Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μπόχα, βρώμα του γαύρου η ιστορια!-Εγκληματική οργάνωση με σφραγίδα κρατική

 Σαλιαρέλης , Κοσκωτάς , Κόκκαλης ,Χριστοφοράκος , Γλου , Βαγγέλας ,Λαυρεντιάδης, Καραχάλιος. Οκτώ άτομα με καταδίκες, κατηγορίες για σκάνδαλα και φυλακές. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το κοινό τους είναι τα δικαστήρια , οι φυλακές και τα σοβαρά ποινικά αδικήματα που έχουν κατηγορηθεί, από υπεξαίρεση χρημάτων, μίζες μέχρι και στημένους αγώνες. Το κοινό τους σημείο όμως είναι ότι όλοι διετέλεσαν πρόεδροι, στελέχη και χορηγοί του οσφπ. Το να αναλύσουμε τι έχει κάνει ο καθένας δεν έχει νόημα, να τονίσουμε όμως ότι όλοι ανήκουν στην εγκληματική οργάνωση με το όνομα ”γαύρος” είναι υποχρέωση μας.

Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα της τρούμπας δεν είναι ένα αθλητικό σωματείο, είναι μια εγκληματική οργάνωση άριστα δομημένη με κρατική ασυλία και χρηματοδότηση.

Όποια πέτρα σκανδάλου και να σηκώσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάποιο μέλος της οργάνωσης μπλεγμένο, είτε με ηγετικό ρόλο είτε ως διεκπεραιωτής καταστάσεων. Χτίστηκαν περιουσίες, βιάστηκε ένας ολόκληρος λαός, πληρώνει ένας ολόκληρος λαός τα καμώματα των προέδρων επενδυτών. Αποθέωση από όλα τα συστημικά μμε και την στιγμή που τα σκάνδαλα σκάνε, κρύβονται άπαντες και οι φωνές περί αδέσμευτης δημοσιογραφίας σιωπούν εκκωφαντικά και κάνουν λόγο περί ανεμών και υδάτων.

Η πορεία της χώρας προς την διάλυση έχει ονόματα και συνενόχους.
Από κοινωνικό έως οικονομικό επίπεδο η καταστροφή της χώρας έχει όνομα. Τράπεζες χρεοκοπημένες με τα χρήματα του κοσμάκη να γίνονται μεταγραφές για να χαίρετε το πύρινο πρόβατο, απευθείας αναθέσεις δημοσίου να γίνονται επενδύσεις, εταιρείες με ρούχα να βαράνε διάλυση αφού πρώτα έριξαν κανόνια στην ελληνική αγορά, μίζες για να γίνονται οι δουλείες πιο εύκολα, κατηγορίες για στημένα παιχνίδια και πόσα ακόμα. Ξέπλυμα η βασική δραστηριότητα της εγκληματικής οργάνωσης, αποθέωση και αβάντα ο ρόλος του πρόβατου οπαδού. Ποιος ξεχνάει την επική και αδέσμευτη γεμάτη αγανάκτηση κίνηση των προβάτων ότι θα κλείσουν τον δρόμο στον πειραιά αν κατηγορηθεί ο θείος σωκράτης… Ποιος μπορεί να ξεχάσει το “ναι μεν άλλα” στον Κοσκωτά. Ναι μπορεί να έφαγε του κόσμου τα εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό άλλα έφερε ντεταρι. Για τέτοιο επίπεδο συναλλαγής μιλάμε. Κοινό σημείο όλων η χρηματοδότηση η ομάδα του Δημοσίου…

Ποιός μπορεί να ξεχνάει τα επικολυρικά άρθρα από τις αντικειμενικές και αδέσμευτες εφημερίδες για την μεγάλη χορηγία της Siemens,για τον επενδυτή Λαυρέντη που φέρνει άλλον αέρα , για τον βαγγέλη τον καλό οικογενειάρχη, για τον Καραχάλιο το παιδί της μυκόνου, που με αυτόν ο ερασιτέχνης αποκτά αίγλη με την παρουσία του,για τον Γλου που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για τον Αργύρη τον άρχοντα των διαμαντιών, για τον Κοσκωτά που την ώρα που ήταν στο σκαμνί του δικαστηρίου, οι φυλλάδες έκαναν μέγα θέμα την καρφίτσα του οσφπ στο πέτο…

Όλα αυτά βέβαια όταν το ταμείο γέμιζε με φανερές ή και με κρυφές χορηγίες,όταν έφτανε η ώρα της δικαιοσύνης δεν είδα και δεν άκουσα και εννοείτε κάτι θα βρούμε να πούμε ότι ο οσφπ δεν ευθύνεται και είναι πάλι αδικημένος.

Θα ρωτήσει κάποιος που διαβάζει το κείμενο,ως πολίτης μίας ευρωπαϊκής χώρας, μα καλά αυτά τα εγκληματικά στοιχειά δεν τιμωρήθηκαν?Δεν αφαιρέθηκαν τίτλοι από το εν λόγω σωματείο; Εννοείτε πως όχι, στην Ελλάδα ζούμε, στην Ουγκάντα η δικαιοσύνη θα ήταν πιο αποφασιστική.. Το σωματείο που ευνοήθηκε από όλα τα σκάνδαλα διαλύοντας τον ελληνικό αθλητισμό παίζοντας με άνισους και εγκληματικούς ορούς είναι στο απυρόβλητο και αποτελεί παράδειγμα για όλα τα ΜΜΕ.

Λένε πολλοί πως η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση ξεκαθαρίσματος και με πορεία προς το μέλλον. Όσο επικρατεί η γάγγραινα της εγκληματικής οργάνωσης τόσο η χώρα θα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής,ακόμα και ο πρωθυπουργός που λανσάρεται ως θιασώτης της ηθικής τον πρώτο που έτρεξε να χαιρετήσει ήταν ο κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής ομάδας για στημένους αγώνες βαγγέλης μαρινάκης.

Να θυμηθούμε και τους μη φανερούς διαπλεκόμενους που στήριζαν φανερά την εν λόγω οργάνωση: Τσουκάτος, Πάγκαλος, Λοβέρδος, Τραγάκης, Μαντούβαλος. Πιόνια όλοι τους, του εκάστοτε κουμανταδόρου, στρίμωγμα στα επίσημα για μία φωτογραφία και μία χαιρετούρα και συ ταλαίπωρε λαέ να πληρώνεις τα σπασμένα και να σου κουνάνε επιδεικτικά το χέρι ότι φταις.

Πραγματικά και χωρίς δόση υπερβολής χρειαζόμαστε γύρω στα δέκα βιβλία για να αποτυπώσουμε πλήρως στο χαρτί τα έργα και της ήμερες του καθενός. Τα εγκλήματα του καθενός. Ξέρουμε ότι για ακόμη μια φορά θα επικρατήσει ομερτά, θα την πληρώσουν όσοι το σύστημα τους ξεζούμισε και τους χρησιμοποίησε ανάλογα. Τα κεφάλια είτε θα εξαφανιστούν είτε αθόρυβα θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με σβησμένα από την μνήμη τα εγκλήματα και οι γνωστοί χρηματοδοτούμενοι δημοσιογράφοι θα παλεύουν για να φτιάξουν την υστεροφημία τους.

Εγκληματική οργάνωση με το όνομα οσφπ, κοινωνική μάστιγα που στο διάβα της αλλοιώνει αξίες, αρχές και ηθική, καταπατώντας τα πάντα στο πέρασμα της. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται το εν λόγω σωματείο.



πηγή

Μετά την λίστα Lagarde εμφανίστηκε και η λίστα του Faisal!!!


 Τα 16 ονόματα που παρέδωσε η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα οποία θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ. των «πράσινων» σε περίπτωση που την Παρασκευή (4/1) ο Σαουδάραβας βάλει τα 28 εκατ. ευρώ στην αύξηση του Μ.Κ., είναι πλέον γνωστά.

Εν αναμονή των εξελίξεων της Παρασκευής (4/1) που θα αποδείξουν αν η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο «τριφύλλι» θα πραγματοποιηθεί και θα επακολουθήσει και άμεσα διοικητική αντικατάσταση, το SentraGoal έψαξε να βρει και συγκέντρωσε τα πρώτα στοιχεία για την 16άδα του πρίγκιπα Φεϊζάλ, δίνοντας έμφαση στα ονόματα που δεν είναι ευρέως γνωστά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένα από τα μέλη τους προτάθηκε η θέση ως αγνοί Παναθηναϊκοί, γνωστοί για τα «πράσινα» αισθήματά τους στο ευρύ κοινό, χωρίς να αναμένεται να έχουν μελλοντικά ιδιαίτερα ενεργό ρόλο.
Επιπλέον, τα περισσότερα μέλη, αν όχι όλα, δεν έχουν δει την περίφημη επιταγή για την οποία έχει γίνει τόσος ντόρος, ούτε βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι όντως θα πραγματοποιηθεί η επένδυση. Οι περισσότεροι γνωρίζουν - έχουν ενημερωθεί, πιο σωστά - ότι θα υπάρξει το πρωί της Παρασκευής (4/1) συνάντηση της πλευράς του Φεϊζάλ και των διοικούντων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς για να γίνει η κατάθεση των χρημάτων και οι περισσότεροι κρατούν μικρό καλάθι, αλλά πιστεύουν ότι δεν υπάρχει «πίσω δρόμος» με τα όσα διαρρέονται από την πλευρά του Τσάκα, ακόμη και την ύστατη ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SentraGoal, κάποια από τα 16 μέλη γνωρίζουν ότι μεταξύ των ανθρώπων που θα στηρίξουν αργότερα την προσπάθεια είναι και ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος!
Πάμε λοιπόν:
Στέφανος Αυγουλέας: Επί χρόνια παράγοντας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μέλος και στο Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, με παρουσία στα επίσημα των αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και αυτής του μπάσκετ.
Γιάννης Μαρακάκης: Γνωστός δικηγόρος, που έχει ασχοληθεί και με τον αθλητισμό και αποτελούσε για χρόνια μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Εχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου 1976. Έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.
Άγγελος Δέλλας: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείων, διευθυντής στο Divani Caravel. Στενός φίλος του Βλάσση Τσάκα, καθώς δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο. Το όνομά του είχε ακουστεί και πάλι στην περίπτωση του (πρώτου) πρίγκιπα Σουλτάν τον Νοέμβριο του 2011 και μάλιστα με δηλώσεις του στο «Derby» εκείνη την εποχή είχε επισημάνει ότι με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκε την πρόταση του Βλάση Τσάκα.
Σταύρος Δαϊλάκης: Όπως και στην περίπτωση Δέλλα, επίσης το όνομά του είχε εμφανιστεί στην περίπτωση του πρίγκιπα Σουλτάν. Μάλιστα, είχε παρακολουθήσει τότε, μαζί με τον Βλάση Τσάκα την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός από σουίτα της Τούμπας! Βουλευτής και τομεάρχης αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας από το 2004, διεγράφη το Σεπτέμβριο του 2008 λόγω σκληρής κριτικής στον περιβάλλον του τότε Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Μετά τη διαγραφή του, η γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Μπεζεντάκου, έστειλε επιστολή στον τότε Πρωθυπουργό ζητώντας να ανακαλέσει τη διαγραφή του!
Γιώργος Παπάζογλου: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΦΑΡΜ, που αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο όνομα στις φαρμακαποθήκες. Η εταιρία ασχολείται με χονδρικό εμπόριο φαρμάκων και καλλυντικών. Εχει διατελέσει πρόεδρος του Αθηναϊκού, σε χρονικό διάστημα στο οποίο είχε γενικό αρχηγό τον Μίμη Δομάζο, χωρίς να είναι πετυχημένη η θητεία τους. Είναι γνωστός Παναθηναϊκός, σοβαρός επιχειρηματίας, φίλος με τις οικογένειες Γιαννακόπουλου και Βαρδινογιάννη.
Κωνσταντίνος Παπάζογλου: Αδερφός του Γιώργου Παπάζογλου, επίσης Παναθηναϊκών «αισθημάτων», μέλος της οικογένειας με παρόμοιες, ασφαλώς, δραστηριότητες. Υπάρχουν άλλα δύο αδέλφια, ο ένας δεν ασχολείται με τα αθλητικά, ενώ ο άλλος έχει «ερυθρόλευκα» συναισθήματα.
Αλέξανδρος Τσατσαρώνης: Αντιπρόσωπος φαρμάκων. Εχει την εταιρία «Τσατσαρώνης Αλέξανδρος Γ», που ασχολείται με εμπόριο φαρμάκων, καλλυντικών και απορρυπαντικών. Ο πατέρας του είχε στο παρελθόν μεγάλη φαρμακαποθήκη.
Δημήτρης Σάρρας: Χειρούργος οδοντίατρος, που μέσω της «Πρότυπης Οδοντιατρικής» στο κέντρο της Αθήνας προσφέρει τα τελευταία δέκα χρόνια τις πλέον καινούριες μεθόδους και τεχνικές στην αισθητική των δοντιών.
Κωνσταντίνος Κουδούνας: Εμπορος που δραστηριοποιείται στον τομέα των ποτών και των τροφίμων. Καμία σχέση με τον Κωνσταντίνο Κουδούνα, γνωστό ΑΕΚτζή, μέλος των Supporters και ιδιοκτήτη της εταιρίας «Asepta». Πρόκειται για απλή συνωνυμία.
Αναστάσιος Στεφάνου: Ο γνωστός Τάσσος Στεφάνου, επί χρόνια γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Του προτάθηκε από την πλευρά του Φεϊζάλ και δέχθηκε να συμμετάσχει στο νέο διοικητικό σχήμα.
Αδελαϊς Τελώνη-Βαρθακούρη: Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Χάρη Βαρθακούρη, με τον οποίο παντρεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη και έχουν δύο παιδιά. Εχει τελειώσει Νομική στην Ιταλία το 2007 και με την επιστροφή της στην Ελλάδα και μέχρι τον γάμο και την πρώτη εγκυμοσύνη της, εργάστηκε στην εταιρία του πατέρα της, Ιωάννη Τελώνη, που εισήγαγε ιατρικά μηχανήματα.
Οσο για τα υπόλοιπα μέλη της λίστας, είναι τα ακόλουθα:
Πρίγκιπας Φειζάλ: Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος
Πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ (ο αδερφός του Φεϊζάλ)
Μπασίτι Αζίζ (ο Δικηγόρος)
Βλάσης Τσάκας(Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ)
Μίμης Δομάζος(Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού)
  
Όσα δεν ξέρετε για τον prince Faisal
Οι επιχειρήσεις, το γενεαλογικό δέντρο και όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον πρίγκιπα που φέρεται να δίνει 28 εκ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό.
Πηγή, μια σελίδα... αγνώστου προελέυσεων στο facebook με τίτλο «Όσα δεν ξέρετε για τον Prince Faisal», της οποία ο δημιουργός είναι δεδομένο ότι έχει καταναλώσει... πολλές, μα πάρα πολλές ώρες δουλειάς.
Στη συγκεκριμένη σελίδα, διαβάζουμε τα ακόλουθα:

FAISAL bin ABDOULAZIZ bin NASSER bin ABDULAZIZ AL SAUD.

Υιος του ABDOULAZIZ bin NASSER bin ABDULAZIZ AL SAUD και της FAYIZA bint SAUD bin ABDULAZIZ AL SAUD.

Ο πρίγκιπας γεννήθηκε στο Ριάντ στις 6 Οκτωβρίου 1980, έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Βασιλιά SAUD με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Πρίγκιπα Ναΐφ, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, της Αΐα και του Αμπντουλαζίζ.
=======================================
Πριν επιχειρήσω να κάνω μια ανασκόπηση για το ποιός είναι ο PRINCE FAISAL και ο πατέρας του PRINCE ABDULAZIZ θεωρώ σκόπιμο να γράψω δυο λόγια για το πως λειτουργούν στο βασίλειο της σαουδικής αραβίας .
====
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ... πήρε το όνομά της από το επώνυμο της οικογένειας αυτής ... SAUD εξού και SAUDI ARABIA .
O ιδρυτής της νεότερης Σ.Αραβίας είναι ο βασιλιάς AbulAziz (Founded Modern Saudi Arabia) και μετά τον θάνατό του και μέχρι σήμερα τον διαδέχονται τα παιδιά του.
Κατά σειρα λοιπόν τον διαδέχθηκαν πέντε απ τα παιδιά του ,,, και είναι οι εξής:
Saud (King 1952-1964)
Faysal (King 1964-1975)
Khalid (King 1975-1982)
Fahd (King 1982-2005)
Abdallah (King 2005-????) (ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ)
http://www.datarabia.com/royals/familytree.do
===

Αν δούμε τα παιδιά που απέκτησε ο πρώτος διάδοχος ,ο βασιλιάς SAUD θα δούμε ότι εχει μια κόρη ,,την FAYIZA...η οποία όπως βλεπουμε στο οικογενειακό δενδρο της βασ.οικογένειας , παντρέυτηκε με τον ABDOULAZIZ bin NASSER bin ABDULAZIZ AL SAUD...
http://www.datarabia.com/royals/famtree.do?id=176203..
με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά ... τον SAUD και τον FAISAL . πρόκειται για τον .. FAISAL bin ABDOULAZIZ bin NASSER bin ABDULAZIZ AL SAUD,,η μητέρα του οποίου ειναι κόρη βασιλιά .
αυτός : http://www.datarabia.com/royals/famtree.do?id=176482 λοιπόν είναι ο FAISAL,,αναζητόντας τον απο την μεριά της μητέρας του (με κωδικό id=176482)
===
Αν πάμε στον ιδρυτή king abdulaziz θα δούμε οτι έχει δεκάδες παιδιά.. ενα απ αυτά ειναι ο nassir... (αδελφός του σημερινού βασιλιά)
http://www.datarabia.com/royals/famtree.do?id=176429
Ο οποίος απέκτησε αρκετά παιδιά μεταξύ των οποίων και ο ABDULAZIZ...
http://www.datarabia.com/royals/famtree.do?id=176480
Ο ABDULAZIZ εκανε τρείς γαμους ,, και ο πρώτος ειναι με την .. FAYIZA με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, τον SAUD και τον ....FAISAL bin ABDOULAZIZ bin NASSER bin ABDULAZIZ AL SAUD... http://www.datarabia.com/royals/famtree.do?id=176482
(με κωδικό id=176482)
===========

Αρα ο πατέρας του φαιζαλ είναι ανηψιός του σημερινού βασιλιά και ο FAISAL ειναι εγγονός του σημερινου βασιλιά απ την πλευρα του πατέρα του αλλά και της μητέρας του. Και βέβαια ο φαυζαλ ειναι και γιός τηα κόρης του βασιλιά SAUD.
================
Nα σημειώσουμε οτι όλοι οι απόγονοι του βασιλιά ABDULAZIZ παίρνουν τον τίτλο του ΗRH PRINCE .

Ολοι οι πρίγκηπες που έχουν αυτόν τον τιτλο λαμβάνουν μέρισμα απο την περιουσία της βασιλικής οικογένειας και ειδικότερα απο τα κέρδη απο την εκμετάλλευση των κρατικών πετρελαίων ,δηλαδή απο την ARAMCO..

Στον πατέρα του φαιζαλ ανήκει αυτή η εταιρία http://www.rangersaudia.com/index.php
η οποία στο ABOUT US ..έχει το βιογραφικό του μέλους του τμήματος MANAGEMENT TEAM , ο οποίος δεν είναι άλλος απο τον πατέρα του FAISAL. ειναι ο HRH Prince Abdulaziz Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud


ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ.
HRH Prince Abdulaziz Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud
His Royal Highness Prince Abdulaziz Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud completed his doctorate from Al Zeituna University in Tunis. HRH Prince Abdulaziz Bin Nasser has worked with the Ministry of Interior in Saudi Arabia in various capacities, among them were; Head of the Industrial Security Council, Commander of the Security Unit, deputy commander of the security of the Embassies, director of statistics and follow-up operations, director of training & programs, and director of operations. His Royal Highness Prince Abdulaziz is considered an expert in defense & security areas. He has numerous commercial companies, including Zaff International, AbdulAziz establishment for trade, Al Khususiya Trading company, and Industrial Scientific Arabia Company, among others.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Royal Highness του Πρίγκηπας Abdulaziz Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud ολοκλήρωσε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Al Zeituna στην Τύνιδα. Πρίγκιπας Abdulaziz Bin Nasser έχει συνεργαστεί με το Υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας σε διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων ήταν? Επικεφαλής του Βιομηχανικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Διοικητής της Μονάδας Ασφάλειας, αναπληρωτής διοικητής της ασφάλειας των Πρεσβειών, διευθυντής των στατιστικών και ακολουθήστε -up επιχειρήσεις, διευθυντής της εκπαίδευσης και των προγραμμάτων, και διευθυντής επιχειρήσεων. Royal Highness του Πρίγκηπας Abdulaziz θεωρείται ειδικός στην άμυνα και την ασφάλεια περιοχές. Έχει πολλές εμπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Zaff, Abdulaziz εγκατάστασης για το εμπόριο, Al εμπορική εταιρεία Khususiya, και Βιομηχανική Εταιρεία Επιστημονική Αραβία, μεταξύ άλλων.
====
Μεταξύ των εταιριών που αναφέρονται είναικαι η ZAFF...
η οποία αναφέρεται ως ονοματοδότρια εταιρία για το γήπεδο στο μπίζνες πλαν του φαιζαλ που κατατέθηκε στην Ε.Ε.Α και εγκρίθηκε την 29/5/12... Η εταιρία αυτή συνεργάζεται επι 15 συναπτά ετη με την ARAMCO στον τομέα της εξεύρεσης πετρελαίου και φυσικού αερίου και μάλιστα πριν ενα χρόνο ανανέωσε την συνεργασία αυτή για 5 χρόνια ακομα Η συνεργασία αυτη ειναι αναρτημενη στην σελίδα της Industrial Scientific Arabia Company η οποία όπως είδαμε πριν ανήκει και αυτή στον πατέρα του φαιζαλ.

http://www.www.indsci.com/news_releases.aspx?id=9954


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Saudi Aramco Επιλέγει Zaff International Ltd, / Βιομηχανική Επιστημονική Συνεργάτης ως αέριο ανίχνευσης
Για τα επόμενα πέντε χρόνια, Saudi Aramco θα χρησιμοποιούν φυσικό αέριο εξοπλισμό ανίχνευσης και υπηρεσίες από την Industrial Scientific.

Pittsburgh, PA, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής - 9 Αυγ 2011 - Βιομηχανική Επιστημονική ανακοίνωσε σήμερα ότι η Saudi Aramco, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή του πετρελαίου με βάση την ενέργεια, έχει υπογράψει συμφωνία με την Zaff International Ltd, Zaff είναι κοινή επιχείρηση Βιομηχανική Επιστημονική και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Σαουδική Αραβία. Η συμφωνία αυτή καλύπτει την παροχή όλων των απαιτούμενων υπηρεσιών εξοπλισμού ανίχνευσης αερίου και από τη Βιομηχανική Επιστημονική να Saudi Aramco για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει την υλοποίηση διαφόρων φορητά όργανα στο πρόγραμμα ανίχνευσης αερίων Saudi Aramco, όπως το ολοκαίνουργιο Ventis MX4 multi-αερίου ανιχνευτή, το ΜΧ6 iBrid multi-αερίου ανιχνευτή, το T40 ενός αερίου ανιχνευτή, και το σταθμό σύνδεσης DS2.
Zaff International Ltd και Βιομηχανική Επιστημονική άρχισε να εργάζεται με την Saudi Aramco περισσότερο από ό, τι πριν από 15 χρόνια. Καθώς οι εταιρείες που εκτιμούν ισχυρές κουλτούρες ασφαλείας που κρατούν οι εργαζόμενοι ασφαλείς, οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν αυτή την επιτυχημένη, μακροχρόνια σχέση.
"Zaff International, μαζί με την Επιστημονική Industrial, είναι υπερήφανοι για την υπηρεσία Saudi Aramco με την εκπλήρωση των αναγκών του φυσικού αερίου ανίχνευσης τους," λέει ο Ahmed Al-Kurdi, γενικός διευθυντής του Διεθνούς Zaff. «Ελπίζουμε να βοηθήσει Saudi Aramco για την προστασία των εργαζομένων που εργάζονται σε επικίνδυνο περιβάλλον για πολλά χρόνια στο μέλλον."
Σχετικά με την Saudi Aramco
Η Σαουδική Εταιρεία Πετρελαίου Αραβίας (Saudi Aramco) είναι η κρατική εταιρεία πετρελαίου του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για ένα πλήρως ολοκληρωμένο, παγκόσμια επιχείρηση πετρελαίου και παγκόσμιος ηγέτης στην εξερεύνηση και την παραγωγή, τη διύλιση, τη διανομή, τη ναυτιλία και την εμπορία. Σήμερα, Saudi Aramco είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο και είναι κάτοχος των μεγαλύτερων αποθεμάτων πετρελαίου στον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.saudiaramco.com.
Σχετικά με Zaff International Ltd,

Zaff International Ltd, παρέχει state-of-the-art τεχνολογίες στην άμυνα, την ασφάλεια, την ασφάλεια και την κατάρτιση στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας και την περιοχή του Κόλπου. Ιδιοκτησία από τη Σαουδική Αραβία, είναι κοινή επιχείρηση Βιομηχανική Επιστημονική και αποκλειστικός αντιπρόσωπος εντός του Βασιλείου. Zaff δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες με το πιο στιβαρό, αξιόπιστο, αλλά και απλό στη χρήση προϊόντων που διατίθενται σήμερα.
===
Οπως ειδαμε στο βιογραφικο του, και αυτη η εταιρια ανηκει στον πατερα του Faisal
http://www.at-medical.net/
====
Δείτε εδώ μια συνέντευξη που εχει δώσει καιμε ποια ιδιότητα ο πατέρας του Faisal ...o όπως βλεπουμε :
HRH Prince Major General Dr. Abdulaziz bin Nasser Assistant Secretary General of the National Security Council for Military Affairs

http://www.alriyadh.com/2009/06/25/article440102.html
Noted HRH Prince Major General Dr. Abdulaziz bin Nasser Assistant Secretary General of the National Security Council for Military Affairs pioneering role played by His Royal Highness Prince Nayef bin Abdul Aziz, Second Deputy Prime Minister and Minister of Interior and Prince's support of charitable work and humanitarian and attention to issues of refugees and displaced persons.

μετάφραση.
Σημειώνεται Πρίγκιπας Υποστράτηγος Δρ Abdulaziz bin Nasser Βοηθός Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των Στρατιωτικών Υποθέσεων πρωτοποριακό ρόλο που διαδραματίζει η Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας του Πρίγκιπα Nayef bin Abdul Aziz, Δεύτερος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εσωτερικών και την υποστήριξη του πρίγκηπα της φιλανθρωπικό έργο και την ανθρωπιστική και προσοχή στα θέματα των προσφύγων και των εκτοπισμένων.


Να σημειώσουμε οτι ο Πρίγκιπας Nayef bin Abdul Aziz
είναι αδελφος του πατέρα του (Νασσερ) ,,,, είναι θειος του δηλαδη...
=====
Οταν ο faisal έκανε την πρότασή του για τον Παναθηναικό.. μπορεί στην Ελλάδα να μην πήρε διαστάσεις απο πλευράς δημοσιότητας αλλά στην Σαουδική Αραβία υπήρξαν και δημοσιέυματα και συνεντέυξεις.

Εδώ η ανταπόκριση που υπηρξε την επόμενη της συνέντευξης τύπου που έγινε στην αθήνα απ τον faisal (Plazza)(ανέβηκε 9/5 .. την επόμενη μέρα)
http://www.youtube.com/watch?v=MxQ6jy27iqc

και άλλη συνέντευξη... με το κείμενο μεταφρασμένο
http://translate.google.gr/translate?sl=ar&tl=el&js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.almekhlafi.com%2Fnews_view_2067.html&act=url

και μερικά απο τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν την πρόταση.

http://www.daoo.org/dim/news.php?action=show&id=44517
http://www.aljawlh.com/news.php?action=show&id=4328
http://mz-mz.net/40427/
http://www.nuqudy.com/%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%A9/%D8%A8%D8%B2%D9%86%D8%B3__%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D8%B6%D8%A9/%D8%A3%D9%85%D9%8A%D8%B1_%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF%D9%8A_%D9%8A%D9%82%D8%AA%D8%B1%D8%A8_%D9%85%D9%86-13340
====

Και εδώ μια επίσκεψη του πατέρα του φαιζαλ σε καποιο εμπορικο κεντρο οπου τον συνόδεψαν επισήμως και συζητήσανε.
http://www.kfj3.com/news.php?action=show&id=24568
------------
Προς απόδειξη του πόσο κοντά στην βασιλική οικογένεια ειναι θα αναφέρω ότι τα αδέλφια του πατέρα του faisal,,, κατέχουν κάποιες θέσεις..όπως ο mansour που είναι σύμβουλος του σημερινού βασιλιά ,,, και ο mohammed που ειναι διοικητής στην επαρχία jazzan και πριν λίγες μέρες εγινε υφυπουργός στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.
 
 
 
 
 
 



πηγές:sentragoal.gr,pamesports.gr

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για Ντίνα η Παναχαϊκή!

 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:

Πρόταση για την απόκτηση του Θανάση Ντίνα έκανε η Αταλάντα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή απέναντι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ηθική δέσμευση και υπάρχει προφορική προσυμφωνία, ωστόσο δεν έχει υπογραφεί κανένα προσύμφωνο, όπως δημοσιοποιείται στον Τύπο. Διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι ο Ντίνας είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα το καλοκαίρι του 2013 και ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος να υπογράψει με οποιοδήποτε σύλλογο της Ελλάδας ή του εξωτερικού, εάν δεν συμφωνήσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή.Τα ποσά τα οποία αναφέρονται για τη μεταγραφή του Ντίνα είναι κωμικά. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η ιδιοκτησία της, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν δαπανήσει υπερπολλαπλάσια ποσά για αγορές νεαρών ποδοσφαιριστών από όλη την Ελλάδα και αναφέρουμε χαρακτηριστικά (Παπουλής, Τζιβίλογλου, Στεργίδης, Δημογιάννης, Μαγκαφάς, Κοιλιάρας, Χρόνης, Πάνου κ.α.).Η ιστορία και το κύρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν της επιτρέπουν να απολύει ποδοσφαιριστές με τα ποσά που αναφέρονται στον αθηναϊκό Τύπο και προτιμά να εξαντλεί τα συμβόλαια των παικτών και να τους αφήνει ελεύθερους, παρά να εισπράττει χρηματικά ποσά τα οποία εκθέτουν το κύρος της ομάδας και την ιδιοκτησία της, χαρακτηριστικές περιπτώσεις εκείνες των Σάμαρη και Σήφη Λαμπρόπουλου.Για τον Ντίνα η ΠΑΕ Παναχαϊκή, αρνήθηκε το καλοκαίρι πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ ύψους 150.000 και πώλησε τον ποδοσφαιριστή Φουρτάδο σε ηλικία 30 ετών, 100.000 ευρώ.

 

πηγή:http://www.panachaikifc.gr

Gastón Cellerino κοιτάει ο Ρότσα!!!

 Ενώ οι επαφές με Γιαννιώτα και Ντε Βινσέντι βρίσκονται στην τελική ευθεία και πιθανότατα θα έχουν και ευτυχή κατάληξη μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του και στο εξωτερικό με το τελευταίο ενδιαφέρον του να αφορά τον Περουβιανό επιθετικό Γκαστόν Σελερίνο.
Ο 26χρονος φορ που ανήκει στη Λιβόρνο και παίζει δανεικός στην Αλιάνζ Λίμα, έχει δηλώσει πως έχει πρόταση από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τους Περουβιανούς η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και όπως όλα δείχνουν, ο Ρότσα έχει ψάξει την περίπτωσή του. Ο Σελερίνο την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ουνιάο ντε Καλέρα της Χιλής και πέτυχε 11 γκολ σε 24 συμμετοχές.
Παράλληλα το «τριφύλλι» ενδιαφέρει ένας ακόμα Περουβιανός, ο Αλμπέρτο Ροντρίγκες ενώ υπάρχει και ένας ακόμα παίκτης, κεντρικός αμυντικός, που αγωνίζεται στην Πορτογαλία και είναι μεταξύ αυτών που παρακολούθησε πρόσφατα στο ταξίδι του ο Κώστας Ελευθεράκης.
Ο Παναθηναϊκός εξέτασε ακόμα και τις περιπτώσεις των Γκέκα και Δημήτρη Παπαδόπουλου, αλλά αποφάσισε να πάει σε περισσότερο ελπιδοφόρες λύσεις, αναζητώντας πιο νέους παίκτες.



πηγή:http://www.onsports.gr

Με μεταγραφές του Κώλου δέν χρυσώνεις το χάπι Mister Alafouz!

 Ντίνας,Σπυρόπουλος,Καζιγιάμα,Ανάκογλου,Φυντανίδης είναι τα ονόματα που παρελαύνουν στα αθλητικά δημοσιογραφικά πρακτορεία ότι είναι έτοιμοι λέει να φορέσουν την Πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος!

Αλήθεια με τέτοιους παίκτες Δ' Εθνικής και κάτω ονειρεύονται κάποιοι τον Παναθηναϊκό;
Mε αυτές τις μεταγραφές του κώλου θα γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα μας;