Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Πρωταθλητές ΕΣΠΑΑΑ οι ΄Εφηβοι με Άνεση!

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού κατέκτησαν το Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ επικρατώντας με 3-0 σετ επί του Πανερυθραϊκού στον τελικό. Επιστροφή στην κορυφή μετά από πέντε χρόνια για τους πράσινους.
Δίχως να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο της ΕΣΠΑΑΑ.
Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 3-0 σετ και επί του Πανερυθραϊκού και επέστρεψαν εύκολα στην κορυφή μετά το 2007. Τότε οι έφηβοι του Τριφυλλιού με προπονητή τον Μπάμπη Μάμα είχαν καταφέρει να κερδίσουν και πάλι τον Πανερυθραϊκό και να πάρουν τον τίτλο.
Τώρα, οι πράσινοι έχοντας πέντε παίκτες από την πρώτη ομάδα στη σύνθεσή τους (Πρωτοψάλτη, Ζήση, Μαδούρα, Λιόντα και Στίγγα) δεν συνάντησαν καμία δυσκολία και έφτασαν την κατάκτηση του τίτλου. Πλέον, στόχος των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Πανερυθραϊκός - Παναθηναϊκός 0-3

Τα σετ: 14-25, 11-25, 15-25

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της ΕΣΠΑΑΑ σε επίπεδο εφήβων μετά από 30 χρόνια. Οι πράσινοι νίκησαν πριν από λίγο τον Πανερυθραϊκό με 3-0 (25-14, 25-11, 25-15) στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο Μετς και κατέκτησαν τον τίτλο και μαζί ένα εισιτήριο για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Την 3η θέση πήρε ο Πανελλήνιος που νίκησε την Παλλήνη 3-0 (25-14, 25-11, 25-16). Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αναδείχτηκε MVP του τουρνουά και καλύτερος επιθετικός. Καλύτερος πασαδόρος αναδείχτηκε ο Μιχάλης Λιόντας και καλύτερο λίμπερο ο Αθανασιάδης του Πανερυθραϊκού.
«Χαρά και τιμή που κατακτούμε αυτόν τον τίτλο. Ήμασταν καλύτεροι και είμαστε χαρούμενοι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Πρωτοψάλτης. Ο αρχηγός και κεντρικός του Πανερυθραϊκού Κώστας Γκίγκας είπε: «Μας πίεσε ο Παναθηναϊκός από το σέρβις. Γίνεται πολλή δουλειά στον σύλλογο».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παύλος Tζίμας): Μαδούρας, Στίγγας, Πρωτοψάλτης, Ζήσης, Λιόντας, Φιλιπίδης / Θεόκλητος (λ), Γκίνης, Σταυρουλάκης, Μαγκίνσκι.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Κραβαρίτης): Γκίγκας, Σκουντέλης, Κωτσόπουλος, Σεβνταλής, Κολάρος, Λαγιάνος / Αθανασιάδης (λ), Τσογάκης (λ), Μπαλούγιας, Αθανασιάδης, Πάντος, Λέπουρας.

Δείτε εδώ->http://sportshero.gr/index.php/sports/volley/item/4138-ston-panathinaiko-to-protathlima-efivon-tis-espaaa,βίντεο με ολόκληρο το παιχνίδι του τελικού, τις απονομές των ομάδων και τις δηλώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, Θανάση Πρωτοψάλτη και Μιχάλη Λιόντα, του προπονητή Παύλου Τζίμα, καθώς και του λίμπερο του Πανερυθραϊκού, Αλέξανδρου Αθανασιάδη.




πηγές:prasinanea.gr,sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!