Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Gastón Cellerino κοιτάει ο Ρότσα!!!

 Ενώ οι επαφές με Γιαννιώτα και Ντε Βινσέντι βρίσκονται στην τελική ευθεία και πιθανότατα θα έχουν και ευτυχή κατάληξη μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του και στο εξωτερικό με το τελευταίο ενδιαφέρον του να αφορά τον Περουβιανό επιθετικό Γκαστόν Σελερίνο.
Ο 26χρονος φορ που ανήκει στη Λιβόρνο και παίζει δανεικός στην Αλιάνζ Λίμα, έχει δηλώσει πως έχει πρόταση από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τους Περουβιανούς η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και όπως όλα δείχνουν, ο Ρότσα έχει ψάξει την περίπτωσή του. Ο Σελερίνο την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ουνιάο ντε Καλέρα της Χιλής και πέτυχε 11 γκολ σε 24 συμμετοχές.
Παράλληλα το «τριφύλλι» ενδιαφέρει ένας ακόμα Περουβιανός, ο Αλμπέρτο Ροντρίγκες ενώ υπάρχει και ένας ακόμα παίκτης, κεντρικός αμυντικός, που αγωνίζεται στην Πορτογαλία και είναι μεταξύ αυτών που παρακολούθησε πρόσφατα στο ταξίδι του ο Κώστας Ελευθεράκης.
Ο Παναθηναϊκός εξέτασε ακόμα και τις περιπτώσεις των Γκέκα και Δημήτρη Παπαδόπουλου, αλλά αποφάσισε να πάει σε περισσότερο ελπιδοφόρες λύσεις, αναζητώντας πιο νέους παίκτες.



πηγή:http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!