μπορεί ακόμα να δώσει η ομάδα είναι αποκλειστικά στα χέρια των «πρασίνων».

 Τα σετ: 26-24, 25-17, 25-11


-OMAΔA-AΓ-N-H-ΣΕΤ-B
1-ΑΕΚ Αθηνών-11-11-0-33-5-32
2-Ολυμπιακός ΣΦΠ-11-10-1-31-5-29
3-ΓΣΚ Ηρακλής-11-9-2-31-10-29
4-ΟΠ Ρεθύμνου-11-7-4-21-14-20
5-ΓΣ Ηρακλής-11-6-5-23-18-19
6-ΦΟ Βριλησσίων-11-5-6-18-21-14
7-ΣΑΑΚ Ανατόλια-11-4-7-18-24-13
8-ΑΣ Μακεδόνες-11-4-7-15-25-11
9-ΑΟ Μαρκοπούλου-11-4-7-12-26-11
10-ΑΟ Παναθηναϊκός-11-3-8-13-26-10
11-ΑΟ Τραχώνων-11-3-8-12-26-9
12-ΔΑΣ Ωραιοκάστρου-11-0-11-6-33-1

Εντυπωσιακοί οι έφηβοι!

 Εντυπωσιακοί ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι οι έφηβοι του Παναθηναϊκού.
Παίζοντας πολύ σοβαρά στην πρώτη περίοδο, οπότε και δημιούργησαν μία πολύ μεγάλη διαφορά, στηριζόμενοι όπως πάντα στην πολύ καλή τους άμυνα και σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, την οποία δεν μπόρεσε να καλύψει το Περιστέρι, έφυγαν με την νίκη με 83-53, για την 2η αγωνιστική του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Δείτε εδώ->http://sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/4129-a-eska-efhboi-peristeri-pao-53-83 ολόκληρη την αναμέτρηση.