Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μας έστειλε και εμάς έγγραφο η UEFA που λέει: "ότι όλα τα πρωταθλήματα του ολυμπιακού σύνδεσμου πούστηδων πειραιώς απο την περίοδο 1996-97 ως σήμερα ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΑ!

 Καλημέρα Αδέρφια Καλημέρα Πανάθα...

Παρατηρώ Σήμερα ότι όλα τα φύλλα ερυθρόλευκης και κρυφοερυθρόλευκης απόχρωσης έχουν αναπαράγει το κατάπτυστο στημένο δημοσίευμα του ΚΑΡΑΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ Μανώλη Γαβαθιώτη στο parapolitika.gr συμφερόντων του Μαρινάκη ή αλλιώς Πόλντο στην πιάτσα.

Λέει λοιπόν ο στημένος Γαβαθιώτης:

H ΟΥΕΦΑ θεωρεί στημένο τον αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΣ!

Βόμβα στο πρωτάθλημα !!!

Κεραυνός εν αιθρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με ειδοποίηση της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ, ο αγώνας πρωταθλήματος της 12ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού – ΠΑΣ Γιάννινα πού έγινε στη Λεωφόρο και έληξε με 3-1 υπέρ της γηπεδούχου, είναι ΥΠΟΠΤΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ !

Αυτό, σε απλή λαϊκή γλώσσα, σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι ύποπτο στημένο, ή μάλλον, αν αναλογισθούμε τις ιδιαίτερες παραμέτρους πού παρατηρεί η ΟΥΕΦΑ, είναι ΚΑΡΑ –ΣΤΗΜΕΝΟ !

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσαίρου, επισημαίνει ότι ΠΡΙΝ, αλλά κατά τη διάρκεια του εν λόγω αγώνα, παίχτηκαν κατά κόρον στοιχήματα στα «τρία έως τέσσερα γκολ». Πράγμα πού – κατά την λογική της ΟΥΕΦΑ – σημαίνει ότι κάποιοι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι τα τέρματα πού θα σημειωθούν στο παιχνίδι θα ήταν τρία ή τέσσερα, οπότε θα ποντάριζαν εκ του ασφαλούς, κερδίζοντας τεράστια ποσά.

Το έγγραφο της ΟΥΕΦΑ έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ την Τετάρτη το πρωϊ και ΑΜΕΣΩΣ διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και βεβαίως στη Σούπερ Λίγκα.
Να σημειωθεί, ότι αυτή τη φορά η ΟΥΕΦΑ ήταν περισσότερο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ στις λεπτομέρειες, πού δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες, ή αμφισβητήσεις :Ο αγώνας Παναθηναϊκού – ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ, ήταν απολύτως ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ, δηλαδή, καρα - στημένος !

Και τον ρωτάμε εμείς ποιά βόμβα και ποιό πρωτάθλημα ρε; που απο την περίοδο 1996-97 μέχρι και σήμερα ολα τα πρωταθλήματα που πήρε η βρωμοομάδα του λιμανιου ειναι ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΑ!

Ποιός κεραυνός εν αιθρία και ποιό ελληνικό ποδόσφαιρο ρε; που το έχει καταντήσει προαποφασισμένο και χειραγωγημένο πριν καν αρχίσει κάθε χρονιά.

Στην λαϊκή γλώσσα ΣΤΗΜΕΝΕ Γαβαθιώτη όπως επικαλείσαι όλα τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα του πούστη του ολυμπιακόυ που υμνείς απο την περίοδο 1996-97 έως σήμερα είναι ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΑ!

 Αν είναι ο λόγος επειδή παίχτηκαν στοιχήματα κατα την διάρκεια του αγώνα για 3-4 γκόλ να πετάς τετοια λάσπη στον Μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας και τον πιο ένδοξο εκπρόσωπο στην Ευρώπη Παναθηναϊκό! και το πάμε έτσι τότε απο την εποχή που ανακαλύφθηκε το στοίχημα στην Αγγλία πριν ένα αιώνα και ολα τα ματς ολου του κόσμου μέχρι σήμερα είναι στημένα;;;

Είπε ο σαρρής ο πρόεδρος της ΕΠΟ(Εταιρίας Προστασίας Ολυμπιακόυ) και πουτανάκι του κοπρολίγδα του Πόλντο ότι το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι το πρώτο παιχνίδι για το οποίο έρχεται φάκελος και ότι δεν πρέπει να δημιουργείται τόσο μεγάλος θόρυβος σε παρόμοια περιστατικά...

Αλλά δεν μας είπε πως γίνεται να έχει ενημερωθεί ο γαβαθιώτης (άλλο γιουσουφάκι του κοπρολίγδα του Πόλτνο) και μην έχουν ενημερωθεί οι ΠΑΕ Παναθηναικός και ΠΑΣ Γιάννινα για τον φάκελο...

Σας πόνεσε πολύ κωλόγαυροι που κινήθηκε ο Παναθηναϊκος και ο πάοκ που προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια κατά της Super League.

Θυμίζουμε ότι ο γαβαθιώτης Μετά από απόφαση του εκδότη Θεόδωρου Νικολαΐδη, απομακρύνθηκε από το «ΦΩΣ» μεγαλοβδομάδα του 2013. «Ο λόγος είναι ότι ξαφνικά ανακαλύφθηκε ότι “αβαντάρω τον Μαρινάκη”», 
σχολίασε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός δημοσιογράφος(δείτε το εδώ

Ξαφνικά ανακαλύφθηκε οτι αβαντάρεις το αφεντικό σου ε;;
Ομολογεί χωρίς ξύλο αυτός ο "άγιος άνθρωπος" 


Δεν πειράζει κουφάλες ο πλανήτης ολόκληρος γελάει μαζί σας είστε η ντροπή του αθλητισμού σε ολα τα μήκη και τα πλάτη της γης!